Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


Informatii despre Destinatia Turistica

DAVOS

Departe de a fi o statiune mica si cocheta a schiului, Davos este astazi mai degraba o adevarata Cetate dedicata sporturilor de iarna. Orasul este impartit in doua mari zone: Davos Dorf (de unde incepe Parsennbahn) si DAVOS Platz (sub Schatzalpbahn). Aceste 2 zone impreuna cu alte cateva sate - Wolfgang, Laret si Glaris - formeaza Davos-ul. In locul cabanelor si pensiunilor de lemn la care v-ati astepta intr-o statiune de schi, aici va vor intampina cladiri destul de mari, blocuri hoteliere.
Cu tot acest aspect urban, traficul se desfasoara fara probleme, complexele de cazare sunt elegante si inspira traditie, iar pentru cei ancorati in lumea cumparaturilor nu va fi nici o problema in a gasi cele mai sofisticate accesorii Gucci sau cele mai tehnice schiuri Atomic.
Principalele zone de schi sunt: Parsenn, Schatzalp/Steral, Jakobshorn, Rinerhorn si Pischa. PARSENN este cea mai cunoscuta zona de schi si unul din principalele motive ale renumelui intregii statiuni. JAKOBSHORN - a doua arie ca marime din Davos, este situata vis-a-vis de Parsenn. Este supranumita si Fun Mountain si este in special aleasa de pasionatii de snowboard. Telecablul leaga orasul de statiunii ceva mai sudic - Jakobshornbahn, la o altitudine de 2590 m. Exista aici 14 partii semnalizate care va pot ocupa timpul intr-un mod placut! Daca sunteti mai mult decat un schior mediu, puteti opta pentru traseul off-piste catre Valea Dischma si Teufi, loc de unde un autobuz va va duce inapoi in Davos - Platz.
RINERHORN - dispune de 13 partii din care cateva sunt dedicate celor avansati. In principiu nu este o zona foarte aglomerata, partiile mai largi fiind destul de mult utilizate pentru scolile de schi. Localnicii vin de obicei aici, mai ales in week-end. Este, de asemenea, o zona cu diverse facilitati pentru copii si de aceea o buna solutie pentru o vacanta cu familia. PISCHA - la mica distanta de Davos veti gasi partii mai putin aglomerate.
Altitudine localitate: 1560 m.
Altitudine minima/maxima: 1560 m/2844 m
Numar partii semnalizate: 99
Lungimea totala a partiilor: 320 km
Numar scoli de schi: 4

Hoteluri din Davos


Club Hotel Davos 3*

Localizare: la marginea sudica a statiunii (Davos Platz), la cateva minute de centru. Facilitati: restaurant, camera pentru depozitat echipamentul sportiv, bar de zi, centru Wellness dotat cu: sauna, ...