Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P101

Termeni: Murano - Sejur Italia - sejur in Lido di Jesolo: 13 zileItalia - sejur in Lido di Jesolo: 13 zile

ZIUA 1 Marti, orele 6.00 Plecare din Bucuresti, parcarea din centrul pietei Victoria. Deplasare pe traseul Giurgiu - Ruse, traversarea Bulgariei. Cazare in Katerini (Grecia).

ZIUA 2 (mic dejun) Plecare la Igoumenitsa. Deplasare cu autocarul pe ruta Kastrakis – Zindros, printre manastirile suspendate (fara intrare in vreo manastire) de la Kalambaka. Traversarea (croaziera) Marii Adriatice cu ferry-boat-ul. Cazare pe vapor.

ZIUA 3 Sosire in Italia in zona Bari (Brindisi). POMPEI - vizita orasul ingropat de eruptiile vulcanului VEZUVIU. Deplasare la Napoli; se viziteaza: Piata Plebiscitului, gara maritima, Palatul regal (exterior), Teatrul San Carlo (exterior). Timp liber (1 ora). Deplasare la Roma. Cazare in zona Roma.

ZIUA 4 (mic dejun) Dimineata vizita la VATICAN: Muzeul, Capela Sixtina, Catedrala si piata San Pietro. Dupa amiaza tur (3 ore) ROMA (pietonal) cu ghid local: Colosseum, Forul Roman, Capitoliul, Columna lui Traian si Piata Venezia. Timp liber: Fontana di Trevi, Piata Spaniei, shopping etc. Cazare in zona Roma.

ZIUA 5 (mic dejun la pachet) Ora 6.30, plecare la FLORENTA unde se viziteaza: Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Domul, catedrala Santa Croce (mormintele lui Galileo Galilei, Michelangelo, Rossini), Ponte Vecchio. Ora 15, plecare la San Marino (popas de 2 ore). Deplasare la Lido di Jesolo (ruta Comacchio). Cina si cazare in Lido di Jesolo.

ZILELE 6, 7, 8, 9, 10, 11 Mic dejun, cina si cazare la hotel in LIDO DI JESOLO (40 km de VENETIA).
Plaja si baie in MAREA ADRIATICA. Timp liber in statiune.
• In ziua a 8-a Deplasare cu autocarul la Punta Sabioni - plimbare cu vaporasul (aproximativ 10€) in laguna (Murano, Burano) si la VENEZIA: Canal Grande, Piazza San Marco, Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor.
• In ziua a 10-a excursie de 1 zi. In VERONA se viziteaza: Palazzo Capuleti, balconul Julietei, amfiteatrul roman, Piata Bra. In MILANO se viziteaza: castelul Sforzesco, Domul, piata operei SCALA cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele.

Excursiile din zilele 8 si 10 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare si vaporas - aproximativ 10€), costa in total 60€ (2x30€) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile italiene locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.
• Optional - WATERPARK (se afla in Lido di Jesolo).

ZIUA 12 (mic dejun) Deplasare in Slovenia la POSTOJNA - vizita la cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Seara scurt popas la lacul Balaton. Cazare in Budapesta.

ZIUA 13 Duminica (mic dejun). Plecare din Ungaria pe ruta Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale etc.) aproximativ la ora 24, in Piata Victoriei.


PRETUL INCLUDE:
• excursiile din zilele 8 si 10
• transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
• servicii ghid roman si ghid local in Roma in ziua a patra;
• 7 cazari cu demipensiune in Lido di Jesolo la hotel 3*, o cazare pe vapor (cabine cu 4 paturi) si 4 cazari cu mic dejun continental (portie) in hoteluri de 2** (camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus).

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, vaporas, pestera etc.) si nici ghizii pentru acestea.