Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P20

Termeni: Atena - Sejur Grecia clasicaGrecia clasica

ZIUA 1 Joi , ora 06.00, plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei- Kulata – Serres (Grecia). Cazare in Katerini.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Plecare la Kalambaka (renumita pentru manastirile suspendate) unde se viziteaza Manastirea Marele Meteor apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare spre Atena. Cazare in Atena.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie in Peloponez, unde se viziteaza: Nafplio (un oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale), Micene (cea mai veche civilizatie greaca) unde se viziteaza Colonia antica Micene si Mormantul lui Agamemnon (regele cetatii Micene). Deplasare la Epidauros - teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Oprire la Canalul Corint - lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Seara in Atena - vizita Cartierul Plaka - optional cina la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala si program folcloric grecesc. Cazare in Atena.
ZIUA 4 (mic dejun). Turul orasului Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia, etc. TIMP LIBER IN ATENA pana la ora 15. Plecare spre Paralia Katerini cu oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile “Lupta dintre greci si persi”. Cina (Hotel Persa-Atlantis) si cazare in Paralia Katerini.
ZILELE 5,6,7,8,9,10 Cazare la vile / cazare si demipensiune la Hotel Persa-Atlantis. Plaja si baie in Marea Egee. Timp liber in Statiunea Paralia Katerini (situata la poalele Muntelui Olimp).· IN ZIUA a 6-a EXCURSIE la Ouranopolis, optional (aprox.18 €- plata in Grecia) croaziera la Muntele ATHOS. Altfel, timp liber in statiunea Ouranopolis (plaja, baie, bere pe terasa). Apoi, EXCURSIE la Salonic. Tur Salonic : Agora Romana - Arcul lui Galerius – Rotonda - Bulevardul Egnatia - Bd. Expozitiei- Turnul Alb (popas) - Piata Aristotel- statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare. · IN ZIUA a 8-a EXCURSIE de ½ zi la Muntele Olimp (Dion si Manastirea Dionysos).Cele 3 excursii (din zilele 6 si 8) de la Muntele Athos, Salonic si Muntele Olimp sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 70 є (30+20+20) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile grecesti locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.Excursii optionale (plata individual in Grecia): ● Water Park. • Seara greceasca. • Excursie de zi in Insula Skiathos· ½ zi plimbare cu vaporasul pe Marea Egee.
ZIUA 11 Duminica, (mic dejun), plecare din Paralia Katerini- traversarea Bulgariei-Sosire in Piata Victoriei aprox. ora 23.

PRETUL INCLUDE: excursiile din zilele 6 si 8. Servicii ghid roman.· 7 cazari cu demipensiune la hotel Persa-Atlantis sau 7 cazari la vile in Paralia Katerini si 3 cazari cu mic dejun la hotel 2** (camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus, telefon ) din care doua in Atena si una in Katerini;· Transport cu autocar 2** cu aer conditionat , taxe stradale si parcari. Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pentru acestea.