Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P235

Termeni: Geneva - Sejur In pasi de vals pe culmile Alpilor: 10 zileIn pasi de vals pe culmile Alpilor: 10 zile


Cod 124

ZIUA 1  BUCURESTI - BUDAPESTA (835 km)
Plecare din Bucuresti (ora 6:00) din parcarea de la Ateneu (Restaurantul Cina). Sosire si cazare la Budapesta.

ZIUA 2  BUDAPESTA - MELK - SALZBURG (545 km)
Mic dejun. Deplasare spre Salzburg. Oprire la Melk pentru a vizita celebra manastire benedictina. Sosire in Salzburg, orasul muzicii, dominat de fortareata Hohensalzburg, pentru un tur pietonal: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Cazare la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.

ZIUA 3  CASTELELE LINDERHOF si NEUSCHWANSTEIN - LUCERNA (485 km)
Mic dejun. Incepem circuitul Castelelor Bavariei, descoperind lumea fanteziei in care traia Ludovic de Bavaria si vizitam renumitul Palat Linderhof. Urmeaza Castelul Neuschwanstein, superb amplasat intr-un cadru natural unic. Sosire in Lucerna. Cazare.

ZIUA 4  LUCERNA - INTERLAKEN - JUNGFRAUJOCH - BERNA - LAUSANNE (235 km)
Mic dejun. Timp liber in Lucerna sau, optional, excursie la Interlaken, celebra statiune montana superb amplasata intre 2 lacuri la poalele Alpilor. Aici puteti opta intre urcarea cu trenuletul cu cremaliera spre cea mai inalta statie din Europa - Jungfraujoch (3454 m), strabatand peisaje de o coplesitoare frumusete, sau o plimbare cu vaporasul pe Brienzersee. Continuam traseul spre Lausanne. Oprire in Berna, capitala Elvetiei, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala St. Vicentiu. Seara, cazare in Lausanne.

ZIUA 5  LAUSANNE - GENEVA (125 km)
Mic dejun. Deplasare spre Geneva pentru a vizita: Catedrala St. Pierre, Place Neuve, Primaria, Maison Tavel si sediul ONU. Intoarcere in Lausanne pentru a ne pregati pentru sarbatorirea intrarii in noul an. Optional, cina festiva de Revelion la Hotel Alpha Palmiers 4*. LA MULTI ANI! Cazare in acelasi hotel din Lausanne.

ZIUA 6  CHAMONIX - MONT BLANC - LAUSANNE (235 km)
Mic dejun. Timp liber in Lausanne, sau excursie optionala spre taramul stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina din lume, Aiguille du Midi - 3777 m, in apropiere de Mont Blanc. Intoarcere in Lausanne pentru cazare.

ZIUA 7  LAUSANNE - ZURICH - CASCADA RINULUI - DORNBIRN (345 km)
Dupa micul dejun, deplasare spre Zurich unde vom vizita Grossmunster (catedrala protestanta, fondata de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall), Bahnhofstrasse - principala artera comerciala a orasului. Traseul continua spre Dornbirn. Optional, vizita la Schaffhausen, pentru a admira spectaculoasa cascada a Rinului. Cazare in Dornbirn.

ZIUA 8  DORNBIRN - INNSBRUCK - VIENA (655 km)
Mic dejun. Deplasare spre Viena. Scurta oprire in Innsbruck pentru o plimbare in central orasului pentru a admira Hofburg, Catedrala Sf.Iacob si Acoperisul de Aur (Goldenes Dachl) – simbolul orasului. Cazare la Viena.

ZIUA 9  VIENA - BUDAPESTA (245 km)
Dupa micul dejun, incepem turul capitalei austriece pe celebrul bulevard Ring, cu cladirile sale monumentale: Opera, Primaria, Teatrul National, Universitatea, Palatul Hofburg si centrul vechi cu Domul St. Stefan. Dupa amiaza, plecare spre Budapesta unde, optional, putem face o croaziera pe Dunare, cu sau fara cina. Cazare la Budapesta

ZIUA 10  BUDAPESTA - BUCURESTI (835 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in functie de trafic si formalitatile vamale.


Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.

Pretul include:
- transport cu autocar modern, clasificat 3*;
- 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*;
- vizitele cuprinse in program;
- ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).

NOTA: Pretul este valabil pentru grup de minimum 35 persoane.

Pretul nu include:
- asigurari (storno, medicala);
- intrarile la obiectivele turistice si servicii de ghizi locali;
- telecabina in Chamonix, trenuletul spre Jungfraujoch, vaporasul la Interlaken, urcarea la Neuschwanstein;
- excursiile optionale (minim 30 participanti): Schaffhausen (8 €, intrarea inclusa), Interlaken (20 €), Chamonix-Mont Blanc (25 €), croaziera la Budapesta (16 eur/pers fara cina, 30 € cu cina)
- cina festiva de Revelion.