Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P84

Termeni: Sydney - Sejur Australia si Noua Zeelanda: 16 zileAustralia si Noua Zeelanda: 16 zile

Ziua (1,2) (05/06.11) BUCURESTI – LONDRA - SYDNEY
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 13:30 pentru imbarcare cursa British Airways cu destinatia Londra. Sosire la Londra la ora 17:15. Plecare spre Sydney la ora 21:45 cu compania Qantas.

Ziua 3 (07.11) SYDNEY
Sosire la Sydney la ora 06:25. Transfer si cazare la hotel Rydges World Square 4* (sau similar). Dupa-pranz, tur de oras si croaziera cu ghid local in excentricul oras, Sydney incluzand: vedere panoramica a Operei, una din cele mai spectaculoase cladiri din lume, a vestitului Harbour Bridge, scurta vizita in cel mai vechi cartier, “The Rocks” si in cel mai elegant si boem, “Kings Cross”, portul Cook. In continuare vom admira cea mai vestita plaja a Australiei, Bondi Beach cu o scurta oprire la punctul de panorama “The Gap”. Imbarcare pe ferryboat pentru croaziera de-a lungul Cheiului Circular, cu oprire in portul Darling, cel mai modern al orasului.

Ziua 4 (08.11) SYDNEY – KATOOMBA
Dupa micul dejun, vom vizita Featherdale Wildlife Park pentru “intalnire” cu fauna specifica Australiei: canguri, koala, emu, caini dingo, diavoli tazmanieni. Continuam cu vizitarea orasului Katoomba, aflat pe calea Jamison al carei principal punct de atractie este reprezentat de formatiunle stancoase Three Sisters. Pranz la un restaurant local. Drumul de intoarcere va fi o experienta de neuitat, o calatoria cu Scenic Railway (Calea Ferata Pitoreasca), cea mai abrupta cale ferata din lume, ce coboara spre un defileu impadurit. Vom incheia ziua cu un scurt tur prin Sydney 2000, locul de desfasurare a Jocurilor Olimpice. Transfer la hotel 4*.

Ziua 5 (09.11) SYDNEY - CAIRNS
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Sydney – Cairns. Sosire la Cairns la ora 12:45. Pe drum spre Cairms, scurta oprire pe renumita plaja Plam Cove. Sosire la hotel si cazare hotel Bay Village Tropical Retreat 3*.

Ziua 6 (10.11) CAIRNS – MAREA BARIERA DE CORALI
Dupa micul dejun, plecare cu catamaranul “Great Adventure” in croaziera la Marea Bariera de Corali, una din minunile naturale ale lumii. Excursia cuprinde croaziera cu catamaranul “Great Adventure”, echipament de snorkeling, pranz (bufet) pe vas. Seara, transfer la hotel si cazare.

Ziua 7 (11.11) CAIRNS – KURANDA (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, va propunem excursie la Kuranda, cu telefericul Skyrail, trecand pe deasupra padurii tropicale din Parcul National Gorge, prilej de admirare a unor peisaje incredibile. Vom vizitara parcul aborigen Tjapukai, putand participa la un spectacol specific al populatiei aborigene Pamagirri. Seara, transfer la hotel si cazare.

Ziua 8 (12.11) CAIRNS - AUCKLAND
Dupa micul dejun, transfer la aeroport pentru zbor Cairns – Auckland, cu escala la Sydney. Sosire la Auckland la ora 23:55. Transfer si cazare la hotel BW New President 3*.

Ziua 9 (13.11) AUCKLAND - ROTORUA
Mic dejun. Astazi vom pleca spre orasul termal Rotorua, unde vom vizita parcul geotermal Te Puia si Centrul de Artizanat Maori. Seara, vom participa la un spectacol Maori, urmat de o cina traditionala. Seara, transfer si cazare la hotel Rydges 4* in Rotorua.

Ziua 10 (14.11) ROTORUA - QUEENSTOWN
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Rotorua – Queenstown. Sosire la Queenstown la ora 16:20, transfer si cazare la hotel Rydges (deluxe) 4*.

Ziua 11 (15.11) QUEENSTOWN – MILFORD SOUND
Dupa micul dejun, plecam spre Lacul Wakatipu prin regiunea Te Anau. Vom avea ocazia sa admiram superbele peisaje in care s-a filmat Stapanul Inelelor, fara indoiala cea mai pitoreasca zona din Noua Zeelanda. Excursia se incheie cu croaziera printre fiordurile din Parcul National Fiordland cu pranz bufet inclus. Transfer la hotel in Queenstown.

Ziua 12 (16.11) QUEENSTOWN - MELBOURNE
Mic dejun. La ora 10:30 transfer la aeroport pentru zbor Queenstown – Melbourne, cu escala la Auckland. Sosire la Melbourne la ora 18:20. Transfer si cazare la hotel Citigate Albert Park 3*.

Ziua 13 (17.11) MELBOURNE
Mic dejun. Tur panoramic cu ghid local incluzand opriri la catedrala Sf Paul, Casa Parlamentului, in Piata Queen Victoria, plimbare prin Gradinile Fitzroy si intrare in casuta Capitanului Cook. 3*. Dupa-pranz, plecam spre insula Philip, pentru admirarea unui spectacol natural unic, de neuitat: parada pinguinilor care se intorc seara spre cuiburile lor.

Ziua 14 (18.11) MELBOURNE
Mic dejun. Astazi va propunem o plimbare cu insotitorul de grup prin Gradina Botanica Regala, poate cea mai frumoasa din intreaga lume. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi in Southgate Center, un elegant si impresionant centru comercial situat pe malul Yarrei.

Ziua 15 (19.11) MELBOURNE - SINGAPORE
Dupa micul dejun, eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer la aeroport pentru zbor Melbourne – Singapore. Sosire la Singapore la ora 21:30. Transfer si cazare la hotel Holiday Inn Parkview 4*.

Ziua 15 (20.11) SINGAPORE – LONDRA
Mic dejun. Dupa check-out, tur de oras de jumatate de zi in Singapore, un oras sofisticat, multicultural si cosmopolit din sud-estul Asiei. Cina la un restaurant local. Seara (21.30) transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Qantas cu destinatia Londra.

Ziua 16 (21.11) LONDRA - BUCURESTI
Sosire la Londra la ora 06:20. Plecare spre Bucuresti la ora 09:45 si sosire la 14:55.


Servicii incluse:
- transport avion Bucuresti – Sydney, Melbourne – Singapore si Singapore - Bucuresti cu companiile Qantas si British Airlines
- transport avion curse interne: Sydney – Cairns, Cairns – Auckland, Rotorua – Queenstown, Queenstown – Melbourne
- 12 nopti cazare cu mic dejun inclus in Australia si Noua Zeelanda in hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Sydney, 3 nopti in Cairns, 1 noapte in Auckland, 1 noapte in Rotorua, 2 nopti in Queenstown, 3 nopti in Melbourne,
- 1 noapte in Singapore cu mic dejun inclus
- Early check-in si mic dejun la sosirea in Sidney (07.11, ora 08:30)
- 4 mese de pranz si o cina
- excursiile, croazierele si tururile incluse in program
- insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
- taxe de aeroport: 380€/ persoana (pot suferi modificari) – pentru zborurile Bucuresti – Sydney, Melbourne – Singapore si Singapore – Bucuresti.
- taxe de aeroport: 300€/ persoana (pot suferi modificari) – pentru zborurile Sydney – Cairns, Cairns – Auckland, Rotorua – Queenstown, Queenstown – Melbourne
- asigurarea medicala si asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice)
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.


GRUP MINIM: 15 persoane. Pentru grup 12 - 14 persoane, pretul se majoreaza cu 230€/persoana.

CONDITII DE INSCRIERE: conform Contractului de prestari servicii care va fi semnat la inscriere. Inscrierea se face pe baza unui avand de 50% din suma totala.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 25 august 2008.

IMPORTANT: Daca actele sunt depuse dupa aceasta data, agentia nu este raspunzatoarea pentru neobtinerea vizei in timp util, aplicandu-se penalizarile de mai jos.

Conditii de retragere / penalizari:
- intre 45 – 30 zile inaintea plecarii: 1000€/persoana
- intre 29 – 20 zile inaintea plecarii: 1250€/persoana
- intre 19 – 14 zile inaintea plecarii: 2000€/persoana
- cu mai putin de 14 zile: suta la suta
- modificare de nume cu mai putin de 45 de zile inainte de plecare: 150€.