Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P47

Termeni: Zermatt - Sejur Elvetia - tara cantoanelor: 8 zileElvetia - tara cantoanelor: 8 zile

Ziua 1 BUCURESTI – ALPII ITALIENI – ZERMATT
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:25 la aeroportul AUREL VLAICU (BANEASA) pentru imbarcare pe zborul Blue Air cu destinatia Bergamo. Decolare la ora 08:25, sosire la Bergamo la ora 09:40. Dupa formalitati, ne vom imbarca in confortabilul autocar de 4**** si ne vom indrepta spre Elvetia. Vom strabate un peisaj mirific prin Alpii Italieni, iar intrarea in Elvetia o vom face prin Pasul Simplon (2005 m altitudine). Odata depasite serpentinele, primul canton vizitat este VALAIS si celebra statiune ZERMATT (1606m) la poalele masivului Matterhorn (4.478m). In Zermatt vehiculele cu motor sunt interzise, ca urmare portiunea de traseu Tasch – Zermatt se parcurge cu trenul (bilet dus-intors=~10,60 Euro). Din celebra statiune se poate admira varful Matterhorn. Timp liber la dispozitie in Zermatt. Intoarcere cu trenuletul la autocar pentru continuarea traseului. Cazare hotel 3*** zona Sion.

Ziua 2 MONT BLANC – CHAMONIX - GENEVA
Mic dejun. Ne continuam calatoria spre Alpii Francezi cu un alt masiv celebru – MONT BLANC (4.810m) cu un popas intr-o alta celebra statiune, de aceasta data din Franta – Chamonix Mont Blanc (1.035m). De aici, se poate face o ascensiune cu telecabina pe Aiguille du Midi (3.842 m). Ne reintoarcem in Elvetia, sosind spre seara in Geneva. Cazare hotel 3***.

Ziua 3 GENEVA – LACUL LEMAN
Mic dejun. Tur oras pietonal Geneva cu ghid local: Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada „Des Anglais” si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Dupa amiaza libera pentru cumparaturi si plimbari pe malul lacului Leman. (Nota: In aceasta zi, deplasarea se realizeaza cu mijloacele de transport in comun si pietonal impreuna cu insotitorul de grup). Cazare hotel 3***.

Ziua 4 LAUSSANNE – MONTREUX – BERNA
Mic dejun. Excursie la Lausanne. Se viziteaza orasul si Muzeul Olimpic. Apoi excursia continua in celebra statiune Montreux – unde se viziteaza Castelul Chilion. Ne continuam drumul apoi spre capitala Elvetiei – Berna unde vom face un Tur de oras cu ghid local: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Cazare hotel 3*** zona Berna-Thun-Interlaken.

Ziua 5 INTERLAKEN
Mic dejun. Optional, Excursie la INTERLAKEN – o minunata statiune situata intre lacurile Thuner See si Brienzer See. Aici puteti face o plimbare cu vaporasul pe lacuri sau o ascensiune cu trenul pana la Jungfraujoch – statia de cale ferata de la cea mai mare altitudine din Europa (3.454m). Tarif: 20 Euro/persoana, minim 25 platitori. Include: transport autocar dus-intors, servicii ghid. Biletele de vaporas sau tren nu sunt incluse si se achita la fata locului. Cazare hotel 3*** zona Berna-Thun-Interlaken.

Ziua 6 INTERLAKEN – LUCERNA - ZURICH
Mic dejun. Excursia continua spre Zurich via Luzerna. Tur de oras Zurich cu ghid local: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Dupa amiaza, optional excursie la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada. (Tarif: 25 Euro/persoana, minim 25 platitori). Cazare hotel 3*** zona Zurich.

Ziua 7 ZURICH – ZUG – ANDERMATT – SWISSMINIATUR – LUGANO, Micul Rio de Janeiro
Mic dejun. Ne continuam excursia spre Cantonul Ticino, unde vom face un popas la Melide pentru vizitarea parcului tematic „Elvetia in miniatura”, un bun prilej de a revedea la „scara mica” aceasta minunata tara strabatuta in decurs de 7 zile. Vom face un ultim popas la LUGANO – supranumit si „Micul Rio de Janeiro al Europei”. Seara, ne vom caza in zona Milano-Bergamo.

Ziua 8 BERGAMO - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Bergamo pentru imbarcarea pe cursa Blue Air cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 10:25, sosire la Bucuresti la ora 13:40 pe aeroportul AUREL VLAICU (BANEASA). Sfarsitul pachetului de servicii turistice.