Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P31

Termeni: Bruxelles - Sejur Cvartet europeanCvartet european

Ziua 1: BUCURESTI – BRUXELLES
Intalnire la ora 05:20 la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Bruxelles. Sosire la Bruxelles la ora 09:20. Transfer de la aeroport, urmat de tur de oras cu ghid local, ce cuprinde scurte opriri la: Grande Place, Manneken Pis si Palatul Regal. Cazare hotel 3*.
Ziua 2: BRUXELLES – AMSTERDAM - ROTTERDAM - BRUXELLES
Mic dejun. Astazi vom vizita cele mai reprezentative orase ale Olandei: Amsterdam si Rotterdam. Dimineata plecam spre Amsterdam, unde avem prevazut un tur panoramic de oras: Monumentul National, Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum; vizitam apoi fabrica de diamante Coster. In drum spre Bruxelles, vizita panoramica a orasului Rotterdam - unul din cele mai mari porturi din Europa. Cazare.
Ziua 3: BRUXELLES – PARIS - BRUXELLES
Dupa micul dejun, dimineata devreme, plecam spre Paris cu autocarul. La sosirea in Paris vom efectua un tur pietonal de oras cu ghid local: Opera, Place Vendome, Place de la Concorde, Champs-Elysees, Turnul Eiffel, catedrala Notre Dame. Ne vom intoarce la Bruxelles in cursul serii. Cazare.
Ziua 4: BRUXELLES – ANVERS - BRUXELLES
Mic dejun. Ziua de azi va adauga in palmaresul vizitelor noastre alte obiective turistice interesante, de aceasta data din Anvers. Plecam in cursul diminetii spre acest oras, unde ghidul local ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrare optionala). Dupa amiaza, timp liber. Ne intoarcem la Bruxelles in cursul serii. Cazare.
Ziua 5: BRUXELLES – LIEGE – LUXEMBOURG - BRUXELLES
Mic dejun. Plecam spre Luxembourg. Pe drum ne oprim in Liege, oras pe care-l vom vizita impreuna cu insotitorul de grup. Continuam calatoria catre Luxembourg, unde vom face un tur de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D’Armes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Cazare Bruxelles.
Ziua 6: BRUXELLES – BRUGGE - BRUXELLES
Mic dejun. Timp liber, pe care va propunem sa-l valorificati printr-o excursie optionala la Brugge. Excursia cuprinde si o vizita a orasului medieval Ghent, in care avem prevazuta o scurta oprire. Dupa pranz (inclus), vizitam orasul Brugge - tur pietonal cu ghid local, dupa care ne intoarcem la Bruxelles. Cazare.
Ziua 7: BRUXELLES
Mic dejun. Timp liber. Alternativ, va propunem o vizita optionala cu insotitorul de grup la Muzeul de Ciocolata si Cacao, cu posibilitatea vizionarii unor filme documentare despre istoricul ciocolatei si degustarii celor mai fine tipuri de ciocolata belgiana. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi. Cazare.
Ziua 8: BRUXELLES - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe cursa TAROM, ora 10:20 cu destinatia Bucuresti.
Sosire la Bucuresti la ora 14:05.

Servicii incluse:
• transport avion Bucuresti – Bruxelles si retur, cu compania TAROM
• 7 nopti cazare in Bruxelles la hotel de 3* cu mic dejun inclus
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• tur de oras cu ghid local in Bruxelles
• excursii cu autocar si ghid local la: Amsterdam, Anvers, Luxembourg
• vizitele mentionate in program
• insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
• taxele de aeroport: 75 Euro/persoana (pot superi modificari);
• asigurarea medicala: 20,5 lei/persoana (pana la 65 ani);
• asigurarea storno (2% din pretul total), polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
• excursiile optionale