Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P224

Termeni: Zagreb - Sejur Croatia: 10 zileCroatia: 10 zile


Cod 109

Ziua 1 BUCURESTI- zona BAJA (Ungaria) (795 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare in zona Baja (Ungaria).

Ziua 2 BAJA - ZAGREB - PARCUL NATIONAL PLITVICE - SINJ (690 km)
Mic dejun. Parasim Ungaria, urmand traseul spre sud catre Zagreb, capitala Croatiei, pt. a parcurge turul orasului: Catedrala, Muzeul de Arta, Universitatea. Deplasarea continua spre Parcul National Plitvice – rezervatie naturala sub protectia UNESCO, unde salba de lacuri limpezi de munte sunt “legate” printr-o adevarata “retea” de cascade deosebit de spectaculoase. Cazare in zona Sinj- Split.

Ziua 3 SPLIT - DUBROVNIK - METKOVIC (325 km)
Mic dejun. In Split (al doilea oras ca marime din tara), se viziteaza Palatul si Mausoleul lui Diocletian (transformat in Catedrala), Poarta de Aur, si Templul lui Jupiter. Plecare spre Dubrovnik - Perla Adriaticii, unde vom admira Biserica Franciscana (care contine o farmacie din secolul XIV), palatul Rector din 1441 si zidurile orasului medieval (sec. XI – XVII). Timp liber in Dubrovnik, apoi intoarcere pentru cazare in zona Metkovic.

Ziua 4 METKOVIC - ZADAR - RIJEKA (495 km)
Mic dejun. Urmam spre nord coasta Dalmata, care ne va incanta cu splendoarea peisajelor salbatice, varietatea florei si faunei. Oprire in Zadar pentru un tur pietonal in centrul istoric al orasului. Seara cazare in zona Rijeka.

Ziua 5 FARMECUL MARII ADRIATICE
Mic dejun. Program liber pentru a va bucura de soare, plaja si apa incredibil de limpede a Adriaticii. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6 INSULA KRK - PENINSULA ISTRIA
Mic dejun. Program liber la dispozitia turistilor sau excursie optionala in Insula Krk si Peninsula Istria. Dupa amiaza plaja in renumita statiune Pola. Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 7 CROAZIERA LA VENETIA
Mic dejun. Program liber la dispozitia turistilor sau optional croaziera in Orasul Dogilor- Venetia. Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 8 VALURI, PLAJA, SOARE SI MULTA DISTRACTIE
Mic dejun. Program liber la dispozitia turistilor. Valuri, plaja, soare si multa distractie. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 9 POSTOJNA - LJUBLJANA - BUDAPESTA (550 km)
Mic dejun. Plecare spre Slovenia la Postojna pentru a vizita celebra pestera, fenomen carstic de exceptie in Europa. Optional, vizita in capitala Sloveniei - Ljubljana. Continuam traseul spre Ungaria. Optional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croaziera pe Dunare, avand inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, basilica St. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare la Budapesta.

Ziua 10 BUDAPESTA - BUCURESTI (795 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.


Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Grup minim: 35 depersoane.

Nu sunt incluse:
- asigurarea medicala, intrarile la obiective si servicii de ghizi locali;
- excursiile si vizitele optionale (insula Krk si peninsula Istria 8+12 € Ljubljana 8 €, Croaziera pe Dunare 14 € fara cina / 28 € cu cina), Croaziera la Venetia 50 la 90 €, toate pentru minimum 30 turisti;
- supliment pentru 5 cine la hotel in zona Rijeka: 40 € (minimum 20 de persoane).