Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


H16886Informatii hotel


Hotelul Harbour Plaza North Point este situat intr-una din zonele aflate in plina dezvoltare, intre nenumaratele optiuni de shopping din Causeway Bay si cladirile moderne de birouri din Quarry Bay.
Cea mai apropiata statie de metrou este Quarry Bay, aflata la doar un minut de mers pe jos de hotel. Aceasta asigura o legatura rapida cu zona de shopping si vizite, precum si cu zona peninsulara a tarii – Kawloon.

Camerele sunt echipate cu toate dotarile necesare (instalatie de aer conditionat, conexiunde de banda larga la internet, doua linii de telefon/fax, cel putin 30 de canale de televiziune prin satelit, minibar, seif electronic).

Exista doua categorii: camere cu vedere spre oras si cele cu vedere catre port, urmand ca sa decideti mai apoi, in functie de gradul de confort, intre: Superior, Deluxe (pentru fumatori sau nefumatori), Studio Deluxe / Studio Suite, Junior Suite, One Bedroom Suite si Harbour Club Floor.
Camerele superioare au suprafata totala de 28 mp, destul de generoasa avand in vedere dimensiunile in general reduse ale spatiilor de cazare din Asia.

Pentru doritorii de a se acomoda in spatii mai largi, One Bedroom Deluxe Suites si Two Bedroom Suites sunt de asemenea disponibile.

Baile sunt dotate cu dus - nu exista decat foarte putine hoteluri echipate cu cada, in general doar cele de 5 stele.

Printre facilitatile comune ale hotelului se numara un restaurant, bar, cafenea, piscina, sala de fitness.


Termeni: Hong Kong - China, Hong Kong - Hotel Harbour Plaza North Point 4*
Recomandari


Informatii despre Destinatia Turistica

http://en.wikipedia.org/wiki/Hong_Kongvezi mai mult