Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P233

Termeni: Valea Regilor - Sejur Croaziera in Egipt: 15 zileCroaziera in Egipt: 15 zile


Cod 115

Ziua 1 Intalnire in aeroport cu reprezentantul agentiei. Decolare cu o cursa charter. Sosire in Hurghada. Formalitatile de primire a vizei. Transfer la hotel si cazare.

Ziua 2 Sejur in statiune cu demipensiune. Posibilitate de participare la excursii optionale.

Ziua 3 Mic dejun la pachet. Dimineata devreme transfer la Luxor cu autocar cu aer conditionat. Vizitarea malului vestic al Nilului: Colosii Memnon, Valea Regilor, Templul Mortuar al Reginei Hatshepsut, atelier de prelucrare a alabastrulului. Dupa amiaza vizitarea Templului de la Karnak. Optional: spectacol de sunete si lumini la Templul Karnak. Cina si cazare pe vapor.

Ziua 4 Mic dejun. Optional: vizita la Templul Luxor. Pranz pe vapor. Timp liber. Cina si cazare pe vapor.

Ziua 5 Mic dejun. Vizita la Templul din Edfu – Templul Zeului Horus (transferul la templu se efectueaza cu trasuri). Pranz. Navigare spre Kom Ombo unde se viziteaza Templul lui Sobek – zeul crocodil. Navigare spre Aswan. Cina si cazare pe vapor.

Ziua 6 Mic dejun. Optional: excursie la Abu Simbel pentru vizitarea Templului lui Ramses al II-lea. Pranz. Plimbare cu felucca pe Nil in jurul Insulei Elephantine. Cina si cazare pe vapor.

Ziua 7 Mic dejun. Vizitarea Obeliscului Neterminat si a Marelui Baraj de la Aswan. Pranz. Timp liber. Seara transfer la gara. Calatorie cu trenul la Cairo (clasa I, cu fotolii rabatabile).

Ziua 8 Dimineata devreme sosire in Cairo. Vizitarea Muzeului de Egiptologie (inclusiv tezaurul lui Tutankamon, optional sala mumiilor), Piramidele si Sfinxul de pe platoul Giza, Institutul de Papirus. Optional: spectacol de sunet si lumini la Piramide. Cina si cazare.

Ziua 9 Mic dejun. Plecare cu autocarul spre ALEXANDRIA unde se viziteaza Palatul si gradinile Montasser, catacombele si coloana lui Pompei, fortareata Quait Bey (de unde se vede Marea Mediterana si portul) si noua biblioteca. Intoarcere in Cairo pentru cina si cazare.

Ziua 10 Mic dejun. Optional vizite in Cairo: Memphis/Sakkara (piramida in trepte), Cartierul Coptic, Citadela cu Moscheea de Alabastru, bazarul Khan El – Khalili. Cina si cazare.

Ziua 11 Mic dejun. Transfer in Hurghada cu autocar cu aer conditionat, cu popas la jumatatea drumului. Cina si cazare.

Ziua 12 Sejur in statiune cu demipensiune. Posibilitate de participare la excursii optionale.

Ziua 13 Sejur in statiune cu demipensiune. Posibilitate de participare la excursii optionale.

Ziua 14 Sejur in statiune cu demipensiune. Posibilitate de participare la excursii optionale.

Ziua 15 Mic dejun. Eliberare camere cel tarziu la ora 12.00. Transfer la aeroport si decolare.


In croaziere se accepta maximum 3 persoane / camera (adulti si copii).
Supliment vagon de dormit (cuseta maximum 2 persoane; include cina si micul dejun pe tren): 45 € (loc in dubla) si 70 € (single).

Servicii incluse:
- transport avion cursa charter Cluj - Bucuresti – Hurghada si retur; transferuri;
- 6 nopti cazare cu demipensiune in Hurghada, hotel 3*;
- 4 nopti cazare cu pensiune completa vas de croaziera 5*;
- 3 noapte cazare cu demipensiune in Cairo hotel 4* (Oasis, Zoser sau similar);
- 1 noapte pe tren clasa I (fotolii rabatabile);
- vizitele la obiectivele turistice mentionate;
- ghid local si insotitor de grup roman

Nu sunt incluse:
- taxe aeroport (75 € – obligatorii);
- taxa viza (16 € – obligatorie, se achita la agentie);
- taxa de meeting&assistance si bacsisuri – obligatorie ( 34 euro / persoana);
- asigurarea medicala (optionala dar recomandata);
- asigurarea storno (optionala dar recomandata);
- excursiile optionale.

Orar de zbor informativ -:
Cluj 09.45 – 10.20 Bucuresti 11.20 – Hurghada 13.20
Hurghada 06.00 – 09.00 Cluj 09.45 – Bucuresti 10.20

Va rugam sa verificati orarul de zbor cu 24 ore inainte de plecare. Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare. Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.

NOTA:
VIZA pentru Egipt se obtine la sosirea in Hurghada pe aeroport, dar se achita la agentie. Acte necesare: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii. Turistii care isi obtin viza individual sau copiii care nu au pasaport individual nu vor achita taxa de viza. Turistii cu pasaport diplomatic sunt rugati sa verifice regimul de intrare in tara.
* tarifele pentru copii sunt valabile numai in cazul in care copiii sunt cazati in camera cu doi adulti. Cazarea a doi copii in camera cu doi adulti se poate face doar la hotelurile in care exista posibilitatea suplimentarii camerei duble cu doua paturi. Copiii sub 2 ani platesc doar taxele de aeroport si de viza, insa fara loc in avion si fara masa la hotel. Preturile pentru copii se acorda copiilor care NU au implinit varstele specificate pâna la data intoarcerii. In majoritatea hotelurilor si pe vasele de croaziera camera tripla inseamna camera dubla cu pat suplimentar.
* programul pe zile (ordinea vizitelor sau a cazarilor) poate suferi modificari (in functie de orarul de zbor al avionului, programul de navigare al vaporului, afluenta circulatiei pe Nil, ecluza de la Esna), cu pastrarea integrala a serviciilor. Programul exact pe zile si ore se stabileste zilnic si se afiseaza de catre ghid la avizierul de la receptia vasului.
* in majoritatea hotelurilor si pe vasele de croaziera camera tripla inseamna camera dubla cu pat suplimentar
* in program este inclusa calatoria cu tren la clasa I (compartimente de aprox. 30 persoane) iar ghidul va calatori cu acest tren. Turistii care vor achita suplimentul de cuseta vor calatori cu alt tren care are doar cusete si care pleaca la ore diferite fata de trenul cu compartimente de clasa I (aproximativ 1 – 2 ore diferenta).
* preturile pentru cazarile din Hurghada au fost calculate pentru urmatoarele hoteluri:
- hotel 3*: Hor Palace, Empire sau similar;
- suplimentul hotel 4* demipensiune la: Sea Gull, Grand Seas Hostmark sau similar;
- suplimentul hotel 4* all inclusive la: Sea Gull, Palm Beach, Hilton Long Beach sau similar;
- suplimentul hotel 5* demipensiune la: Sonesta Pharaoh (garden view), Tia heights Makadi Dune sau similar
- suplimentul hotel 5* all inclusive la: Desert Rose, Tia Heights Makadi Dune sau similar
Alegerea hotelurilor din Hurghada pentru programele de croaziera se face de catre agentie, in functie de disponibilitati. Optiunea turistului pentru alte hoteluri decat cele mentionate mai sus presupune recalcularea pretului.
* preturile vor putea fi modificate in situatia in care costurile de transport vor fi majorate de catre transportator, ca o consecinta directa a cresterii pretului petrolului pe piata internationala. De asemenea, preturile vor putea fi majorate in situatia in care paritatea euro / dolar va inregistra modificari mai mari de 5% fata de data intocmirii ofertei (ianuarie 2010).

* agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport si de viza in situatia in care acestea sunt impuse de terti.