Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P201

Termeni: Grand Canaria - Sejur Grand Canaria si Tenerife: 11 zileGrand Canaria si Tenerife: 11 zile

Cod 111

Situat in largul coastelor Vest Africane, arhipelagul insulelor Canare, apartinand Spaniei, se bucura de o pozitie privilegiata pe glob ce i-a adus renumele de Tinutul Primaverii Vesnice. Patrimoniul arhitectural plin de culoare, peisajele fabuloase influentate de originea vulcanica, vegetatia extrem de diversificata functie de formele de relief, plajele splendide scaldate de apele Atlanticului dar mai ales temperaturile care se situeza in zona de tarm permanent intre 20 si 25 de grade fac din Grand Canaria si Tenerife destinatii turistice foarte apreciate pe tot parcursul anului. Amabilitatea si caldura specific spaniole, investitiile in baza materiala turistica, mancarea excelenta si la preturi corecte, paradisul fiscal ce face si din comertul fara taxe un atu - completeaza o reteta perfecta avand rezultat prezenta aici a turistilor din toate colturile lumii.


Ziua 1, 9 iulie Iasi – Grand Canaria (IAS 06,00 – LPA 17,00)
Zbor Iasi – Bucuresti - Grand Canaria, cursa regulata. Aterizare in Las Palmas de Grand Canaria, capitala insulei si principalul port al insulelor Canare. Pranz pe avion. Transfer comentat catre centrul orasului datand din mijlocul anilor 1400: portul, principalele piete istorice, Playa de las Canteras, una dintre cele mai faimoase plaje ale lumii. Instalare la hotel pentru 3 nopti. Reina Isabel, de 4* sau similar. Cina.

Ziua 2, 10 iulie Grand Canaria
Vizita orasului capitala Las Palmas de Grand Canaria: catedrala Santa Ana, “Cabinetul Literar”, Muzeul Colon, Palatul Episcopal, hotelul Santa Catalina (unde isi fac regii Spaniei sejururile in timpul vizitelor in insule), Muzeul Nestor, Pueblo Canario. Pranz liber. Dupa amiaza pe frumoasele strazi din orasul istoric sau in zona plajei De las Canteras, animata si plina de artisti stradali. Cina si cazare la acelasi hotel.

Ziua 3, 11 iulie Arucas, Moya, Fontanales – splendoare montana
Zi destinata descoperirii originilor poporului Insulelor Canare, a locuintelor de tip pestera care se pastreaza in unele vai pana in zilele noastre si a splendidelor sate de munte: Arucas, Moya, Fontanales, Los Pinos de Galdar, Agaete - peisaj deosebit, arhitectura rurala specific insulara, catedrale maiestuase, case cu splendide balcoane in lemn de pin. Masa intr-un restaurant specific. Dupa amiaza retur in Las Palmas. Cina.

Ziua 4, 12 iulie Grand Canaria - Maspalomas
Traversarea Insulei Nord Sud: Teror, Valleseco, varfurile “Muntilor Negri”, Tejeda, Roque Nublo, San Bartolome de Tirajana, Fataga, Maspalomas. Vai spectaculoase, piscuri semete, paduri de pin pe terenuri rosii, acumulari de apa si zone aride, oaze de plamieri si gradini de zarzavaturi, combinatii care incanta ochiul la orice privire. Totul punctat cu sate pitoresti, artizani locali si restaurante specifice. Pranz pe parcursul vizitei in restaurant. Sosire seara in extremul sud al Insulei, zona Maspalomas. Instalare Hotel 4* pentru 2 nopti. Cina.

Ziua 5, 13 iulie Maspalomas
Vizita privata a plajelor Costa Meloneras si Playa del Ingles si a sitului natural protejat Dunele Maspalomas. Pranz liber. Timp pentru plaja si cumparaturi. Cina si cazare la acelasi hotel.

Ziua 6, 14 iulie Las Palmas de Grand Canaria – Tenerife Nord
Transfer aeroport Las Palmas. Zbor catre Tenerife Nord. Preluarea grupului de agentul local si transfer vizita Zona Tenerife Nord catre Santa Cruz de Tenerife, capitala Insulei Tenerife. Frumusetea zonei va va surprinde, iar arhitectura coloniala va va duce cu gandul in alte vremuri. Pranz liber. Cazare 4 nopti in zona Tenerife Nord, hotel 4*. Cina in hotel.

Ziua 7, 15 iulie Loro Parc
Zi pentru descoperire optionala Loro Parque – atractie de talie mondiala, parc acvatic si rezervatie de animale tropicale: spectacole de delfini, balene ucigase, pinguini si altele. Pranz liber. Dupa amiaza de promenada sau timp pentru plaja si descoperiri individuale sau pentru un program optional degustare vinuri. Cina si cazare la acelasi hotel.

Ziua 8, 16 iulie El Teide
Transfer catre Tenerife Sud, traversand Insula in zona vulcanului, Parcul National Los Canadas. Optional ascensiune Teleferic del Teide (Varful Teide 3718 m). Pranz la un restaurant traditional. Sosire in Tenerife Sud: Playa de las Americas, Costa Adeje, Playa de los Cristianos. Paradis al vietii de noapte si al cazinourilor, locul are si ambianta clasica a oraselor de coasta ce imbie la plimbare si descoperiri individuale. Revenire la Hotelul de sejur. Cina la hotel.

Ziua 9, 17 iulie Tenerife Nord – Gradina Botanica
Zi de continuare a descoperirilor individuale in Tenerife Nord: Gradina Botanica, Piscina Naturala de Apa Sarata. Hotelul si statiunea permit practicarea sporturilor de apa sau a sedintelor SPA. Pranz liber.
Optional croaziera pe coastele insulei sau vizita in insula vecina La Gomera. Cina si cazare la acelasi hotel.

Ziua 10, 18 iulie Tenerife – Madrid
Mic dejun. Transfer catre Aeroport Tenerife Nord (aproximativ 30 km) si zbor catre Madrid. Sosire in jurul orei 14,00. Pranz pe avion. Instalare la hotel Madrid in zona aeroport Barajas. Dupa amiaza de descoperire cu mijloacele locale a zonei centrale a orasului Madrid (posibilitate de metrou si autocar turistic). Seara libera la hotel.

Ziua 11, 19 iulie Madrid – Bucuresti (Iasi)
Mic dejun. Dimineata libera. Transfer in jurul orei 11,00 catre zona de imbarcare. Zbor regulat Madrid - Bucuresti – Iasi. Pranz in avion.


Circuit disponibil pentru 16 turisti.

Servicii incluse:
- transport avion curse regulate pe intreg traseul, fara taxele de aeroport;
- cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) in hoteluri 4* conform programului in camera dubla;
- 7 pranzuri in zilele 1,3,4,6,8,10,11
- vizite cu ghizi locali si insotitor- traducator roman conform programului;
- ghid - insotitor din partea agentiei pe tot parcursul;

Nu sunt incluse:
- asigurarea medicala individuala (aproximativ 7 €) si asigurarea storno pentru risc neparticipare (23 €);
- taxele de aeroport: 195 €
- intrarile la obiectivele cu plata (Muzeul Nestor, Loro Parque)
- 4 pranzuri in zilele 2, 5, 6, 7.
- programele si vizitele optionale (Loro Parque, Teleferico del Teide, croaziera cu vederea delfinilor).