Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P48

Termeni: Beijing - Sejur China & Hong Kong: 12 zileChina & Hong Kong: 12 zile


Cod 118

1 octombrie Bucuresti – Paris – Beijing
Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda la ora 13:15 pentru imbarcare pe zborul Air France cu destinatia Beijing via Paris. Decolare la ora 15:15.

2 octombrie Beijing
Sosire in Beijing la ora 10:50. Transfer la hotel. Program liber pentru odihna. Seara cina la restaurant. Cazare la hotel Days Inn 4**** sau similar Beijing.

3 octombrie Beijing – Marele Zid Chinezesc
Mic dejun. Excursie la Marele Zid Chinezesc, sectiunea Juyongguan (structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii,). Servirea pranzului la restaurant. Dupa pranz continuam turul cu vizitarea Mormintelor Imparatilor Ming, unde 13 imparati, 23 de imparatese si cateva concubine, printese si printi au fost ingropati in timpul Dinastiei Ming. Mormintele sunt strajuite de sculpturi uriase infatisand figuri de animale si figuri umane, semnificand autoritatea suprema a imparatului chiar si dupa mortea lui. Excursia se va incheia cu vizitarea unei fabrici de jad, cea mai pretioasa piatra din China si una dintre cele mai timpurii forme de arta care a atins cote inalte de rafinament. Conform mitului chinezesc al genezei, la moartea zeului Pan Gu, rasuflarea sa a devenit vant si nori, muschii s-au transformat in pamant, iar maduva oaselor a devenit jad si perle. Seara cina cu show acrobatic. Cazare la hotel Days Inn 4**** sau similar Beijing.

4 octombrie Beijing – Piata Tiananmen – Orasul interzis – Palatul de Vara
Se viziteaza celebra Piata Tiananmen (cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze). De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing (cunoscut sub numele de Orasul Interzis, pentru ca in el nu aveau acces muritorii de rand). Pranz la restaurant. Dupa amiaza se viziteaza Palatul de Vara (cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale). Vizita continua cu Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. In continuarea turului va invitam sa descoperiti secretul producerii matasii chiar la fabrica de matase. Secole intregi Vesticii nu au reusit sa descopere secretul fabricarii matasii. Mai mult de 2000 de ani chinezii au tinut secretul, facandu-l cel mai bine pastrat secret din istorie. Inainte ca Japonia si Coreea sa-l descopere, dezvaluirea modului de obtinere a matasii era pedepsita cu moartea. Cina la restaurant. Cazare la hotel Days Inn 4****sau similar Beijing.

55 octombrie Beijing – Xian
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Xian. Transfer in oras si vizita la Zidurile Orasului Vechi construite in timpul dinastiei Ming. Continuam turul cu vizitarea complexul arhitectural Pagoda Gastii Salbatice (locul de unde s-a raspandit budismul in China). Complexul dateaza din timpul dinastiei Tang si este simbolul Xian-ului. A fost construit pentru a pastra in siguranta cele 657 de scripturi aduse inapoi din India de Calugarul Xuan Zhang. Constructia piramidala este construita pe 7 etaje si are 59,90 m inaltime. Servirea pranzului. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cina la restaurant. Cazare la hotel Diamond International 4**** sau similar Xian.

6 octombrie Xian
Mic dejun. Vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale secolului XX, considerata a fi „A 8-a minune a lumii” - Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang (unificatorul Chinei care inainte de moartea sa, in anul 210 a.c., a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui reproducand in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai, care si arme). Pranz la restaurant. Dupa pranz vizita la Izvoarele Fierbinti Huaqing faimoase pentru povestea romantica dintre Imparatul Xuanzong (685-762) si concubina sa Yang Guifei in timpul Dinastiei Tang.
Cina la restaurant. Cazare la hotel Diamond International 4**** sau similar Xian.

7 octombrie Xian – Shanghai
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Shanghai. Sosire Shanghai si transfer in oras. Suntem in cel mai spectaculos oras al Chinei, cu o combinatie fenomenala intre cladirile futuriste si ramasitele din vechea Concesiune. Vom admira: celebrul bulevard Nan Jing Road – renumit pentru multitudinea centrelor comerciale, locul ideal pentru cumparaturi, Bund-ul de unde se pot admira cladiri remarcabile: Grand Hyatt, Turnul Oriental TV al treilea turn de televiziune din lume ca inaltime sau sediul bancii „Hong Kong Banking Corporation”. Pranz si cina incluse. Cazare la hotel Harbour 4**** sau similar.

8 octombrie Shanghai
Mic dejun. Continuam explorarea Shanghai-ului cu incantatoarea Gradina Yuyuan - cea mai faimoasa din Shanghai decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci, Bazarul Zeului Orasului Vechi din Dinastia Song, Xin Tian Di - gustand in acelasi timp din Shanghaiul anilor 20 si stilul de viata modern al secolului 21, Fabrica de Perle - chinezii colecteaza, cresc si recolteaza perle de peste 2000 de ani, fiind tara cu cea mai veche productie de perle din lume. Pranz si cina incluse. Cazare la hotel Harbour de 4**** sau similar.

9 octombrie Shanghai – Shenzhen – Hong Kong
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Shenzhen. Servirea pranzului. Imbarcare pe ferry boat pentru transfer in Hong Kong. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Servirea cinei. Cazare la hotel Nina de 4**** sau similar.

10 octombrie Hong Kong
Mic dejun. Turul insulei Hong Kong: Varful Victoria (locul perfect pentru a admira orasul), portul Victoria, portul Aberdeen (unde sute de ambarcatiuni pescaresti constituie locuinta a mii de oameni si unde se poate savura o masa la restaurantele plutitoare), golful Repulse Bay si Stanley Market. Dupa amiaza, optional vizita la Ocean Park (unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din lume) sau timp liber pentru cumparaturi (pe Nathan Road, principala strada comerciala din Hong Kong). Pranz si cina incluse. Cazare Hotel Nina 4**** sau similar.

11 octombrie Hong Kong
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau Excursie optionala cu pranz inclus la Macao denumit si “Las Vegasul Orientului”. O destinatie faimoasa, caracterizata de pace si prosperitate, Macao este o combinatie intre cultura orientala si cea vestica, un loc incarcat de istorie care merita cu siguranta o vizita. Colonia Macao a fost infiintata de catre portughezi in sec. al XVI-lea si este cea mai veche colonie europeana din Asia. In zilele noastre, Macao este una dintre cele doua regiuni administrative speciale ale Chinei (alaturi de Hong Kong). Pret informativ: 85 Euro/ persoana. Cazare Hotel Nina 4**** sau similar.

12 octombrie Hong Kong – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Air France cu destinatia Bucuresti via Paris. Decolare la ora 10:40, sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda la ora 22:45.