Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


Maldive este tara cu altitudinea medie cea mai redusa din lume, de aproximativ doi metri. Teritoriul Maldivelor este constituit dintr-un arhipeleag coraligen situat in Oceanul Indian, insulele sale fiind proeminentele unui platou submarin.
Desfasurate pe circa 500 de kilometri in regiunea Ecuatorului, aceste insule au un climat cald cu precipitatii bogate, moderat de brize marine si dispun de o bogata vegetatie de palmieri - cocotieri, manghieri, arbori de paine.

Maldivele sunt un loc minunat pentru a te juca de-a Robinson Crusoe. Poti sta pe o insula micuta care are nisipul matasos, lagune de culoarea turcoazului si doar un singur locuitor. Si daca plonjezi sub suprafata lagunei, vei gasi scene subacvatice de o minunata varietate de culori.

Coplesiti de un influx de turisti, incepand cu anii 1970, guvernantii au creat un plan maret pentru industria turistica, axandu-se in primul rand pe calitate si minimizand impactul turistic asupra mediului inconjurator.. Rezultatul a fost dezvoltarea unei serii de statiuni insulare de cea mai buna calitate care au fost date ca exemplu in intreaga lume ca modele pentru dezvoltarea durabila a turismului.

Destinatii turistice din Maldive