Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P23

Termeni: Beijing - Sejur China Traditie si modernism: 14 zileChina Traditie si modernism: 14 zile

Ziua 1: BUCURESTI – PARIS – BEIJING
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa internationala cu destinatia Beijing a companiei AIR FRANCE, cu schimbarea cursei la Paris. Intalnirea este prevazuta la ora 13:00.

Ziua 2: BEIJING
Sosire la Beijing in jurul orei 10:50. Transfer in oras. Dupa pranz (inclus), vizitarea Palatului de Vara, incarcat de o istorie de 800 de ani, palat ce adaposteste cea mai bine conservata gradina regala din China. Cazare in Beijing, la hotel 3*. Cina la un restaurant local.

Ziua 3: BEIJING
Mic dejun. Excursie de o zi care incepe cu vizitarea Marelui Zid - sectiunea Juyongguan Pass - structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in scop de aparare. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonné-uri, urmat de pranz. In partea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Excursia de azi se va incheia cu o vizita la un centru de medicina traditionala si o lectie cu aceasta tema (pe drumul de intoarcere la hotel). Cazare in Beijing. Cina la restaurantul hotelului sau la un restaurant local.

Ziua 4: BEIJING
Dupa micul dejun, incepem o noua excursie care va dura intreaga zi: vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), si a Pietei Tian’anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. Vom lua pranzul la un restaurant local si ne continuam programul cu vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Vom incheia ziua cu vizitarea unui atelier de prelucrare a perlelor originale. Cina la un restaurant local, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, de la anii 1300. Cazare in Beijing.

Ziua 5: BEIJING - SHANGHAI
Mic dejun. Astazi vom vizita alte doua obiective renumite si bine conservate din Beijing: Templul Lama, construit in 1694 in timpul dinastiei Qing, locuinta initiala a imparatului Yongzheng, si mai tarziu centru administrativ, si Templul lui Confucius. Acesta a fost construit in 1302 si este a doua constructie ca marime inchinata lui Confucius dupa Templul din satul natal Qufu. Dupa amiaza vom lua pranzul intr-un restaurant local si apoi avem timp liber pentru cumparaturi in Beijing, intr-unul dintre centrele comerciale sau pe strazile special amenajate in acest scop. Optional se poate organiza un tur cu ricsa in cea mai veche zona a orasului. Dupa cina servita devreme la un restaurant local, ne imbarcam in trenul de noapte cu destinatia Shanghai (cuseta de dormit pentru patru persoane).

Ziua 6: SHANGHAI
Sosire in Shanghai. Mergem la hotel pentru a ne odihni iar dupa pranz vizitam Piata Populara si apoi ne plimbam pe strada Nanjing - principala artera comerciala, si pe promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Cina la restaurant local. Cazare in Shanghai, la hotel 3*.

Ziua 7: SHANGHAI - ZHUJIAJIAO – SHANGHAI
Dupa micul dejun se viziteaza Zhujiajiao, o localitate traditionala, in intregime pastrata dupa stilul vechi, un sat pe ape cu o arhitectura si un mediu asemanatoare Venetiei. Ne intoarcem la Shanghai in cursul amiezii. Cazare.
Ziua 8: SHANGHAI-GUILIN Mic dejun la hotel. Astazi vizitam zona veche a orasului si Gradinile Yuyuan. Luam pranzul la un restaurant local si continuam vizitele cu Templul Buddha din Jad. Urmeaza transferul la aeroport pentru imbarcare la zborul cu destinatia Guilin (vegetatia abundenta de la conifere la bambus, forme de relief neobisnuite si pesteri deosebit de frumoase fac din Guilin o nestemata a turismului chinezesc). Cazare in Guilin, hotel 3*.

Ziua 9: GUILIN
Mic dejun la hotel. Astazi vom avea un program relaxant, care se va concentra pe frumusetile naturale. Vizita incepe cu o excursie la muntele Fubo. Dupa pranz (la un restaurant local) vom vizita Pestera Flautului de Trestie (Lu Di Yan), cu formatiuni carstice deosebite. Pestera este considerata ca un adevarat fenomen al naturii, fiind marcata pe toate itinerariile turistice. Cina este servita la un restaurant local. Cazare.

Ziua 10: GUILIN - YANGSHUO
Dupa micul dejun ne vom imbarca pentru o croaziera pe raul Li spre Yangshuo. Croaziera ne va ramane intiparita in memorie datorita peisajelor exotice unice: pescari care folosesc cormorani la pescuit, barci din bambus, imagini superbe. Pranz pe vapor. Cina si cazarea in Yangshuo, orasel cu o puternica nota locala si cu nenumarati negustori de suveniruri.

Ziua 11: YANGSHUO - GUANGZHOU - HONG KONG
Dupa micul dejun vom lua avionul spre Guangzhou unde vom vizita Academia Chen, compusa din altarul vechi si scoala confuciana, construita de locuitorii a 72 de sate din provincia Guangdong, unde linia familiei Chen predomina. Vom continua vizitele cu Insula Shamian, o insula in orasul Guangzhou, ce aminteste de perioadele coloniale€pene din China. Cladirile istorice, restuarantele si magazinele va vor incanta cu siguranta. Dupa pranz vom lua trenul expres spre Hong-Kong, unde vom ajunge in cursul serii. Cazare la hotel 3* in Hong Kong.

Ziua 12: HONG KONG
Mic dejun. Tur de jumatate de zi al insulei Hong Kong: Varful Victoria, muntele de unde avem panorame deosebite asupra oasului si a golfului; portul Aberdeen, denumnit astfel de scotienii ce au colonizat Hong Kong-ul, port cu numeroase restaurante plutitoare si o comunitate ce locuieste pe barci; Piata Stanley (Chek Chue) si Golful Repulse, cu nisip fin si ape clare, unde se pot vedea statuile zeitelor Kwun Yum si Tin Hau. Vom avea amiaza libera pentru vizite individuale. Cazare in Hong Kong.

Ziua 13: HONG KONG
Mic dejun. Azi avem timp sa descoperim orasul pe cont propriu. Optional: excursie de o zi la Macao, pensinsula indelung locuita si administrata de portughezi, zona al carei nume provine de la templul Ma Kwok. Cazare in Hong Kong.

Ziua 14: HONG KONG – BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata transfer la aeroport pentru imbarcare cursa AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Paris). Sosire la Bucuresti in cursul serii.


SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul, compania AIR FRANCE Bucuresti – Beijing si Hong Kong – Bucuresti
 11 nopti cazare la hoteluri de 3*: 3 nopti la Beijing, 2 nopti la Shanghai, 2 nopti la Guilin, 2 nopti la Yangshuo, 3 nopti la Hong Kong
 1 noapte transport cu trenul vagon de dormit (cuseta de 4 persoane) Beijing - Shanghai
 mese conform programului (pensiune completa pe intreg circuitul, cu exceptia portiunii Hong Kong, unde se asigura mic dejun)
 transport cu avionul 2 curse interne cu companie locala, pe rutele Shanghai-Guilin si Guilin-Guangzhou
 transport cu autocar local cu aer conditionat conform itinerariului si transferuri aeroport – hotel – aeroport
 transport cu trenul expres Guangzhou – Hong Kong
 vizite si intrari la obiectivele turistice
 ghizi locali
 insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
 taxele de aeroport 305€ - pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu o saptamana inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor
 taxa de viza - 25€
 bacsis pentru soferi si ghizi locali - 35$ (se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in China)
 asigurarea medicala
 asigurarea storno (optionala, ce va incheia in momentul incheierii Contractului de de comercializare a serviciilor turistice)

GRUP MINIM: 20 PERSOANE

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
17SEP / Air France: Bucuresti 15:15 – Paris 17:25 / 18:55 – Beijing 10:50 a doua zi (17 sep)
30SEP / Air France: Hong Kong 10:40 – Paris 17:30 / 18:55 – Bucuresti 22:45


TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 4 saptamani inaintea plecarii

CONDITII DE INSCRIERE/RETRAGERE: conform contractului de prestari servicii, care va fi semnat la inscriere

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / o fotografie tip pasaport / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului / formular completat

OBSERVATII: conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective / in cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurare medicala, cheltuielile agentiei / agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul chinez de resort / copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta va prezenta la trecerea frontierei cazier judiciar / taxele de aeroport si taxa de viza pot fi modificate de agentie in situatia impunerii acestui lucru de catre compania aeriana, respectiv Ambasada Chinei / distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.