Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P85

Termeni: Lima - Sejur Comorile Americii de Sud: 16 zileComorile Americii de Sud: 16 zile

Ziua 1: BUCURESTI – AMSTERDAM – LIMA
(10 nov) Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare cursa KLM cu destinatia Lima (schimbarea cursei la Amsterdam). Sosire la Lima la ora 17:20. Transfer la Hotel San Augustin Exclusive 3* (http://www.hotelessanagustin.com.pe/) sau similar.
Ziua 2: LIMA
(11 nov) Mic dejun. De dimineata vom merge la Ambasada Boliviei in Peru pentru a obtine viza (taxa se achita la fata locului). Programul continua cu un tur de oras de jumatate de zi in care se vor vizita principalele atractii din Lima: Plaza de Armas (patrimoniu UNESCO) cu frumosul Palat al Guvernului, Primaria, Palatul Arhiepiscopului si Catedrala. Vizita continua cu o plimbare prin cartierul San Isidro (Parcul Olivar) si Miraflores (Parcul Central), zona rezidentiala si Parcul Iubirii (care are un mic amfiteatru si punct de belvedere catre ocean). Optional, in masura timpului ramas disponibil, dupa-amiaza se poate vizita Muzeul Larco Herrera. Cazare Hotel San Augustin Exclusive 3* sau similar.
Ziua 3: LIMA-CUZCO – zbor
(12 nov) Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Cuzco. Dupa aterizare, transfer la hotel. Dupa-amiaza se va face un tur de oras de jumatate de zi; se vor vedea centrul Imperiului Incas – Plaza de Armas, catedrala, cladirile coloniale din oras. In continuare se va vizita Sacsayhuaman, ruine situate la 3 km de Cuzco si loc de belevedere. La intoarcere se vor vizita Tambo Machay (baia incasilor), Kenko (bloc masiv de piatra sculptat in forme misterioase) si Puca Pucara (un vechi fort). Cazare la Hotel Jose Antonio Cuzco 3* (http://www.hotelesjoseantonio.com/) sau similar.

Ziua 4: CUZCO
(13 nov) Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la Piata Indiana Pisac si ruinele de la Ollantaytambo (pranzul este inclus). Pisac este situat la 30 km de Cuzco, in Valea Sacra, pe malul raului Urubamba – afluent al Amazonului. Aici are loc un renumit targ indian. Pranzul va fi servit intr-un restaurant traditional. Dupa-amiaza se vor vizita ruinele marii fortarete Ollantaytambo. Intoarcere si cazare la Hotel Jose Antonio Cuzco 3* sau similar.

Ziua 5: CUZCO – MACHU PICCHU - CUZCO
(14 nov) Mic dejun. Excursie de o zi la una dintre cele mai spectaculoase comori ale Americii de Sud: Machu Picchu. Se ajunge la sit dupa o calatorie de 3 ore si jumatate cu trenul printr-o zona abrupta si cu peisaje deosebite. Trenul coboara in Valea Sacra serpuind pe la poalele Anzilor pana la Aguas Calientes. De aici un autobuz mic va continua traseul in inima muntelui, catre “Orasul Pierdut al Incasilor”. Machu Pichu, orasul de stanca al incasilor este considerat o minune arhitecturala a lumii si o sursa permanenta de mistere si ipoteze. Dupa vizita, trenul va va readuce in Cuzco. Cazare la Hotel Jose Antonio Cuzco 3* sau similar.

Ziua 6: CUZCO - PUNO
(15 nov) Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor se va merge toata ziua cu autobuzul (public) peste piscuri si vai situate la altitudini de peste 4300m, cu destinatia finala Puno, localitate aflata pe malul lacului Titicaca. Pe drum vor putea fi admirate: orasul Andahuaylillas, ruinele de la Racchi, micul oras Pucara cu alte marturii despre viata incasilor. Pranzul va fi servit intr-un restaurant local si este inclus. Transfer si cazare la Hotelul Posada del Inca 3* (http://www.sonesta.com/peru_puno/) sau similar in Puno.

Ziua 7: PUNO – LACUL TITICACA – LA PAZ
(16 nov) Dimineata devreme se viziteaza zona populata de tribul Uros Indians, renumita pentru insulele sale plutitoare. Apoi se va trece frontiera in Bolivia cu autobuzul cu destinatia Copacabana, cel mai important loc de pelerinaj din America de Sud, si care a dat denumirea renumitei plaje din Rio de Janeiro. Aici ne imbarcam intr-un catamaran si vom naviga pe Lacul Titicaca catre Insula Soarelui. Potrivit legendelor pe aceasta insula s-a nascut Soarele. Pranzul va fi servit la bordul vasului. Dupa-amiaza continuam excursia pana la Chua si de acolo cu autobuzul pana in La Paz (metropola situata la cea mai mare altitudine: 3600m). Cazare la Hotel El Rey Palace 3* (http://www.hotel-rey-palace-bolivia.com/) sau similar.

Ziua 8: LA PAZ
(17 nov) Mic dejun la hotel. Apoi tur de oras de jumatate de zi. La Paz a fost intemeiat de catre Capitanul Alonzo in 1548 iar astazi este centrul administrativ al tarii. Orasul are numeroase cladiri coloniale foarte bine conservate si gazduieste multe targuri indiene. Turul se incheie cu o incursiune in Valea Lunii (pe cursul raului La Paz) cu relieful sau asemenator celui selenar. Cazare la Hotel El Rey Palace 3* sau similar.

Ziua 9: LA PAZ – BUENOS AIRES – zbor
(18 nov) Mic dejun la hotel. Transfer la aeroport pentru zborul catre Buenos Aires. Dupa aterizare in Buenos Aires transfer si cazare la Hotel De Las Americas 3* (http://www.grupoamericas.com.ar/) sau similar.

Ziua 10: BUENOS AIRES
(19 nov) Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la o Estancia argentiniana traditionala cu pranz inclus. In cadrul excursiei se viziteaza Estancia Santa Susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de oras) unde vom fi intampinati cu o bautura locala de catre Gauchos. Vi se vor explica stilul de viata al Gauchos si va fi vizitata asezarea, iar la pranz se va organiza un barbeque rustic (Asado). In continuare va avea loc un spectacol de folclor si dansuri traditionale ale acestor cowboy ai Pampasului. Dupa-amiaza se va servi cafeaua si ne vom intoarce in Buenos Aires. Optional: Seara, Tango Show cu cina inclusa la restaurantul Viejo Almacen. Cazare la hotel De Las Americas 3* sau similar.

Ziua 11: BUENOS AIRES
(20 nov) Mic dejun, urmat de un tur panoramic de oras de jumatate de zi in cadrul caruia se vor vizita: Plaza de Mayo, Casa Rosada – cladirea roz a Guvernului, Primaria Cabildo, Catedrala Metropolitana – casa arhiepiscopului de Buenos Aires. Turul continua cu vizitarea celor mai frumoase cartiere din oras: San Telmo (una dintre cele mai moderne zone din oras), La Boca, Barrio Norte (in cimitirul Recoleta este mormantul Evitei Peron) si Plaza Lavalle. Cazare la Hotel De Las Americas 3* sau similar.

Ziua 12: BUENOS AIRES – IGUASSU – zbor
(21 nov) Dupa micul dejun vom lua avionul spre Puerto Iguazu. Dupa aterizare, transfer catre Parcul National Iguassu. Urmeaza un tur pietonal pe partea argentiniana a cascadei. Daca pe partea braziliana exista numeroase puncte de vedere panoramica, pe partea argentiniana exista numeroase poteci care permit vizitarea din apropiere a cascadei. Prima opririe este la Centrul de Informatii pentru Vizitatori, apoi se va merge pe Circuitul Inferior (cascada din avalul raului) si pe Circuitul Superior (cascada din amonte). Cel mai spectaculos puct al cascadei – Gatul Diavolului – va putea fi atins cu Trenul Ecologic din Jungla. Dupa incheierea vizitei se traverseaza granita in Brazilia cu autobuzul. Transfer in Fos do Iguacu. Cazare Hotel Continental Inn 3* (http://www.continentalinn.com.br/) sau similar.

Ziua 13: IGUASSU – RIO DE JANIERO – zbor
(22 nov) Mic dejun si eliberarea camerelor. De dimineata se va vizita partea braziliana a cascadei. Dupa vizita, transfer catre aeroport cu destinatia Rio de Janeiro. Dupa aterizare, transfer si cazare la Hotel Plaza Copacabana 3* (http://www.windsorhoteis.com/pt-br/) sau similar. Va recomandam o plimbare de-a lungul plajei Copacabana catre seara.

Ziua 14: RIO DE JANEIRO
(23 nov) Mic dejun, urmat de un tur panoramic de oras de jumate de zi in cadrul caruia se vor vizita: Golful Guanabara, Parcul Flamengo, Biserica candelaria, catedrala San sebastian, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Nationala, Muzeul de Arta, Sambadrome - locul de desfasurare a Carnavalului de la Rio. Turul continua cu imbarcarea in telegondola catre Muntele Sugar Loaf. Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa descoperiti frumusetile orasului pe cont propriu, sau, optional, puteti face o excursie de jumatate de zi la Corcovado (unde se afla statuia lui Iisus si de unde se pot cele mai frumoase fotografii panoramice cu Rio de Janeiro). Cazare Hotel Plaza Copacabana 3* sau similar.

Ziua 15: RIO DE JANEIRO - BUCURESTI
(24 nov) Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Paris). Decolare la ora 18:50.

Ziua 16: BUCURESTI
(25 nov) Sosire la Bucuresti la ora 14:20.


SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul, compania KLM, Bucuresti-Lima si compania Air France, Rio de Janeiro – Bucuresti.
 14 nopti cazare la hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti Lima, 3 nopti Cuzco, 1 noapte Puno, 2 nopti La Paz, 3 nopti Buenos Aires, 1 noapte Iguassu, 2 nopti Rio de Janeiro
 mese: mic dejun in fiecare zi si 2 mese de pranz (in Puno si pe vas – Lacul Titicaca)
 transport cu avionul 4 curse interne cu companie locala, pe rutele Lima - Cuzco, La Paz - Buenos Aires, Buenos Aires-Iguassu si Iguassu-Rio de Janeiro
 transport cu autocar local conform itinerariului si transferuri aeroport–hotel–aeroport
 excursie de o zi Machu Picchu
 tururi de oras: Lima, Cuzco, Uros Indians, La Paz, Buenos Aires, Rio de Janeiro
 excursie-croaziera pe lacul Titicaca
 vizita cascada Iguassu (partea braziliana si cea argentiniana)
 ghizi locali
 insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:
 taxele de aeroport (zbor international): 310€
 taxe de aeroport (zboruri interne): 190€
 taxa de viza Bolivia - 35$
 vaccin impotriva febrei galbene (obligatoriu, documentul ce atesta vaccinul este cerut la frontiera cu Bolivia)
 asigurarea medicala (obligatorie): aproximativ 41 LEI (pentru persoane cu varste cuprinse in intervalul 18-64 ani)
 asigurarea storno (optionala, ce va incheia in momentul incheierii contractului de de comercializare a serviciilor turistice).

GRUP MINIM: 20 PERSOANE

ORAR DE ZBOR (ore locale):
10 noiembrie: Bucuresti 06:10 – Amsterdam 08:10 / 10:15 – Lima 17:20
24 noiembrie: Rio de Janeiro 18:50 – Paris 08:35 / 10:30 – Bucuresti 14:20 a doua zi (pe 25 noiembrie)

CONDITII DE INSCRIERE/ RETRAGERE: In caz de anulare, penalizarile sunt: cu 30-40 zile inainte de data plecarii – 30 la suta din valoarea pachetului, 20-29 zile – 50 la suta, 10-19 zile - 80 la suta, sub 10 zile – suta la suta.

ACTE NECESARE OBTINERII VIZEI PENTRU BOLIVIA (se obtine in PERU): pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / 2 fotografii tip pasaport / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului / formular, asigurare medicala.

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective / in cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurare medicala, cheltuielile agentiei
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de autoritatile de resort locale
- copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat. In cazul in care adultul insotitor nu este unul dintre parinti, aceste va prezenta la trecerea frontierei cazier judiciar
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- se recomanda imbracaminte adecvata diverselor forme de relief (munte, litoral), respectarea indicatiilor de urmat in zonele cu altitudine ridicata (a se consulta medicul inaintea plecarii).
- taxele de viza, aeroport, iesire din tara, tarifele zborurilor interne pot fi modificate de catre autoritatile de resort pana la data plecarii in excursie, fara notificare prealabila, diferenta de pret urmand a fi comunicata turistului cu 10 zile inaintea plecarii. In cazul in care turistul intarzie la programul stabilit, nu se justifica pretentii privind eventualele despagubiri. Agentia nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau in cazul inlocuirii unui mijloc de transport cu altul.
- Pretul excursiei a fost calculat pe baza paritatii euro / dolar valabila in luna februarie 2008. In cazul in care fluctuatia este mai mare de 3%, agentia isi rezerva dreptul de a modifica preturile in concordanta cu rata de schimb la zi.