Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P78

Termeni: Sejur Aqua MagicAqua Magic

PREZENTARE AQUA MAGIC
Toboganele, piscinele, caderile de apa si bazinele insumeaza o suprafata activa de 4000 mp de apa. Desi gradul de siguranta este maxim din punct de vedere tehnic, exista si supraveghetori, in special in zonele destinate copiilor. In incinta acestui parc sunt amplasate centre de alimentatie (restaurante, baruri, fast-food cofetarii, fast-food-uri), suveniruri, presa, ilustrate. Clientii au si posibilitatea de a face plaja pe sezlonguri si baie in piscina. AQUA MAGIC este iluminat feeric astfel incat se pot organiza spectacole, petreceri nocturne s.a., vizitatorii avand posbilitatea de distractie non stop. In premiera este construit un ring de dans in aer liber, cu sonorizare si lumini ultraperformante si jocuri de apa care tisnesc in functie de ritmul si intensitatea muzicii.

PREZENTARE TEHNICA
Echipamentele folosite, pompele utilizate si sistemul de filtrare al apei sunt produse de ultima generatie, fiind in conformitate cu normele internationale prevazute si in legislatia Comunitatii Europene ( DIN 7937 si CEN 1069 -1-2-3).
Gradul de siguranta al serviciilor oferite de aquaparc este maxim, toate instalatiile find inspectate, verificate si certificate TUV Germania, riscul de accidentare fiind practic exclus. Datorita sistemului de filtrare si decontaminare permanenta a apei (apa este recirculata in permanenta la intervale de cca 90 minute), riscul imbolnavirilor este eliminat.
- suprafata totala 27200 mp
- parcari 10000 mp
- luciu de apa 4000 mp
- volum de apa circulat 3000 mc
- teren plaja 6000 mp
- spatii de alimentatie publica 2200 mp
- magazine 200 mp
- capacitate 2500 persoane pe zi
Echipamentele (tobogane, pompe, statii de filtrare etc.) au fost furnizate de firma olandeza VAN EGDOM BV. Motivele care au stat la baza selectiei au fost: o impresionanta carte de vizita (peste 4000 de proiecte realizate in toata lumea, inclusiv in Europa de est), prezenta pe locul 6 in topul european al producatorilor; prezenta in HALL OF FAME (elita producatorilor in domeniu), si nu in ultimul rand raportul pret, calitate si fiabilitate.
Ca urmare a acestei colaborari, firma Aqualand Constanta este invitata se adere la prestigioasa organizatie internationala WORLD WATERPARKS ASOCIATION cu sediul in Statele Unite ale Americii, fapt care deschide noi oportunitati in acest domeniu de pionierat in Romania.

ZONA pentru COPII
Waterplayground este un loc de joaca pentru copii format din piscine cu tobogane multiple pe o suprafata de 1400 mp si adancime de 40 cm
Baby pool - 2 piscine de copii unite, cu patru ciupercute-dus, pe o suprafata de 800 mp si adancime maxima de 20 cm

ZONA pentru ADULTI - "TURN 1"
River ride - doua tuburi jgheab de culori diferite, cu diametrul de 1700 mm, inaltime de plecare la 5 m , lungime de 50 m fiecare si piscine de aterizare ; se folosesc colace.
Multislide - 4 jgheaburi paralele in culori diferite care pleaca de la o inaltime de plecare de 8 metri si avand o lungime de 41 metri, cu piscine de aterizare.
Space bowl - tub inchis cu plecare de la o inaltime de 11 metri si sosire intr-un sistem tip palnie (de culoare albastru transparent) si piscina de aterizare.

ZONA pentru ADULTI - "TURN 2"
Mega pipe - un tub inchis cu diametrul de 800 mm, rosu transparent, cu o inaltime de plecare la 11,4 m, lungime de rulare de 45 m si piscina de aterizare.
Twister - doua tuburi impletite cu diametrul de 800 mm de culori diferite (rosu si albastru), care pleaca de la o inaltime de 11,4 m, o lungime de rulare de 47 m si piscina de aterizare.
Kamikaze - tub deschis albastru mat cu o latime de 700 mm, care coboara brusc de la o inaltime de 11,4 m si ruleaza in continuare pana la 50 m lungime.
Turbo slide - tub inchis rosu transparent cu diametrul de 800 mm care pleaca de la o inaltime de 10 m, face 2 bucle cu cadere in piscine de aterizare dupa ce se parcurg 74 de metri de alunecare.
Black hole - tub care pleaca de la o inaltime de 10 metri, si in care ai voie sa aluneci numai cu colac; tubul are diametrul de 1400 mm, este complet inchis si este de culoare neagra avand o lungime de rulare de 87 m; dupa ce face 2 bucle, se cade intr-o piscina de aterizare.
Lazy river - un rau curgator lat de 3,5 m, adanc de 1,2 m si lung de 360 m care are comunicare cu toate piscinele de aterizare, inclusiv cu piscina de adulti.

http://www.aqua-magic.ro