Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P22

Termeni: Lacul Balaton - Sejur CroatiaCroatia

ZIUA 1 Vineri Ora 06.00, plecare din Bucuresti, de la parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Pitesti – Valea Oltului – Sibiu – Arad – Ungaria. Cazare in zona Szeged - Baia (Ungaria).

ZIUA 2 (mic dejun) Plecare spre Croatia. In Zagreb se viziteaza: Cetatea, Catedrala Sf. Marcu, Cladirile Banului Croatiei, Catedrala St. Stefan. Shopping in Zagreb. Cina si cazare in Insula Krk.

ZILELE 3, 4, 5, 6, 7, 8 Demipensiune si cazare Hotel Adriatic in Insula Krk.
Plaja si baie in MAREA ADRIATICA. Timp liber in statiune.
• In ziua a 4-a excursie in zona Plitvice se viziteaza Parcul National, cu o suprafata de peste 19.000ha, cu renumitele lacuri alpine (16), ce se varsa unul in altul, cascade si grote, decor pentru realizarea a numeroase filme de aventuri (Winnetou).
• In ziua a 6-a excursie de jumatate de zi la Opatija, Pola (intreg orasul este un adevarat muzeu arheologic: Amfiteatrul Roman, Porta Gemina, Porta Aurea),
• In ziua a 8-a excursie de jumatate de zi la Rovinj si Porec.
Excursiile din zilele 4, 6 si 8 sunt incluse in pretul excursiei, (fara biletele de intrare) costa in total 75€ (35+20+20) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale.
Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

Excursii optionale (plata individual in statiune):
● croaziera pe Marea Adriatica
● excursie de o zi cu vaporul la Venetia
● seara croata,

ZIUA 9 (mic dejun) Excursie la Postojna unde se viziteaza cea mai renumita pestera din Europa (5 km. ai mirificei lumii subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare pe langa Lacul Balaton. Cazare in Budapesta.

ZIUA 10 Duminica (mic dejun) Deplasare pe ruta Ungaria – Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale etc.) aprox. ora 24, in Piata Victoriei.


Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii

PRETUL INCLUDE:
• excursiile din zilele 4, 6 si 8; servicii ghid roman.
• transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
• 2 cazari cu mic dejun in hotel 2** in camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus, telefon si 7 cazari cu demipensiune la Hotel Adriatic ;
• mesele se servesc la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, Parcul Plivice etc.) si nici ghizii pentru acestea.