Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P192

Termeni: Budapesta - Sejur Elvetia: 9 zileElvetia: 9 zile

IASI - SUCEAVA - VATRA DORNEI - NASAUD - BISTRITA - CLUJ - ORADEA - BUDAPESTA

Cod 158

Ziua I: Iasi - Budapesta
Plecare din IASI ora 4.30 din parcarea de langa cinematograful Victoria”, spre Ungaria pe traseul Iasi - Vatra Dornei - Cluj – Oradea - Budapesta. In jurul orei 22.00 sosire in capitala Ungariei. Tur panoramic de oras (din autocar): Citadela, biserica Mathyas, Bastionul Pescarilor, Parlamentul. Cazare in Budapesta la hotel de 3*.

Ziua II: Budapesta – Viena - Salzburg
Mic dejun. Plecare la ora 08:00 spre Viena. Tur pietonal in Viena unde vom admira: Piata Maria Theresia, Parlamentul, Primaria, complexul Hofburg, Opera. Optional, urcare in Turnul Dunarii pentru a admira orasul Viena de la inaltime. Seara, cazare in zona Salzburg (hotel sau pensiune de 3*).

Ziua III: Lichenstein - Zurich
Mic dejun. Ne continuam calatoria spre Elvetia. Se tranziteaza Liechstenstein, cu o scurta oprire in capitala Vaduz, apoi sosim in Zurich capitala culturala a Elvetiei, oras clasat ca fiind locul cu cea mai inalta calitate a vietii din lume si cel mai bogat oras din Europa. Vom vizita Bahnhofstrasse (principala artera comerciala a orasului, renumita datorita numeroaselor magazine de lux); vom putea admira stradutele pietruite din Orasul Vechi cu fermecatoarele casute construite in stilul baroc, catedrala protestanta Grossmunster (secolul XIII) si biserica Fraumunster, a carei mare atractie o constituie si vitraliile lui Marc Chagall. Seara, cazare in zona Zurich.

Ziua IV: Interlaken – Jungfrau - Berna
Mic dejun. Excursie optionala la Interlaken, statiune montana deosebit de pitoreasca, asezata la poalele Alpilor intre cele doua lacuri Thun si Brienz. Odata ajunsi, urcare cu trenuletul cu cremaliera pe masivul Jungfrau, supranumit si "acoperisul Europei" (altitudine 3454 m), de unde se poate admira o extraordinara panorama asupra Alpilor. Voiajul cu trenuletul dureaza circa 3 ore pe sens, oferind privelisti unice. Turistii pot opta si pentru program liber in Interlaken sau pentru o plimbare cu vaporasul pe Brienzersee. Ne deplasam la Berna, capitala Elvetiei.
Vom admira Turnul cu ceas, stradutele pietonale Marktgasse si Kramgasse, strajuite de numeroase cafenele, arcade comerciale si magazine, Primaria, Cladirea Parlamentului. Cazare in zona Geneva.

Ziua V: Montreux – Chillion - Geneva
Mic dejun. Vizita Montreux, oras cu o clima temperata, fermecator, loc de vacanta a multor celebritati din toata lumea. In centrul statiunii se poate vizita castelul Chillon, cel mai popular monument din Elvetia. Cazare in acelasi hotel in zona Geneva.

Ziua VI: Lausanne - Geneva
Mic dejun. Vizitam Lausanne, oras pitoresc, asezat pe malul nordic al lacului Leman, in districtul Romandy (partea vorbitoare de limba franceza a Elvetiei), apoi vizita in Geneva, unde vom putea admira cladirea ONU din parcul Ariana (exterior) si centrul orasului cu catedrala St. Pierre, Place Neuve, Primaria. Cazare in acelasi hotel in zona Geneva.

Ziua VII
Mic dejun. Drumul continua printr-o regiune fermecatoare, strabatand minunatele peisaje montane. Sosim la Tasch, orasel asezat la poalele celor mai inalte piscuri alpine, in Valea Mattertal. De aici ne imbarcam in trenulet pentru a ajunge in Zermatt, statiune de lux, situata in umbra masivului Matterhorn (4478 m), unde accesul motorizat este interzis. Putem alege cea de-a treia ascensiune din itinerariul nostru, pe Klein Matterhorn, pana la cota de 3883 m, cea mai inalta platforma de belvedere din Europa. Panorama care deschide de aici este coplesitoare. Plecam spre Innsbruck, capitala Tirolului, strabatand Pasul Furka, cea mai spectaculoasa si inalta trecatoare alpina, cu vedere magnifica asupra ghetarilor Rhone si Gratschlucht. Sosire seara tarziu si cazare in zona Innsbruck.

Ziua VIII
Mic dejun. Dupa un tur matinal al orasului Innsbruck, plecam spre spre Salzkammergut, zona lacurilor glaciare, prilej de a vizita fermecatoarea statiune St. Gilgen. Continuam drumul Budapesta. Cazare in Budapesta.

Ziua IX: Budapesta - Iasi
Mic dejun. Plecare spre Romania, ora 07.30. Sosire in Iasi in functie de formalitatile vamale si trafic (aproximativ la ora 24.00).


Pretul include:
- Transport cu autocar modern dotat cu instalatie de aer conditionat, linie audio-video, scaune rabatabile.
- 8 nopti cazare in hoteluri de 3*, camere cu 2 paturi, baie proprie, televizor;
- 8 mic dejunuri - bufet suedez
- Asistenta turistica (ghid).


Pretul nu include:
- Asigurare medicala (30 RON - obligatorie la agentie)
- Intrarile la obiectivele turistice

Optional:
- excursie Interlaken 25 €
- urcare pe Jungfrau: aproximativ 100 € / tren dus-intors;
- vaporas pe Brienzersee: 30 €
- trenulet de la Tasch la Zermat: aproximativ 20 €, dus-intors;
- telecabina Klein Matterhorm: circa 50 €.

Acte necesare:
- Pasaport sau carte de identitate valabil(a) cel putin 6 luni de la data intoarcerii din excursie.
- Adeverinta notariala pentru elevii sub 18 ani, care calatoresc fara parinti sau doar cu unul dintre parinti.