Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

 • Early Booking


H16577Informatii hotel

Amplasat ideal, la marginea zonei turistice a orasului Larnaca, Golden Bay Beach de-a lungul plajei cu nisip fin, la 10 km de centrul statiunii, la 13 km de aeroportul din Larnaca si la doar 30 minute de capitala Ciprului – Nicosia.
Prestigiosul hotel de 5 stele este recunoscut pentru facilitatile oferite alaturi de servirea impecabila a personalului.

Facilitati: 194 de camere mobilate elegant, un nou apartament Prezidential cu doua dormitoare, Grand Suite si Mini Suite complet renovate.

Toate camerele sunt echipate cu instalatie de aer conditionat, telefon direct, seif, radio, televiziune prin satelit, video si pay TV, mini bar, balcon. Hotelul are in dotare 4 restaurante (Les Etoiles, The Yacht Club, Wood Deck, The Cascades, The Ouzeri), 4 baruri (Piani Cocktail Lounge and Tropical Patio, The Shakespeare English Bar, Pool Bar / Wet Bar), piscine interioara si exterioare, jacuzzi interior si exterior, piscina si teren de joaca pentru copii, un centru de sanatate si intretinere, centru de conferinta, piscina cu bar si ofera posibilitatea de practicare a unor variate sporturi de apa organizate pe plaja hotelului, teren de tenis, magazin de suveniruri, salon de infrumusetare, baby sitting.


Termeni: Larnaca - Cipru, Larnaca - Hotel Golden Bay Beach 5*
Recomandari

 • Mariandy hotel_17046_Mariandy
 • Mariandy

  Este situat in zona turistica a orasului, la 200 m de plaja.
 • Les Palmiers hotel_17283_Hotel_Les_Palmiers-exterior
 • Les Palmiers

  LOCALIZARE:
  Situat pe faleza strajuita de palmieri a orasului...