Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P104

Termeni: Havana - Sejur Cuba - Tara secretelorCuba - Tara secretelor

Ziua 1 BUCURESTI - HAVANA
Intalnire pe aeroportul international Henri Coanda (Otopeni) cu reprezentantul Agentiei organizatoare la ora 05h30' pentru zbor Bucuresti - Havana cu escala la Paris. La sosirea pe aeroportul din Havana, dupa terminarea formalitatilor vamale, transfer la hotel Iberostar 4* sau similar pentru cazare.

Ziua 2 HAVANA
Dupa micul dejun se viziteaza San Cristobal de la Habana Villa, fondat in 1515, unul dintre primele sapte villas. Descoperim apoi splendida capitala cubaneza, incepind cu un tur al orasului in partea istorica, declarata patrimoniu Unesco, unde vizitam castelul Royal Force, piata Armas, muzeul Romului si muzeul Orasului. Plimbarea continua pana in Piata Catedralei pentru a admira Palatul Artei cubaneze. Dupa servirea mesei de pranz la un restaurant local, ne intoarcem la hotel cu autocarul, traversind intr-un tur panoramic partea moderna a orasului.

Ziua 3 HAVANA
Mic dejun. Dimineata incepe cu vizita la Muzeul faimosului scriitor englez Ernest Hemingway, loc unde acesta a locuit in timpul sederii in Cuba. Apoi se viziteaza satul de pescari Cojimar situat la 15 km de Havana, pentru a servi masa de pranz. Seara, optional Tropikana Show (spectacol de dans si muzica traditionala). Intoarcere la hotel pentru cazare.

Zilele 4 – 9 VARADERO
Mic dejun. Transfer in Varadero. Timp liber pentru plaja si activitati recreative. Cazare in regim All Inclusive la hotelul Iberostar Tainos 4* sau similar.

Ziua 10 VARADERO - HAVANA - BUCURESTI
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, program liber in statiune. Intilnire la ora 18h00' si transfer la aeroport pentru zborul spre tara (cu escala la Paris). Avionul aterizeaza pe aeroportul Otopeni la ora 22h20'.


EXCURSII OPTIONALE:
1. Croaziera la reciful de corali. Se poate face si baie sau se pot face scufundari - 45€
2. Aventura in jungla. Excursie cu barca cu motor. In padurea de mangrove, se viziteaza o ferma de crocodili si avem posibilitatea de a admira pasarile flamingo - 65€
3. Excursie optionala Santiago de Cuba (150€ - transport cu avionul).

Servicii incluse:
- bilet avion Bucuresti - Havana - Bucuresti, cu escala Paris si transferurile aeroport- hotel- aeroport;
- 6 cazari in regim All Inclusive in hotel 4* la Varadero;
- 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* in Havana;
- asistenta turistica

Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport: circa 200€/persoana; taxa de iesire din Cuba (se achita individual pe aeroportul Jose Marti - aproximativ 25 CUC;
- taxa de viza: 30€/persoana; asigurare medicala; alte servicii decat cele mentionate;
- excursiile optionale: croaziera la reciful de corali (unde se poate face baie sau chiar scufundari) - cca. 45€/persoana; Tropikana Show - cca. 90 €/persoana;
- excursie optionala Santiago de Cuba (150€/persoana - transport cu avionul);
- Aventura in jungla: excursie cu barca cu motor. In padurea de mangrove, se viziteaza o ferma de crocodili si avem posibilitatea de a admira pasarile flamingo - 65€/pers.

NOTA:
- Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
- Grup minim: 20 persoane; in cazul in care numarul de turisti este mai mic se va plati o diferenta de 150€/persoana.