Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


Informatii despre Destinatia Turistica

Regiunea Dachstein-Tauern este un adevãrat paradis pentru cei care cautã un concediu activ: impozantul gheþar Dachstein, în jur de 300 de lacuri de munte în zona Schladminger Tauern ºi în plus 1.000 km trasee pentru excursii, 500 km pentru ciclism, 40 trasee pentru Nordic Walking, 8 terenuri de golf, alpinism, rafting, canyoning, parapantã... Posibilitãþile sunt nesfârºite!
Ramsau este situat la o altitudine de 1.150 m deasupra nivelului mãrii. Datoritã acestei situãri geografice ºi efectelor terapeutice asociate, vã recomandãm în mod special aceastã staþiune, cu numeroasele sale oferte de sport!
Câmpurile verzi, care se întind de la poalele Dachstein-Südwänden, vã invitã la relaxare ºi contemplare. Traseele foarte bine marcate, care duc prin pãdurile de conifere la dumbrave, cabane ºi hanuri, fac din excursii o adevãratã plãcere.
Varietatea peisajului meritã vãzutã cu ochii proprii: imaginea pitorescã a Neustattalm sau panorama nesfârºitã a munþilor ºi vãilor. Cel mai bine puteþi explora împrejurimile printr-o excursie pe trei nivele – de la platoul Ahornwald (1.100 m), prin regiunea Alm (1.700 m) pânã pe gheþar (2.700 m).

Hoteluri din Ramsau Am Dachstein


Berghotel Dachstein 3*

Berghotel Dachstein este situat la 9 km de centrul Ramsau , la 400 m de ghetarul Dachstein....