Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


Kassandra este cel mai vestic dintre cele 3 brate ale peninsulei grecesti Halkidiki. Fiind cea mai aproape de Salonic (aprox 100km) a fost multa vreme, si inca este foarte populara printre turisti. De asemenea, este si cea mai populata, marea majoritate a populatiei locale avind ca si ocupatie agricultura.

Plajele cu nisip alb, de multe ori spectaculoase si stancoase, apa azurie a marii, inaltimile dealurilor ce ofera o panorama superba sunt cele care atrag turistii in aceasta zona. La acestea se adauga viata de noapte extrem de atractiva a peninsulei, de-a lungul localitatilor existind numeroase taverne traditionale grecesti, discoteci sau baruri.

De asemenea, o larga oferta de sporturi (maritime si nu numai - terenurile de tenis, mesele de biliard sau pistele de bowling fiind foarte des intalnite) este la dispozitia celor veniti sa isi petreaca un concediu relaxant.Hotelurile sunt pentru toate gusturile: de la cele situate chiar pe malul marii la cele incadrate de padurile de pini sau cocotate pe inaltimi pentur a oferi privelisti spectaculare; de la campinguri si apartamente de inchiriat la complexe hoteliere luxoase cu oferte all-inclusive.De-a lungul peninsulei se intind mai multe statiuni, vechi sate grecesti cu pescari sau agricultori.

Destinatii turistice din regiunea Halkidiki Kassandra, Grecia


Kallithea

Kallithea

Pe drumul dinspre Salonic spre punctul cel mai extrem al peninsulei, un oras va sari in fata ochilor...
Pefkohori

Pefkohori

Situat aproape de capatul peninsulei, Pefkohori este considerata una din cele mai frumoase statiuni din...
Fourka

Fourka

Sat cu aproximativ 700 de locuitori, la 103km de Salonic, pe partea vestica a peninsulei. Doua dintre...