Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


PROTECTIA DATELOR

Politica de Confidentialitate (Protectia Datelor)

Across Travels administreaza datele personale primite pe parcursul utilizarii paginilor web in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public (in conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001).

Atunci cand faceti rezervari sau va abonati pentru a primi newsletter-ul agentiei noastre, ne incredintati date cu caracter personal, pe care ne angajam sa la administram cu cu cea mai mare atentie.

Newsletter
Abonarea la newsletter-ul agentiei noastra presupune stocarea si administrarea adresei dumneavoastra de email si a altor date furnizate ulterior de dumneavoastra in vederea realizarii rezervarilor. Va puteti dezabona oricand pe site sau folosind linkul prezent in fiecare newsletter primit. Dupa ce va dezabonati, nu veti mai primi informatii de la noi.

Divulgatea datelor catre terti
Atunci cand faceti rezervari de servicii turistice, agentia transmite datele dumneavoastra partenerilor nostri (companii aeriene, tur operatori, unitati de cazare, companii de rent a car sau societatilor de asigurare). Va asiguram ca nu vindem datele clientilor nostri.

Transferul de date catre autoritatile straine 
Ca agentie de turism trebuie sa transmitem datele personale ale pasagerilor catre autoritatile de frontiera de la destinatiile din SUA si MAREA BRITANIE. Transmiterea datelor se face prin intermediul sistemelor de rezervari si numai cu consimtamantul pasagerilor.