Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P112

Termeni: Buenos Aires - Sejur ...pana la capatul Lumii: Argentina, Uruguay, Brazilia: 18 zile...pana la capatul Lumii: Argentina, Uruguay, Brazilia: 18 zile


Ziua 1 – intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda, la biroul Informatii, ora 13h30; plecare la Buenos Aires ora 15h40 (via Londra).

Ziua 2 – sosire la Buenos Aires ora 09h50; transfer la hotel (cazare in functie de ora eliberarii camerelor); tur panoramic de oras, 3 ore: se vor vedea “Plaza de Mayo”, Casa Roz, catedrala orasului, bulevardul "9 Iulie", teatrul Colon, Obeliscul, cartierul La Boca, cu traditionala strada Caminito, "San Martin Plaza", cimitirul Recoleta etc.

Ziua 3 – mic dejun; excursie la Santa Suzana, unde veti lua dejunul si veti vedea o hacienda tipica, ce pastreaza traditia gaucho, muzica si dansurile traditionale.

Ziua 4 - mic dejun pachet; transfer devreme la aeroport, zbor la peninsula Valdez. Excursie de-a lungul coastei Patagoniei. Cazare.

Ziua 5 – mic dejun; o alta excursie in care se pot vedea balene. Dejun.

Ziua 6 - mic dejun; transfer la aeroport, zbor la Calafate; cazare, cina.

Ziua 7 – mic dejun; excursie la lacul Argentino (al treilea ca marime din America de Sud) pentru a putea admira culorile unice ale apei, precum si, de pe uscat, din diverse unghiuri, o adevarata minune a naturii: ghetarul Perito Moreno, caderile de gheata de pe acesta (format acum circa 30000 de ani, are inaltimea de aproximativ 70 m si lungimea de 30 km); transfer la aeroport, zbor la Ushuaia (Tara de Foc) – numit si "capatul lumii"; transfer la hotel, cazare, cina.

Ziua 8 – mic dejun devreme; excursie in Parcul National (suprafata de 63000 ha); se vor putea vedea, pe langa vegetatia specifica zonei, golful Ensenada, insula Redonda, lacul Roca etc, In timpul croazierei cu catamaranul pe canalul Beagle, navigandu-se prin golfuri, veti putea admira pitorescul oras situat la …capatul lumii si muntele Olivia, diverse insule (los Lobos si los Pajaros), colonii de foci, cormorani etc. Transfer la aeroport, zbor la Buenos Aires; sosire, transfer la hotel, cazare.

Ziua 9 – mic dejun; timp liber (cumparaturi, plimbare prin superbul oras argentinian). Seara, cina cu spectacol de tango.

Ziua 10 – mic dejun, transfer in port pentru plecare cu ferry-boat in Uruguay, la Montevideo; tur panoramic al orasului (se vor vedea orasul vechi, Obeliscul, Parlamentul, Stadionul (unde s-a organizat primul campionat mondial de fotbal, in 1930). Cazare, cina.

Ziua 11 – mic dejun; excursie de o zi, ce include frumoasa statiune Punta del Este (se vor putea vedea Punta Ballena, plajele Brava, zonele rezidentiale Beverly Hills, San Rafael). Dejun.

Ziua 12 - mic dejun; plecare la Colonia, pitorescul oras intemeiat de portughezi in 1680; vizita centrului vechi al orasului; dejun; transfer in port, transport cu ferry-boat (Colonia – Buenos Aires), sosire, transfer la hotel, cazare.

Ziua 13 – mic dejun; transfer la aeroport, zbor la Iguassu. Sosire, transfer la hotel, cazare.

Ziua 14 - mic dejun; vizita partii braziliene a celebrei cascade, precum si a partii argentiniene, unde veti putea fotografia uriasa cadere de apa, numita si "Gatul diavolului". Seara, cina cu show: dans si muzica sud americana.

Ziua 15 - mic dejun; transfer la aeroport, zbor la Rio de Janeiro, transfer la hotel, cazare.

Ziua 16 - mic dejun; excursie de o zi: se va vedea centrul istoric si comercial al orasului, se va urca cu telecabina pana in varful muntelui Sugar Loaf, de unde se pot admira plajele intinse, arhitectura orasului, insulele pitoresti din fata acestuia. Dejun intr-un restaurant tipic. Vizitarea muntelui Corcovado (se urca cu trenuletul prin padure, se vede lacul Rodrigo de Freitas etc.); pe varful muntelui se afla statuia lui Christos Mantuitorul, la 710 m peste nivelul marii; de acolo se poate admira "minunatul oras": Rio de Janeiro.

Ziua 17 - mic dejun; timp liber; camerele se vor elibera la ora 18h00; dupa amiaza, transfer la aeroport, zbor Rio de Janeiro - Bucuresti, decolare la ora 23h25, via Londra.

Ziua 18 – sosire pe aeroportul "Henri Coanda" din Bucuresti, la ora 23h55.


Servicii incluse:
- transport cu avion: Bucuresti – Buenos Aires/Rio de Janeiro – Bucuresti, compania British Airways; intern: avion; Buenos Aires – Valdez; Valdez - Calafate; Calafate - Ushuaia; Ushuaia - Buenos Aires; Buenos Aires – Iguassu; Iguassu - Rio de Janeiro; ferry-boat Buenos Aires - Montevideo/Colonia - Buenos Aires; transferuri aeroport - hotel - aeroport, excursiile prevazute in program, cu autocar sau microbuz;
- 15 nopti cazare in hoteluri de 3* si/sau 4*, mesele conform programului;
- tururi panoramice de oras, vizitele incluse in program; insotitor roman de grup pe tot parcursul excursiei si ghizi locali in timpul vizitelor mentionate; asigurare in caz de insolvabilitate/faliment al agentiei de turism organizatoare.


Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport (in prezent 335€),
- asigurare medicala - obligatorie,
- taxele de plecare de pe aeroport,
- cheltuieli de natura personala (bauturi, telefoane, bagajisti, bacsisuri pentru ghizi locali, soferi),
- intrari la obiectivele turistice nespecificate in program.


CONDITII DE INSCRIERE:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data sosirii;
- avans 30 la suta din pretul excursiei la inscriere; 50 la suta cu 90 zile inaintea plecarii, iar diferenta pana la pretul integral (cash sau prin ordin de plata) cu minim 20 zile inaintea plecarii; termen de inscriere: din momentul publicarii programului, pana la completarea locurilor rezervate;

Mentiuni:
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul pe zile, in functie de anumite situatii obiective, fara insa a afecta structura generala a programului si serviciile acordate.
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
- agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera refuza vreunui turist sa permita intrarea/iesirea in/pe teritoriul propriu.
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri. Firma nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi reali-zate din motive independente de aceasta.
- taxele de viza, aeroport, iesire din tara, tarifele zborurilor interne pot fi modificate de catre autoritatile de resort pana la data plecarii in excursie, fara notificare prealabila, diferenta de pret urmand a fi achitata de catre turisti.
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare, masa si transport este acordata in mod oficial de autoritatile de resort din tarile respective, conform standardelor proprii.
- conditiile de participare si penalizare in caz de renuntare la calatorie, dupa inscriere si achitare, sunt cele mentionate in “Contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice”.
- platile se pot face si in lei, la cursul BNR din ziua platii, + 2 la suta.