Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


Informatii despre Destinatia Turistica

Achenkirch se afla in regiunea Achensee, pe malul nordic al lacului. Regiunea de schi Christlum este situata la o altitudine intre 950 si 1.800 m, beneficiind de 25 km de partii excelente - 3 partii pentru incepatori, 3 partii de nivel mediu si 2 partii pentru schiorii experti.

Partia:

Sezonul de schi in Christlum dureaza din noiembrie pana la inceputul lunii martie, existand 30 de tunuri de zapada ce pot acoperi cel putin 80% din partiile principale. Cele 7 partii din statiune sunt deservite de 6 teleschiuri si 4 telesacune, avand capacitatea totala de 9.000 de schiori pe ora. Exista 10 schi-lifturi pe cele 12 partii de schi, cu un total de 25 km iar partiile sunt pentru toate categoriile de schiori: incepatori, intermediari si experimentati.

Regiunea Achenkirch ofera turistilor o gama larga de activitati: cross de schi, patinaj, curling, trasee extinse pentru drumetii, partii de sanius, ciclism montan si plimbari romantice cu sania trasa de cai..

Caractersitici ale destinatiei

Agroturism Schi

Hoteluri din Achenkirch


Cordial Familien & Vital Hotel Achenkirch 4*

Hotelul este situat langa lacul Achensee avand o constructie tipica zonei, plina de sarm tirolez. Acesta dispune de restaurant, bar, terasa, zona wellness (sauna, baie de abur, masaj, piscina, solar),...