Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


Informatii despre Destinatia Turistica

Kyrenia este un oras-port fermecator la poalele muntilor celor Cinci Degete.

Se crede ca a fost fondat de Acheans in secolul XII i. Hr. A fost casa multor civilizatii si are o multime de comori pastrate cu grija pentru a fi explorate.
Ospitalitatea localnicilor, frumoasa coasta mediteraneana cu apele sale clare, plaje nisipoase si sezonul lung de vara, face din Kyrenia o alegere perfecta pentru o vacanta relaxanta.

Kyrenia in sine este casa multor locuri de interes istoric. Din castelul de comanda se poate admira portul in forma de potcoava. Puteti admira una dintre cele mai vechi ambarcatiuni comerciale din lume. Deasupra orasului este de castelul cruciat St. Hilarion, de unde se pot admira uimitoare peisaje din nordul litoralului; la c√Ętiva kilometri este satul Bellapais cu ruinele manastirii sale.

Exista o multime de locuri pentru a le explora in imprejurimi. La sud se afla in orasul-fortareata Famagusta si in apropiere ruinele orasului antic de Salamis. Pentru o experienta in natura cel mai frumos va fi daca veti face o excursie pe peninsula stiuta drept \"umbla cu cersitul\" pentru a ajunge la intinderea de aur cu plaje nisipoase. Pentru cei care se bucura de mersul pe jos sunt multe trasee de munte frumoase, unde puteti vedea specii rare de plante si a fauna salbatica.

Hoteluri din Kyrenia


Dedeman Olive Tree 3*

Kyrenia este un oras-port fermecator la poalele muntilor celor Cinci Degete.Se crede ca a fost fondat de Acheans in secolul XII i. Hr. A fost casa multor civilizatii si are o multime de comori pastrat...