Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


Informatii despre Destinatia Turistica

Statiunea Obzor este situata la 65 km sud de Varna si 40 km nord de Nessebar, si are multiple avantaje pentru o statiune micuta de talia ei.

Nisipul fin al plajelor, marea limpede, intrarea lina in mare au facut din acest loc unul preferat pentru familiile cu copii mici. Statiunea este marginita de padurile muntilor Stara Planina de o parte, si albia raului Dvoynitsa de alta parte.

Temperatura medie in regiune ajunge la 31 ° C în timpul verii și coboara pana la aproximativ 5 ° C în timpul iernii. Temperatura apei de mare vara este de 20 ° C și 25 ° C oferind turiștilor șansa de a se bucura de razele soarelui, de valurile marii si plaje frumoase.

Plaja
Obzor are o plaja foarte intinsa si foarte aerisita, nisip foarte fin, latime de circa 30-80 m.
Obzor este cea mai lungă plajă de pe coastei Bulgariei (8 km). Cu excepţia plajei însorite si a padurii racoroase în Obzor veti descoperi istoria şi frumuseţea oraşului - simbol al culturii spirituale şi prin tradiţiile de secole.

Grecii au denumit statiunea Obzor cu numele de Heliopolis - Orasul Soarelui, iar parcul statiunii dezvaluie etapa cu etapa indicii ale dominatiei grece si romane: coloane si statui antice, ruine ale unei cetati si ale unei fortarete. Zona este de asemenea cunoscuta pentru calitatea vinului produs, restaurantele intime printre care se remarca si "Starata Kuscta" - Casa Veche, restaurante cu specific pescaresc. Se pot face excursii la site-ul arheologic din Bayla, punctul panoramic de la Capul Atanas, Capul Emine (farul si ruinele unei cetati medievale), sanctuar trac linga fortareata Emona (Aemon - numele antic al muntilor Balcani).

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni,Apartamente
In statiunea Obzor exista destul de putine contructii, in comparatie cu lungimea plajei. In principal statiunea e preferata de grupuri de tineri dat fiind si numarul mare de campinguri, vile si hoteluri de 1-2*. Pe plaja insa in nordul statiunii sunt 3 complexe hoteliere de 4 stele care merita apreciere.

Caractersitici ale destinatiei

Plaja

Hoteluri din Obzor


Sortare dupa categorie alfabetic

Miramar 4*

Deschis in vara 2006. In statiunea Obzor intre Nisipurile de Aur si Sunny Beach la Marea Neagra. Pe plaja. CAZAREGazduire exclusivista. Cel mai bun echipament!Va punem la dispozitie pentru confortul d...

Tarif de la 0 EUR

Sol Luna Bay 4*

 Sol Luna Bay All Inclusive Noul hotel all inclusive Sol Luna Bay este situat pe nisipurile fine ale plajei, inconjurat de frumusețea nealterată a naturii și apele cristaline ale Mării N...

Tarif de la 30 EUR

Riu Helios Bay 4*

 Riu Helios Bay Hotelul (All Inclusive) este pe plaja Obzor, Bulgaria, intr-o regiune a Mării Negre numit candva "Helio-polis" (Orașul Soarelui). Inconjurat de grădini și dealuri impădurite ...

Tarif de la 31 EUR

Obzor Beach Resort 4*

Complexul Hotelul dispune de 524 de apartamente de vacanta elegant mobilate și echipate, cele mai multe dintre ele cu vedere catre plaja si mare. Fiecare apartament are o cameră de zi confortabilă,...

Tarif de la 32 EUR