Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P210

Termeni: Nice - Sejur Circuit Franta - ProvenceCircuit Franta - Provence


Cod 132

PROGRAM:
Ziua 1: BUCURESTI – NISA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 11:30 pentru imbarcare cursa directa cu destinatia Nisa. Sosire la Nisa la ora 15:10, transfer si cazare la hotel 3*. Seara, plimbare cu insotitorul de grup pe renumita Promenade des Anglais si in orasul vechi.

Ziua 2: NISA – CANNES - MARSILIA
Dupa micul dejun, ne indreptam spre Cannes intr-un peisaj feeric marginit de apele limpezi ale Mediteranei si versantii abrupti ai Alpilor. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup admirand Palatul Festivalurilor si Aleea Starurilor ce se continua cu Boulevard de la Croisette, vasele cu panze si iahturile moderne din portul vechi al orasului, cazinoul Palm Beach. Dupa-amiaza, ne continuam drumul spre Marsilia. Sosire in Marsilia si cazare hotel 3*.

Ziua 3: MARSILIA
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur panoramic cu ghid local al celui mai vechi oras al Frantei admirand: cladirea Primariei, cartierul Panier (zona veche a orasului), Teatrul Lenche si Grec, biserica St-Laurent, fostul palat de justitie Pavilion Daviel. Dupa-amiaza, timp liber pentru plimbare in gradina feerica, Parc Chanot. Optional, va propunem excursie la Chateau d&acuteIf, loc de legenda in care a fost inchis contele de Monte Cristo. Cazare.

Ziua 4: MARSILIA – AVIGNON
Mic dejun. In jurul pranzului, plecam spre Avignon. Sosire, transfer si cazare la hotel 3*. Dupa-amiaza, tur pietonal cu insotitorul de grup pe traseul Place du Palais, Place de l&acuteHorologe, Rue de la Republique.

Ziua 5: AVIGNON – AIX EN PROVENCE
Mic dejun. Optional, va propunem vizitarea renumitului Palat Papal, una dintre cele mai frumoase si puternice resedinte-fortarete din Franta. Dupa pranz, plecam spre Aix en Provence prin Manosque unde ne vom opri pentru o vizita la fabrica de cosmetice L’Occitane en Provence. Sosire seara in Aix en Provence, transfer si cazare la hotel 3*.

Ziua 6: AIX EN PROVENCE – ST. PAUL DE VINCE – NISA
Mic dejun. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup in acest incantator orasel, fost centru al aristocratiei franceze. Dupa-amiaza, plecam spre Nisa. Pe drum, scurta oprire in St Paul de Vince, poate cel mai frumos village perche din sudul Frantei, o bijuterie de piatra si flori, locul unde artistii si intelectualii Nisei se retrageau sa moara. Sosire seara in Nisa, transfer si cazare la hotel 3*.

Ziua 7: NISA – MONACO – NISA (optional)
Dupa micul dejun, excursie optionala in principatul Monaco, cel mai bogat oras-stat din lume. Pe drum, scurta oprire in Eze – satul cocotat, pentru vizitarea bisericii baroce (unde e posibil sa ne acompanieze naiul lui Gheorghe Zamfir) si a fabricii de parfumuri, Fragonard. Plecam apoi spre Monaco unde vom avea ocazia sa admiram Palatul Princiar, Catedrala si Monumentul ridicat in memoria printesei Grace, vestitul circuit Grand Prix si Casinoul din Monte Carlo. Retur in Nisa si cazare.

Ziua 8: NISA – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Tarom. Sosire la Bucuresti la ora 19:20.SERVICII INCLUSE:
- transport avion, zbor direct Bucuresti – Nisa si retur cu compania TAROM;
- 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*: 3 nopti in Nisa, 2 nopti in Marsilia, 1 noapte in Avignon, 1 noapte in Aix en Provence;
- tur panoramic de Marsilia cu ghid local;
- vizita la fabrica de cosmetice L’Occitane en Provence;
- tururi pietonale in Nisa, Avignon si Aix en Provence;
- transferuri aeroport – hotel – aeroport;
- insotitor roman de grup.

SERVICII NEINCLUSE:
- taxele de aeroport: 125 EURO/persoana (pot suferi modificari);
- asigurarea medicala;
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice);
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.


ORAR DE ZBOR:
Bucuresti 13:25 – Nisa 15:10
Nisa 15:55 – Bucuresti 19:20

GRUP MINIM:
- 25 persoane.
Pentru grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 25 EURO/persoana.

CONDITII DE INSCRIERE/RETRAGERE:
- conform Contractului de Prestari Servicii.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:
- 3 saptamani inaintea plecarii.

OBSEVATII:
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritotilor aeroportuare.
- Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata (tarif: 23 LEI/ persoana/ saptamana pentru persoane sub 65 ani). Asigurarea storno (optionala), se incheie in momentul incheierii contractului de de comercializare a serviciilor turistice.
- Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 11 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar
- Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
- In momentul efectuarii cazarii, hotelul poate solicita drept garantie pentru posibile cheltuieli suplimentare de pe parcursul sederii cartea de credit sau o anumita suma de bani.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
- Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
- Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului din Franta. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.