Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P109

Termeni: Johannesburg - Sejur Africa de Sud - o tara a contrastelor: 17 zileAfrica de Sud - o tara a contrastelor: 17 zile

ziua 1 – prezentare pe aeroportul Henri Coanda Bucuresti, ora 18:00, intalnire la biroul Informatii cu insotitorul roman de grup, plecare spre Johannesburg.

ziua 2 – sosire Johannesburg la ora 08:10; dupa un tur panoramic al orasului Johannesburg, se pleaca la Pretoria, capitala administrativa a tarii, unde are loc cazarea.

ziua 3 – mic dejun; dupa un tur panoramic al Pretoriei (in care se vor vedea Casa Memoriala Kruger, Monumentul Voortrekker etc.), se continua drumul la Sun City, renumit pentru numeroasele sale atractii turistice (Waterworld, Cazinouri, gradini minunate, club de golf Gary Player - gazda turneului anual de golf cu premiu de 1 milion de dolari „Lost City”, unde a avut loc concursul Miss World etc.); dejun. Intoarcere la Pretoria, cazare.

Ziua 4 – mic dejun; plecare spre provincia Mpumalanga, unde se va admira una din cele mai frumoase privelisti asupra canionului Blyde River (prin Bourkes Luck Potholes (dupa numele cautatorului de aur Tom Bourke, Gods Window). Dejun pe drum. Cazare lodge in zona Hazyview.

ziua 5 – zi plina de safari, prin urmare trezirea va fi devreme (posibil mic dejun la pachet), se va intra cu autocarul in renumitul Parc Kruger – cea mai mare rezervatie din Africa de Sud, unde puteti avea sansa de a intalni pe „marii 5” (rinocer, elefant, leu, bivol salbatic, leopard); cazare si cina la hotel (zona Haziview).

ziua 6 – mic dejun; astazi se calatoreste la Drakensberg, se vor vedea Monumentul de pe locul Bataliei de la Blood River, Monumentul dedicat zulusilor cazuti in lupta. Cazare hotel 4*. Cina.

ziua 7 – mic dejun; plecare spre Durban, situat la malul Oceanului Indian. Se va vedea centrul istoric al orasului, Piata orientala. Cazare si cina la Durban.

ziua 8 – mic dejun; dupa un tur panoramic al orasului, urmeaza dejun, apoi transfer la aeroport si zbor la Georgetown; dupa sosire, se pleaca la Knysna, unde are loc cazarea.

ziua 9 – dupa micul dejun, se viziteaza fermecatorul Parc National Tzisikamma, cu arbori seculari, o flora variata, situat pe asa numitul Drum al Gradinilor; in pitorescul Plettenberg Bay, numit initial „golful cel frumos”, se pot admira falezele largi, culoarea albastra a oceanului. Intoarcere la Knysna.

ziua 10 – mic dejun; astazi se strabate Trecatoarea Outeniqua pana la Oudtshoorn, unde are loc cazarea. Se va vizita o Ferma de Struti. Dejun.

ziua 11 – mic dejun; vizita Pestera Cango, apoi parasim Oudtshoorn, pentru a ajunge la Hermanus, oras pitoresc, renumit pentru ca, de aici, in aceasta perioada, se pot vedea balenele apropiindu-se de tarm. Dejun. Cazare la Hermanus.

ziua 12 – mic dejun; plecare prin satele cu numeroase ferme, cu arhitectura olandeza, pana la Cape town; dupa sosire, se va urca, in functie de vreme, pe muntele Table, de unde veti avea o frumoasa priveliste a orasului. Cazare hotel 3* in Capetown.

ziua 13 – mic dejun; in cadrul excursiei de o zi – „turul Peninsulei” – se va merge de-a lungul coastei Atlanticului, se vor vedea plajele cu nisip fin; dejun; se va vedea Capul Bunei Sperante, unde se afla o rezervatie naturala, cu o flora bogata; la intoarcere, de-a lungul Oceanului Indian, se va putea vedea o colonie de pinguini.

ziua 14 – mic dejun; excursie de o zi: Winelands: zona vinului din Africa de Sud, cu largi culturi de vita de vie, crame racoroase, unde se prezinta vinul african, renumit deja in strainatate; in centrul zonei vinului se afla Stellenbocsh, unde se va face oprire. Cina la Capetown.

ziua 15 – mic dejun; timp liber in minunatul Capetown.

ziua 16 – mic dejun; eliberarea camerelor; cateva ore timp liber, apoi transfer la aeroport pentru zbor Capetown - Bucuresti.

ziua 17 – sosire pe aeroportul Henri Coanda la ora 16:40.


SERVICII ASIGURATE:

- transport avion Bucuresti – Joahannesburg/Capetown - Bucuresti, compania Turkish Airlines; zbor intern Durban -
George; transferuri conform programului, transport pe parcurs intern cu autocar/microbuz dotat cu instalatie de aer conditionat;
- 14 nopti cazare in hoteluri 3-4* standard, conform program, mesele prevazute in program;
- vizite/intrarilementionate in program; insotitor roman pe tot parcursul excursiei; ghizi locali pe parcursul vizitelor; - asigurare in caz de insolvabilitate si faliment al agentiei de turism organizatoare.

NU SUNT INCLUSE:
- taxele de viza (in prezent: Africa de Sud: 50€),
- taxele de aeroport (in prezent 245 euro/persoana);
- cheltuieli personale (apa/ bauturi la mese, telefoane, taxi etc.),
- asigurarea medicala - obligatorie;
- intrari sau taxe neprevazute in program, bacsisuri, excursiile optionale, care se organizeaza si se achita
la fata locului.

Acte necesare pentru obtinerea vizei:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data sosirii (cu minim 3 pagini nestampilate consecutiv);
- 2 formulare viza corect completate + 1 fotografie color tip pasaport;
- adeverinta de serviciu cu mentionarea functiei si salariului sau talon de pensie – in original + traducerea lor in engleza, legalizata;
- extras cont bancar (minim 2000$),
- asigurare medicala.

Mentiuni:
Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera refuza vreunui turist sa permita iesirea din Romania sau intrarea in tara de destinatie si nu i se poate imputa restiturirea sumelor achitate.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare, masa si transport este acordata in mod oficial de autoritatile de resort din Africa de Sud, conform standardelor proprii.
In cazul in care turistul intarzie la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri.
Firma isi rezerva dreptul de a modifica programul pe zile, in functie de anumite conditii speciale, fara a afecta structura generala a acestuia si serviciile mentionate.
Firma nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau pentru modificarea orarelor de zbor si a tarifelor acestora. Taxele de viza, aeroport,
iesire din tara, tarifele zborurilor interne pot fi modificate de catre autoritatile de resort pana la data plecarii in excursie, diferenta de prêt urmand a fi achitata de catre turisti.
Asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor. Ziua turistica hoteliera incepe la ora 14:00 si se incheie la ora 10:00.
Conditiile de participare si penalizarile in caz de renuntare la calatorie dupa inscriere si achitare sunt prevazute in
Contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice.