Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P63

Termeni: Monaco - Sejur Franta: 13 zileFranta: 13 zile

ZIUA 1 - La ora 06.00, plecare de la parcarea din centrul Pietei Victoria, pe ruta Pitesti–Deva–Arad. Cazare in zona Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). La Viena, scurt tur cu autocarul pe RINGUL VIENEZ unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas o ora. In Salzburg se viziteaza (o ora) Gradinile Mirabell si Casa MOZART. La MÜNCHEN - se viziteaza: Domul, Primaria, Marienplatz si HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Cazare in Munchen

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la STRASBOURG unde se viziteaza : Parlamentul si Consiliul Europei (din exterior) apoi pietonal Cartierul Mica Franta si Catedrala. In LUXEMBOURG se viziteaza : centru vechi si Catedrala Notre Dame. Cazare in Paris.

ZIUA 4 (mic dejun). Tur de PARIS cu autocarul pe traseul: catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Sorbona, Panteonul, Cartierul Latin, Place Vendome, Opera, Place de la Concorde, Champs Elysse, Arcul de Triumf, Biserica “La Madeleine”, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor, Defense (cel mai nou cartier al Parisului, cu zgarie-nori). Dupa tur, vizita la Compexul VERSAILLES (palatul si gradinile). Cazare in Paris.

ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza Muzeul Louvre. Optional, urcare in Turnul Eiffel si croaziera cu vaporasul pe Sena (aproximativ 10€, durata o ora). Cazare in Paris

ZIUA 6 (mic dejun). Timp liber, sugestii: Disneyland, shopping, plimbare pe Champs Elysse etc. Cazare in Paris.

ZIUA 7 (mic dejun). Excursie pe Valea LOIREI la castelele Blois si Chambord. Deplasare pe ruta Bourges – St. Pierre le Montier – Digoin – Macon. Cazare in zona Belegarde-Annecy.

ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare la Chamonix - optional, urcare cu telecabina pe Masivul Mont Blanc sau vizitarea (cu trenuletul) a Marii de Gheata. Popas (o ora) la Annecy (Venetia Frantei). Cazare in zona Belegarde - Annecy

ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare la Cannes unde se viziteaza Palatul Festivalurilor (exterior) si B.dul Croisette. In Nisa – vizita Promenade des Anglais si Centrul istoric (Opera, Hotel Negresco). Cazare in Nisa.

ZIUA 10 (mic dejun). In Monaco, vizite la: muzeul Oceanografic, Catedrala si Palatul Princiar. In San Remo se viziteaza (in exterior). Teatrul Ariston. In Milano vizite la: castelul Sforzesco (exterior), Domul, Piata Operei “Scala”, statuia lui Leonardo da Vinci si Galeriile "Vitorio Emanuele". In Verona (seara) vizite la: balconul Julietei, Piata Bra si Amfiteatrul roman (exterior). Cazare in zona Padova – Venetia.

ZIUA 11 (mic dejun). In Venetia, optional deplasare cu vaporasul pe canale. Se viziteaza: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco. Cazare in zona Trieste.

ZIUA 12 (mic dejun). La POSTOJNA, vizita cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare pe langa Lacul Balaton. Cazare in Budapesta.

ZIUA 13 (mic dejun). Deplasare Ungaria- Arad–Sibiu–Pitesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitati vamale etc.) aprox. ora 24, in Piata Victoriei.


Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:
• Servicii ghid roman
• transport (fara zilele 5 si 6) cu autocar 2** cu aer conditionat; taxe stradale si parcari.
• 12 cazari in hotel 2** - camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus;
• 12 mic dejun continental (portie) in restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor;

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, vaporas etc.) si nici ghizii pentru acestea.