Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


H17012Informatii hotel


Descoperiti minunile noului Mexic, soarele sau implacabil, cactusii, peisajele sale eterne. Numai la Disney’s Hotel Santa fe! Ambianta garantata fara prea multa risipa de bani.

facilitatile hotelului:
• E petrecerea de la Rio Grande Bar unde amatorii de karaoke imita cantaretii "live" intr-o ambianta muzicala garantata. AYAYAY!!! O adevarata dinamita!
• Preparati-va voi insiva mancarea preferata alegandu-va din multitudinea de sortimente puse la dispozitie de restaurantul hotelului. Restaurant destinat nefumatorilor
• Hotel situat la aproximativ 20 minute de mers pe jos pana la Parcurile Disney si Disney Village sau la cateva minute cu naveta pusa la dispozitie gratuit
• Intalnire cu Personajele Disney
• Decor Noul-Mexic
• Intarare gratuita la discoteca Hurricanes din Disney® Village (cu exceptia catorva date)

Descrierea camerelor:
Spatioase si bogat decorate, in stil Navajo. Toate camerele sunt dotate cu baie, telefon, televizor cu posturi internationale, radio si ventilator in tavan.

Restaurante si baruri:
Incepeti ziua cu un mic dejun continental intr-o companie calduroasa. Urmeaza intalnirea de la Cantina unde va asteapta bufetul restaurantului, decorat in stil tipic mexican. Savurati un cocktail la Rio Grande Bar, renumit pentru ambianta muzicala garantata.

Spatiu pentru copii:
Sala de jocuri vidéo Pow Wow Game Arcade. Colt copii (sub supravegherea parintilor), sectiune de joaca si televizor, totul in interior. "Totem Circle", arie de joaca externa.
Dupa o zi plina in parcuri va ganditi la relaxare, dar copiii va solicita in continuare? Nicio problema, amigos!


Termeni: Ile-De-France - Franta, Paris - Hotel Disney’s Hotel Santa Fe 2*
Recomandari