Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P77

Termeni: Bruxelles - Sejur Anglia - Franta - Olanda - Belgia: 10 zileAnglia - Franta - Olanda - Belgia: 10 zile

Ziua 1 BUCURESTI – BRUXELLES
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 13:10 la aeroportul Aurel Vlaicu (Baneasa) pentru imbarcare pe cursa Blue Air cu destinatia Bruxelles. Decolare la ora 15:10, sosire la Bruxelles la ora 16:50. Tur de oras Bruxelles cu autocarul si pietonal: catedrala St. Michel, palatul de Justitie, Basilica Sacre Coeur, Platoul Heysel, piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, galeriile St. Houbert. Seara, transfer la hotel. Cazare hotel 3***.

Ziua 2 BRUXELLES – PARIS – Orasul Luminilor (300km)
Mic dejun. Dupa micul dejun vom pleca spre Paris. Tur panoramic PARIS: Montmartre, Bazilica Sacre Coeur, Place de la Republique, Opera, Muzeul Louvre, Catedrala Notre-Dame, Cartierul Latin, Domul Invalizilor, Grand Palais, Petit Palais, Place de la Concorde, Madeleine, Champs Elysee, palatul Elisee, Arcul de Triumf, Trocadero, Turnul Eiffel. Tur pietonal Notre – Dame, Ile de la Cite & Cartierul Latin: Pont Neuf, catedrala Notre Dame, Palais de Justice, Sainte-Chapelle, Conciergerie, Pantheonul, Turnul Montparnasse, Cartierul Latin si Gradinile Luxemburg. Seara, cazare hotel 3***.

Ziua 3 PARIS - Palatul Versailles & Castelul Fontainbleau
Mic dejun. Dimineata, optional excursie la Castelul Fontainbleau si la Palatul Versailles. Pentru inceput vom vizita Castelul Fontainbleau urmat apoi de Palatul Versailles. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Marele si micul Castel Trianon. Continuam cu vizitarea castelului Fontainbleau. Tarif: 57€/persoana, minim 30 platitori si include: transport autocar, biletele de intrare, rezervare, ghid local si insotitor de grup. Intoarcere in Paris. Seara, va sugeram o Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panoramica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Tarif: 10 Euro/persoana, transfer inclus, durata: 1 ora). Cazare hotel 3***.

Ziua 4 PARIS - Muzeul Louvre si Gradinile Tuileries
Mic dejun. Deplasare cu insotitorul de grup pentru Vizitarea muzeului Louvre. Acesta gazduieste colectii impresionante de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, gradinile Tuileries si Cafe Marly – renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. (Nota: In aceasta zi, deplasarea se realizeaza cu metroul si pietonal impreuna cu insotitorul de grup). Seara, va recomandam o plimbare pe Champs Elysee. Cazare hotel 3***.

Ziua 5 PARIS - LONDRA
Mic dejun. Excursia continua spre LONDRA – Capitala Regatului Unit. Vom traversa Canalul Manecii de la Calais la Dover si dupa debarcarea pe „taramul britanic” vom face un prim popas la Cantebury – unde se afla cea mai faimoasa dar si cea mai veche catedrala din Regatul Unit, cu peste 1400 de ani de istorie. Ajungem la Londra spre seara. Tur panoramic Londra: palatul Parlamentului si Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Bursa din Londra, Banca Angliei, catedrala St. Paul, Millenium Bridge, Turnul Londrei. Cazare hotel Royal National 3*** situat central in Londra langa British Museum.

Ziua 6 LONDRA – BRITISH MUSEUM – LONDON EYE
Mic dejun. Continuam vizitarea Londrei cu un tur Pietonal: palatul Buckingham – unde puteti admira schimbarea garzilor la palat, Trafalgar, Galeriile Nationale, Parcul St. James, Regimentul Garzilor Calare etc. Dupa amiaza va sugeram o vizita la British Museum sau program de shopping pe Oxford Street si de ce nu o vizita la „Muzeul Harrods”. Nu trebuie sa ratati o vedere panoramica asupra metropolei din London Eye – simbolul orasului. Seara, optional, se poate face o croaziera pe Tamisa. Optional, cina la Restaurantul Medieval (Banquet cu patru feluri de mancare, Consum nelimitat de bere si vin in timpul cinei) Cazare hotel Royal National 3*** Londra.

Ziua 7 LONDRA – CASTELUL WINDSOR - OXFORD
Mic dejun. Optional Excursie la Castelul Windsor si Oxford. Castelul Windsor a fost resedinta familiei regale timp de peste 900 de ani. Puteti vizita apartamentele folosite si astazi pentru cazarea delegatiilor oficiale si a sefilor de stat, in care puteti admira opere de arta din colectia regala incluzand picturi de Rembrandt, Rubens, Canaletto, Gainsborough si celebrul portret al lui Charles I realizat de Sir Anthony Van Dyck. In 1992 au fost distruse intr-un incendiu mai mult de 100 de camere ale Castelului. Din fericire, camerele afectate nu gazduiau la momentul respectiv importante opere de arta. Procesul de restaurare a fost definitivat in 1997. Se mai poate admira Capela St. George – un exemplu de arhitectura gotica considerata a fi casa spirituala a Ordinului Jartierei (Order of the Garter) – cel mai inalt ordin al Cavalerismului Britanic, infiintat in 1348 de Edward III. In interior se afla inmormantati Henry VIII si sotia sa Jane Seymour, precum si Charles I. Excursia continua spre Oxford, unde se vor vizita din exterior renumitele Colegii si Catedrala. Tarif: 49€/persoana, minim 30 platitori si include: transport autocar, biletul de intrare, ghid local,insotitor de grup.Seara, timp liber la dispozitie in Londra. Cazare hotel Royal National 3*** Londra.


Ziua 8 LONDRA – BRUGGE – ROTTERDAM
Mic dejun. Transfer cu autocarul in portul Dover de unde vom traversa spre continent la Calais. Dupa formalitatile de debarcare,continuam excursia spre Brugge – oras mirific care alaturi de Amsterdam isi disputa titlul de „Venetia Nordului”. Ne vom convinge de frumusetea sa in timpul vizitei noastre. In cursul serii sosim in Olanda. Cazare hotel Novotel Rotterdam Brainpark 4**** sau similar.

Ziua 9 MARELE TUR AL OLANDEI: AMSTERDAM – HAGA – ROTTERDAM
Mic dejun. Excursie la Amsterdam. Vom vizita centrul istoric intr-un tur pietonal: Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala (o cladire cu o arhitectura deosebita). Se poate opta pentru o croaziera pe Canale, sau vizitarea unuia dintre muzeele Amsterdamului: Rijkmuseum, Van Gogh sau puteti face Turul berii la Muzeul Heineken – „Heineken Experience”. Dupa amiaza vom face un tur panoramic la Haga: Palatul Parlamentului si Tribunalul Penal International. Vom incheia ziua cu un tur panoramic Rotterdam by night. Cazare hotel Novotel Rotterdam Brainpark 4**** sau similar.

Ziua 10 BRUXELLES - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre Bruxelles. Timp liber in oras. BONUS din partea agentiei: Transfer gratuit la Parcul tematic „MINI-EUROPE” un prilej de a vedea Europa in miniatura. Bilet de intrare: 12,40€/persoana. Dupa-amiaza transfer la aeroportul Bruxelles pentru imbarcare pe zborul Blue Air cu decolare la ora 17:35 si sosire pe aeroportul Aurel Vlaicu (Baneasa) la ora 21:15.


Pachetul include:
• Bilet de avion Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti, compania Blue Air
• 9 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3*** si 4****
• Tururile de oras, vizitele si excursiile cuprinse in program
• Ghid local la Londra
• Transport cu autocar propriu nou, 4**** (mai putin ziua 4 si 6)
• Taxe autostrazi si parcari incluse
• Servicii ghid si asistenta la cazare pe tot parcursul excursiei

Nu sunt incluse:
• taxele de aeroport si securitate: 99€/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii)
• biletul de ferry boat Calais - Dover - Calais: 19€/persoana (obligatoriu)
• intrarile la obiectivele turistice din program
• excursiile si programele optionale
• biletele de metrou pentru tururile pietonale

Orarul de zbor:
Bucuresti – Bruxelles Decolare ora 15:10 aeroportul AUREL VLAICU (BANEASA), sosire Bruxelles ora 16:50
Bruxelles – Bucuresti Decolare ora 17:35, sosire Bucuresti aeroportul AUREL VLAICU (BANEASA), ora 21:15