Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P55

Termeni: Viena - Sejur Franta - GermaniaFranta - Germania

Ziua 1. BUCURESTI - BUDAPESTA (795 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Ateneu (Rest. Cina), pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA - VIENA - SALZBURG (540 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira intr-un scurt tur de oras frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Domul St. Stefan, Opera. Continuarea deplasarii pentru cazare la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.

Ziua 3. SALZBURG - MUNCHEN - STRASBOURG (495 km)
Mic dejun. In Salzburg, orasul muzicii, tur pietonal: Gradinile Mirabell, Domul, casa lui Mozart, Orasul vechi. Optional urcare cu funicularul in Fortareata, pentru a admira o frumoasa panorama a orasului. Plecare spre capitala Alsaciei, cu un scurt popas in Munchen, unde va vor incanta: Marienplatz, Primaria, cu renumitul ceas medieval si Frauenkirche. Sosire la Strasbourg si cazare.

Ziua 4. STRASBOURG - REIMS - PARIS (490 km)
Mic dejun. In Strasbourg, capitala Alsaciei, se viziteaza Catedrala care domina orasul cu silueta sa. Optional, croaziera cu vaporasul pe raul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Plecare spre Paris cu o scurta oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrala, locul de incoronare a Regilor Frantei. Sosim in cursul dupa amiezii la Paris si incepem vizitarea orasului cu un tur panoramic: Place de la Concorde, L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, Palais de Chaillot, Grand Palais, Petit Palais. Cazare la Paris.

Ziua 5. PARIS - VERSAILLES (80 km)
Mic dejun. Dimineata se viziteaza somptuosul Palat de la Versailles si optional gradinile sale. La intoarcerea in Paris, tur panoramic al cartierului de zgarie nori La Defence. Continuam vizitarea: Scoala Militara si maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormantul lui Napoleon Bonaparte, apoi L’lIle de la Cite inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Notre Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Urmeaza Pantheonul, apoi ne deplasam pe langa Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigale, de unde urcam spre Sacre Cœur si Montmartre. Cazare la Paris.

Ziua 6. PARIS
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Paris pentru explorarea orasului pe cont propriu. Pentru cei pasionati sugeram o excursie la Disney Land (deplasarea se face cu RER). In Paris nu ratati Muzeele Luvru si d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brancusi, Croaziera pe Sena si bineinteles ascensiunea pe Turnul Eiffel. Cazare la Paris.

Ziua 7. PARIS - FONTAINEBLEAU - VALEA LOIREI (470 km)
Mic dejun. Excursie optionala la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desavarsit si apoi in continuare pe Valea Loirei. Se viziteaza cel mai renumit castel: Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala, iar la intoarcerea spre Paris, oprire in pitorescul orasel Blois pentru a vizita Castelul incarcat de istorie. Cazare la Paris.

Ziua 8. PARIS - LUXEMBURG - KOBLENZ (540 km)
Mic dejun. Plecare spre Germania prin Luxemburg unde oprim pentru un tur pietonal catre Place de l’Armee si Palatul Ducal. Sosire la Koblenz, oras situat la confluenta Rinului cu Mosela. Cazare in Koblenz sau intr-una din localitatile pitoresti din zona.

Ziua 9. VALEA RINULUI - FRANKFURT - PRAGA (655 km)
Mic dejun. Traseul urmeaza minunata Vale a Rinului cu legendara Stanca Lorelei si semetele castele medievale. Scurt popas in Rudesheim. Drumul continua spre Praga, cu vizita optionala in Frankfurt, pentru un tur al centrului istoric. Sosire si cazare in Praga.

Ziua 10. PRAGA - BUDAPESTA (525 km)
Dupa micul dejun, tur de oras Praga: Catedrala St. Vit, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, cartierul Evreiesc etc. Continuam itinerariul spre Budapesta unde optional se poate organiza o croaziera pe Dunare (cu sau fara cina inclusa). Cazare la Budapesta.

Ziua 11. BUDAPESTA - BUCURESTI (795 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.


PRETUL INCLUDE:
• transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat minim 2*, cu scaune rabatabile si instalatie audio-video;
• 10 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*;
• vizitele cuprinse in program;
• ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
• asigurarea medicala, intrarile la obiective si servicii de ghizi locali
• plimbarile cu vaporasul (Strasbourg, Paris), funicularul in Salzburg, ascensiunea pe Turnul Eiffel si transportul local in Paris
• excursiile si vizitele optionale (valea Loirei 30€, Frankfurt 8€, Fontainbleau 10€, Bruxelles 20€, Croaziera pe Dunare: 12€-fara cina/28€-cu cina), toate minim 30 turisti


Traseul de tranzit al tarii precum si punctele de imbarcare sunt structurate mai jos:

BUCURESTI - restaurant CINA - 06h00
PITESTI - McDonald's Gara - 07h00
RAMNICU VALCEA - benzinaria Dacos - 08h30
SIBIU - hotel Continental - 10h30
SEBES - farmacia BUCUR - 11h30
DEVA - McDonald's GARA - 13h00
TIMISOARA - intrarea in parcarea centrului comercial REAL - 15h30
ARAD - Gara Centrala - 16h30
PLOIESTI - Petrom METRO - 07h00
BRASOV - McDonald's Calea BUCURESTI - 09h00
TARGU MURES - restaurantul BRIDGE GRILL - 11h00
CLUJ - intrarea in parcarea centrului comercial SIGMA - 13h00
ORADEA - intrarea in parcarea centrului comercial SELGROS - 16h30


Transfer contra cost spre Targu Mures (25-35€/persoana, dus-intors) (minim 6 pers):

IASI - Palatul CULTURII - 05h00
PIATRA NEAMT - parcare hotel CEAHLAU - 08h00
VASLUI - parcare hotel Racova - 05h45
BACAU - McDonald's Stadion - 07h00