Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P189

Termeni: Budapesta - Sejur Croatia Slovenia: 10 zileCroatia Slovenia: 10 zile


Cod 132

Ziua 1 (1 aprilie): Bucuresti – Budapesta (800 km)
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 de la Ateneul Roman (restaurant Cina). Ne indreptam spre Budapesta pe traseul Bucuresti – Pitesti – Ramnicu Valcea- Sibiu – Deva – Arad - Budapesta. Seara ajungem in capitala Ungariei. Cazare in Budapesta la hotel de 3*.

Ziua 2 (2 aprilie): Budapesta – Zagreb (350 km)
Mic dejun. Vom face un tur panoramic al orasului Budapesta inainte de a pleca catre Zagreb. Vom admira Bastionul Pescarilor, Parlamentul, Podul cu lanturi, Biserica Matyas, Palatul Regal si bulevardul Andrassy. Dupa pranz ajungem in Zagreb si vom face impreuna cu ghidul local un tur de oras de jumatate de zi ce va cuprinde obiective precum: Orasul de Sus pentru a vedea biserica St. Mark, biserica St. Ecaterina, Catedrala, Palatul Parlamentului si Guvernului, Teatru National si Universitatea. Cazare in Zagreb la hotel de 3*.

Ziua 3 (3 aprilie): Zagreb – Ljubljana – Postoja – Opatija (300 km)
Mic dejun. Vom pleca din Zagreb cu destinatia Ljubljana, capitala Sloveniei. Pe drum vizitam castelul Otocec aflat pe o insula in mijlocul raului Krka. In Ljubljana vom face un tur panoramic al orasului admirand castelul Ljubljana, Parlamentul, Primaria, cele trei poduri peste raul Ljubljanica. Vom avea putin timp liber aici apoi vom pleca catre pesterile Postojna. Vom face un tur al acestei superbe lumi subterane ce are o lungime de 20 km de galerii, camere, pasaje, formatiuni carstice, stalactite si stalagmite. Dupa vizitatea pesterii vom pleca catre Opatija. Vom avea timp aici sa ne plimbam pe faleza sau prin parcurile din statiune si sa admiram arhitectura austro-ungara. Cazare la hotel de 4* in Milenij - Opatija.

Ziua 4 (4 aprilie): Peninsula Istria: Pola – Rovinj – Porec (300 km)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala, un tur al peninsulei Istria. Vom incepe cu statiunea Pola unde vom trece in revista Amfiteatrul Roman, Teatrul Roman, Poarta de Aur si Catedrala Adormirii Maicii Domnului. Plecam apoi catre Rovinj unde vedem biserica St. Eufemia, palatal baroc. Timp liber pentru un pranz traditional. Urmatoarea oprire statiunea Porec al carei centru istoric este patrimoniu UNESCO. Seara ne intoarcem in Opatija. Cazare la hotel de 4* in Milenij - Opatija.

Ziua 5 (5 aprilie): Opatija – Parcul National Plitvice – Zadar – Sibenik (440 km)
Mic dejun. Plecam catre cel mai frumos parc national croat – Plitvice inscris in lista patrimoniului UNESCO inca din 1979. Acesta se afla situat in zona Montana Lika avand total de 16 lacuri. Acestea sunt situate la altitudini diferite, separate prin bariere si legate prin cascade spumoase. Dupa pranz vom pleca catre orasul Zadar. Vom face turul orasului Zadar insotiti de ghidul local. Admiram catedrala St. Anastasia, Forumul Roman, biserica St. Donat, poarta orasului, Piata Wells apoi ne indreptam catre Sibenik unde vom vedea catedrala, cetatea St. Mihovil, Primaria, Palatul Duke. Cazare la hotel Sibenik 4*.

Ziua 6 (6 aprilie): Sibenik – Trogir – Split - Dubrovnik (300 km)
Mic dejun. Calatoria noastra continua spre orasul Trogir unde vom face un tur panoramic. Vom pleca catre Split unde vom face turul orasului insotiti de ghidul local. Vizitam Peristilul, Catedrala, Palatul lui Diocletian, Templul lui Jupiter. In drumul spre Dubrovnik vom face o scurta oprire in oraselul Ston. Ne indreptam apoi spre Dubrovnik unde vom ajunge dupa amiaza si vom avea timp liber pentru plimbari individuale. Cazare in Dubrovnik la hotel de 3*.

Ziua 7 (7 aprilie): Dubrovnik
Mic dejun. Vom face astazi turul pietonal al orasului Dubrovnik cu ghid local. Este unul dintre cele mai atractive si renumite orase de la Marea Mediterana. Turul include orasul vechi, Manastirea Franciscana,Catedrala, Palatul Rectorului, strada Stradun, zidurile orasului. Dupa amiaza timp liber pentru a explora orasul pe cont propriu. Cazare in Dubrovnik la hotel de 3*.

Ziua 8 (8 aprilie): Dubrovnik – Kotor – Canionul Tara – Parcul National Durmitor (350 km)
Mic dejun. Plecare catre Muntenegru care ne va oferi o experienta de neuitat: frumusete naturala de exceptie in asociere cu bogata istorie si cultura. Ne vom bucura de frumusetile golfului Kotor apoi de oraselul Cetinje continuand apoi catre canionul raului Tara aflat in parcul National Durmitor. Canionul se intinde pe o lungime de 80 km si are o adancime de 1300 metri. Cina o vom servi la hotel. Cazare la hotel de 3* in Zabljiak.

Ziua 9 (9 aprilie): Zablijak – Belgrad (360 km)
Mic dejun. Vom pleca catre Belgrad unde vom ajunge in jurul pranzului. Facem un tur panoramic al orasului ce cuprinde Piata Republicii, Strada Knez Mihailova, Fortareata Kalemegdan, Parlamentul, Templul Sfantului Sava. Cazare in Belgrad la hotel de 3*.

Ziua 10 (10 aprilie): Belgrad – Timisoara – Bucuresti (710 km)
Mic dejun. Vom pleca catre tara pe traseul Belgrad – Timisoara – Deva – Sibiu – Pitesti – Bucuresti.


SERVICII INCLUSE:
- transport cu autocar (standard international) conform itinerariului
- 9 nopti de cazare la hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun: 1 noapte Budapesta, 1 noapte Zagreb, 2 nopti Opatija, 1 noapte Sibenik, 2 nopti Dubrovnik, 1 noapte Zabljiak cu demipensiune, 1 noapte Belgrad
- tur de oras cu ghid local in Zagreb, Zadar, Split, Dubrovnik
- tur panoramic in: Belgrad, Ljubljana, Sibenik
- vizita Pesterile Postojna (bilet intrare inclus), vizita Parcul National Plitvice (bilet de intrare inclus), vizita parcul national Durmitor
- taxe de autostrada si parcari
- insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
excursii optionale, intrari la obiectivele turistice, asigurarea medicala, asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice).

GRUP MINIM: 40 PERSOANE
Pentru grup mai mic de 40 de persoane tarifele se modifica astfel:
Supliment grup 36 - 39 persoane: 20 €
Supliment grup 31 - 35 persoane: 35 €
Supliment grup 26 - 30 persoane: 50 €

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: cu 4 saptamani inainte de inceperea excursiei.

CONDITII DE RETRAGERE: conform contractului de prestari servicii turistice care va fi semnat la inscriere.

Conditii de anulare / penalizari:
- intre 31 si 45 zile inaintea plecarii: 100 €
- intre 21 si 30 zile inaintea plecarii: 30 la suta din valoarea pachetului
- intre 16 si 20 zile inaintea plecarii: 50 la suta din valoarea pachetului
- intre 15 si 19 zile inaintea plecarii: 80 la suta din valoarea pachetului
- mai putin de 15 zile: integral.

OBSERVATII:
- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Croatia, Serbia si Muntenegru conform standardelor proprii;
- Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
- Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Toti copiii ce nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
- Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
- Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii.