Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P42

Termeni: Zagreb - Sejur Circuit CroatiaCircuit Croatia

ZIUA 1 Sambata, ora 06.00, plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Bucuresti – Pitesti - Craiova – Turnu Severin - Portile de Fier. Popas o ora in Belgrad.Cazare in zona Belgrad - Cacak.
ZIUA 2 (mic dejun). In Muntenegru se parcurge Marele Canion (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) si Fiordul Kotor (singurul din Europa Centrala si de Sud). Deplasare pe Coasta Dalmatiei in statiunea (perla Adriaticii) Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale). Se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor, Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping, etc. Cazare in zona Sinj - Split.Nota-in zilele 2 si 3 vor fi 2 cazari in acelasi hotel..
ZIUA 3 (mic dejun). In Split se viziteaza: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana) , Mausoleul (exterior) lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin). Deplasare pe coasta Dalmatiei si popasuri (cate 1 ora) in splendidele orase turistice Trogir si Sibenik. Cazare in zona Sinj - Split.
ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza (4 ore) Parcul National Plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote). Deplasare la Zagreb- scurt tur pietonal in zona centrala (Catedrala Sf. Stefan, stauia intemeietorului Croatiei, Cetatea, Opera). Cazare in Buzet (zona Rijeka - Pazin).Nota-in zilele 4, 5, 6, si 7 vor fi 4 cazari in acelasi hotel.
ZIUA 5 (mic dejun). Tur Peninsula Istria cu vizitarea statiunilor de vis: Porec, Rovinj si Pola -orasul este un adevarat muzeu arheologic: Amfitetrul Roman, Porta Gemina, Porta Aurea. Cazare in Buzet.
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare in Insula Krk. Timp liber: shopping, plimbari, croaziera (aprox. 18€) pe Marea Adriatica-durata a 4 ore pe itinerariul a 4 insule, plaja si baie. Popas in Rijeka si vizita Opatija. Cazare in Buzet.
ZIUA 7(mic dejun). Optional excursie (cu autocarul si vaporasul) la Venezia. sau deplasare(optional) cu autocarul la mare pentru plaja si baie sau vizitarea cetatii fortificate din Buzet. Cazare in Buzet.
ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare in Slovenia, vizita POSTOJNA - cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare in Ungaria pe langa Lacul Balaton. Cazare in Budapesta.
ZIUA 9 Duminica (mic dejun). Deplasare pe ruta Ungaria – Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 24, in Piata Victoriei.

PRETUL INCLUDE: ● Servicii ghid roman;· Transport (fara ziua 7) cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;· 8 cazari in hotelul de 2** - camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus; · 8 mic dejun continental (portie), la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor. Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.