Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P81

Termeni: Nice - Sejur Franta - Provence: 8 zileFranta - Provence: 8 zile

Ziua 1 BUCURESTI – NISA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 13:00 pentru imbarcare cursa charter cu destinatia Nisa. Sosire la Nisa la ora 16:45, transfer si cazare la hotel 3*. Seara, plimbare cu insotitorul de grup pe renumita Promenade des Anglais si in orasul vechi.

Ziua 2 NISA – CANNES - MARSILIA
Dupa micul dejun, ne indreptam spre Cannes intr-un peisaj feeric marginit de apele limpezi ale Mediteranei si versantii abrupti ai Alpilor. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup admirand Palatul Festivalurilor si Aleea Starurilor ce se continua cu Boulevard de la Croisette, vasele cu panze si iahturile moderne din portul vechi al orasului, cazinoul Palm Beach. Dupa-amiaza, ne continuam drumul spre Marsilia. Sosire in Marsilia si cazare hotel 3*.

Ziua 3 MARSILIA
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur panoramic cu ghid local al celui mai vechi oras al Frantei admirand: cladirea Primariei, cartierul Panier (zona veche a orasului), Teatrul Lenche si Grec, biserica St-Laurent, fostul palat de justitie Pavilion Daviel. Dupa-amiaza, timp liber pentru plimbare in gradina feerica, Parc Chanot. Optional, va propunem excursie la Chateau d’If, loc de legenda in care a fost inchis contele de Monte Cristo. Cazare.

Ziua 4 MARSILIA – AVIGNON
Mic dejun. In jurul pranzului, plecam spre Avignon. Sosire, transfer si cazare la hotel 3*. Dupa-amiaza, tur pietonal cu insotitorul de grup pe traseul Place du Palais, Place de l’Horologe, Rue de la Republique.

Ziua 5 AVIGNON – AIX EN PROVENCE
Mic dejun. Optional, va propunem vizitarea renumitului Palat Papal, una din cele mai frumoase si puternice resedinte-fortarete din Franta. Dupa-amiaza, plecam spre Aix en Provence. Sosire seara, transfer si cazare la hotel 3*.

Ziua 6 AIX EN PROVENCE - NISA
Mic dejun. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup in acest incantator orasel, fost centru al aris-tocratiei franceze. Dupa-amiaza, plecam spre Nisa. Sosire seara in Nisa, transfer si cazare la hotel 3*.

Ziua 7 NISA – MONACO – NISA (optional)
Dupa micul dejun, excursie optionala in principatul Monaco, cel mai bogat oras-stat din lume. Vom avea ocazia sa admiram Palatul Princiar, Catedrala si Monumentul ridicat in memoria printesei Grace, vestitul circuit Grand Prix si Casinoul din Monte Carlo. Retur in Nisa si cazare.

Ziua 8 NISA – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa charter Tarom. Sosire la Bucuresti la ora 17:40.


SERVICII INCLUSE:
• transport avion cursa chater Bucuresti – Nisa si retur cu compania TAROM
• 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*: 3 nopti in Nisa, 2 nopti in Marsilia, 1 noapte in Avignon, 1 noapte in Aix en Provence
• tur panoramic de Marsilia cu ghid local
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
• taxele de aeroport: 95€/persoana (pot suferi modificari)
• asigurarea medicala
• asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice)
• intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

ORAR DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 15:00 – Nisa 16:45
Nisa 17:45 – Bucuresti 21:10

GRUP MINIM: 25 persoane.
Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 25€/persoana.

CONDITII DE INSCRIERE / RETRAGERE: conform Contractului de Prestari Servicii.
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 3 saptamani inaintea plecarii.