Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P58

Termeni: St. Moritz - Sejur Elvetia si Bavaria: 8 zileElvetia si Bavaria: 8 zile

Ziua 1. BUCURESTI - MILANO - ST. MORITZ - LIECHTENSTEIN (345 km)
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 07.00 in aeroportul Baneasa pentru zbor Bucuresti- Bergamo. Dupa aterizare, deplasare cu autocarul spre sudul Elvetiei, catre renumita statiune montana St. Moritz. Se tranziteaza apoi Liechtenstein, cu o scurta oprire in capitala Vaduz, apoi cazare in zona Dorbirn.

Ziua 2. CASTELELE NEUSCHWANSTEIN si LINDERHOF (240 km)
Mic dejun. Incepem circuitul Castelelor Bavariei descoperind lumea fanteziei in care traia Ludovic de Bavaria, si vizitam renumitul castel Neuschwanstein. Urmeaza Palatul Linderhof, superb decorat si amplasat intr-un cadru natural unic. Cazare in zona Dorbirn.

Ziua 3. DORBIRN - CASCADA RINULUI - ZURICH - LUCERNA (185 km)
Mic dejun. Intram in Elvetia si ne indreptam spre Zurich. Timp liber in Zurich, pt. shopping pe Bahnhofstrasse, principala artera comerciala a orasului. Optional, excursie la Schaffhausen (50 km.) pentru a admira spectaculoasa cascada a Rhinului. La intoarcere incepem turul pietonal in Zurich: Grossmunster (catedrala protestanta, fondata de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) si din nou Bahnhofstrasse. Plecare spre Lucerna pentru un scurt tur de oras: Kapellplatz, Rathaus, St. Peterskapeele, Kapellbrucke, Wasserturm. Seara cazare la Lucerna.

Ziua 4. LUCERNA - INTERLAKEN - JUNGFRAUJOCH (130 km)
Mic dejun. Timp liber in Lucerna sau optional excursie la Interlaken, celebra statiune montana superb amplasata intre doua lacuri la poalele Alpilor. Aici puteti opta intre urcare cu trenuletul cu cremaliera spre cea mai inalta statie din Europa (3454 m), strabatand peisaje de o coplesitoare frumusete sau plimbare cu vaporasul pe Brienzersee. Intoarcere pentru cazare la Lucerna.

Ziua 5. LUCERNA - BERNA - MONTREUX - LAUSANNE (230 km)
Mic dejun. Deplasare spre Berna, capitala Elvetiei, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala St. Vicentiu. Excursia continua spre Montreux, o placuta statiune pe malul lacului Leman pentru a vizita renumitul Castel Chillon. Seara, vizita in Lausanne, pentru a admira centrul istoric cu impozanta Catedrala, apoi cazare in Lausanne.

Ziua 6. GENEVA – Chamonix - Mont Blanc – Varful Aiguille Du Midi (3842 m)- AOSTA (205 km)
Mic dejun. Plecare spre Geneva pentru un tur de oras: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Primaria, Maison Tavel si sediul ONU. Apoi ne indreptam spre taramul de vis al stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix-Mont Blanc la cea mai inalta statie de telecabina din lume Aiguille du Midi 3777 m, in apropiere de Mont Blanc. Seara cazare in Italia, zona Aosta.

Ziua 7. AOSTA - ZERMATT - MATTERHORN - MILANO (405 km)
Mic dejun. Parasind Italia, vom strabate zone montane de o frumusete rara din Tara Cantoanelor. Din Tasch, urcare cu trenuletul la Zermatt, statiune turistica protejata ecologic (vehiculele motorizate sunt interzise), pentru o ascensiune optionala pana la cota 3883 m. Privelistea magnifica a celor 38 de piscuri de peste 4000 m, va fi “recompensa” pentru temerarii care s-au aventurat sa “pluteasca” cu telecabina deasupra crevaselor ghetarului Matterhorn. Traseul continua pentru cazare in zona Milano.

Ziua 8. MILANO – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor spre tara. Sosire in Bucuresti la aeroportul Baneasa.

PRETUL INCLUDE:
• Bilet avion Bucuresti - Bergamo - Bucuresti, zbor Blue Air ora 08.25, sosire la Bergamo la ora 09.40. Retur din Bergamo, ora 10.25, sosire la Bucuresti ora 13.40 (orele sunt locale)
• transport cu autocar climatizat, clasificat minim 2*
• 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3 si 2**;
• ghid insotitor din partea agentiei;

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
• asigurarea medicala, intrarile la obiective si ghizii locali
• vaporasul la Interlaken, telecabina sau trenuletul cu cremaliera la Chamonix, Jungfraujoch + Matterhorn, urcarea la Neuschwanstein
• excursii optionale: (cascada Rhinului 10€, Interlaken 20€, croaziera la Budapesta: 12€ fara cina/28 € cu cina), toate pentru minimum 25 pers
• taxe aeroport si securitate 98€ (pot suferi modificari).