Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


Informatii despre Destinatia Turistica


Situata la poalele muntilor Pohorje statiunea Terme Zrece altitudine 395 metri, este un loc in care te poti bucura de liniste, poti beneficia de tratamente spa, poti schia in timpul iernii iar in restul anului poti porni in drumetii pentru a descoperi imprejurimile si a te bucura de natura si linistea inconjuratoare.

Statiunea beneficiaza de numeroase posibilitati de cazare de la hoteluri pana la pensiuni, bungalouri si apartamente. Daca decideti sa evadati pentru cateva zile sau sa va petreceti concediul aici, sa fiti siguri ca ati luat decizia corecta. In Terme Zrece veti descoperi peisaje superbe, va veti relaxa si bucura de natura aproape neatinsa.

Statiunea beneficiaza de un centru de relaxare si intretine SPA, de piscine cu apa termala (ape bogate in calciu, magneziu, cu temperaturi cuprinse intre 27 – 35 grade).

De asemenea statiunea beneficiaza de „Satul Sauna”, unde va puteti bucura de diverse tipuri de sauna uscata sau de terapie cu cristale, terapie prin culori sauna cu infrarosii. Complexul beneficiaza de paturi incalzite, de piscina exterioara, terasa unde puteti beneficia de soare atat pe timpul verii cat si iarna.

Complexul Terme Zrece este extrem de folositor pentru persoanele care sufera de urmatoarele afectiuni:
• Stadii postoperative ale sistemului locomotor
• Reumatism acut si degenerativ
• Boli ale sistemului periferic
• Dereglari ale sistemului circulator

Hoteluri din Terme Zrece


Dobrava 4*

Este situat in centrul statiunii Terme Zrece aproape de padure si de complexul Spa.Facilitati ale hotelului: receptie, restaurant, cafenea, loc special amenajat pentru practicarea diverselor jocuri, m...