Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P157

Termeni: Tokyo - Sejur Japonia - sarbatoarea ciresilor in floare: 12 zileJaponia - sarbatoarea ciresilor in floare: 12 zile


Ziua 1 31.03 BUCURESTI - TOKYO
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 in fata biroului de informatii pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Tokyo. Schimbarea cursei la Amsterdam.

Ziua 2 1.04 TOKYO
Sosire la Narita - aeroportul international din Tokyo, transfer la hotel. Cazarea se va face dupa ora 14:00. Pana atunci, timp liber pentru servirea mesei de pranz. Dupa amiaza, timp liber pentru odihna. Cazare la hotel 4*.

Ziua 3 2.04 TOKYO – KAMAKURA – TOKYO
Dupa micul dejun ne vom indrepta spre Kamakura - fosta capitala a imperiului nipon, locul unde s-a instaurat primul shogunat din istoria tarii – un loc vestit pentru frumusetea sa in perioada ciresilor in floare. La Kamakura vom vizita templul Daibutsu in mijlocul caruia se gaseste cea mai mare statuie a lui Buddha in aer liber din Japonia. Tot aici vom vizita si altarul shinto Tsurugaoka Hachimangu dedicat zeului razboiului si vom servi si masa de pranz. Dupa amiaza, retur la Tokyo, iar seara vom urca in cladirea Roppongi Hills, una dintre cele mai inalte cladiri din Japonia, pentru a admira panorama de noapte a capitalei. Cazare la hotel 4*.

Ziua 4 3.04 TOKYO – NIKKO – TOKYO
Astazi vom face o excursie de o zi la Nikko, unde vom vizita templul Toshogu, in care se gaseste mormantul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important in istoria Japoniei, cunoscut noua mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel). Acest templu este considerat unul dintre cele mai frumoase din Japonia. Tot aici vom servi si pranzul in stil japonez, iar apoi vom urca vestita sosea cu 48 de curbe in forma de ac de par – Iroha Zakka pana la lacul Chuzenji si Cascada Kegon, care este cea mai inalta din Japonia, avand 96 m. Cazare la hotel 4*.

Ziua 5 4.04 TOKYO
Mic dejun. Tur de oras al capitalei nipone cu vizita la gradinile Palatului Imperial, la Turnul televiziunii din Tokyo - de unde vom admira panorama de zi a orasului, la templul Asakusa Kannon de unde se pot cumpara suveniruri tipic japoneze din vestita Galerie Nakamise (galerie comerciala foarte veche, functionand inca dinainte de cel de-al doilea Razboi Mondial). La finalul turului avem timp liber pe Ginza, cea mai importanta artera comerciala a Japoniei, unde vom putea vedea magazinele de la care isi fac cumparaturile cei din elita nipona. Un loc recomandat este cladirea Sony, unde se vor putea vedea ultimele descoperiri in materie de aparate electronice ale companiei. Vom incheia ziua cu cina la hotel. Cazare la hotel 4*.

Ziua 6 5.04 TOKYO – LACUL ASHI – HAKONE
Dupa micul dejun, ne vom indrepta spre muntele Fuji, simbol al spiritului Japoniei. Vom lua cu noi doar bagajele de mana deoarece bagajele mari vor fi trimise cu un serviciu special de curierat direct la Kyoto, destinatia nostra urmatoare. In drum spre Hakone, una dintre cele mai populare zone de agrement in Japonia, vom face o scurta croaziera pe lacul Ashi. Vom ajunge apoi la Hakone, una dintre cele mai populare zone de agrement din Japonia datorita vederilor pe care le ofera asupra muntelui Fuji si datorita terenurilor de golf si apelor termale. Dupa amiaza ne vom putea bucura la hotel de baile termale tipic japoneze (onsen) pentru o binemeritata perioada de relaxare. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 7 6.04 HAKONE – OSHINO HAKKAI – MISHIMA – KYOTO
Dupa micul dejun vom merge pana la baza muntelui Fuji unde vom vizita un mic muzeu al satului la Oshino Hakkai, de unde vom putea din nou face cateva fotografii extraordinare cu muntele sfant al japonezilor si vom vizita o gospodarie tipica japoneza. Dupa amiaza vom merge la Mishima, de unde vom lua trenul de mare viteza spre Kyoto, vechea capitala nipona. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 8 7.04 KYOTO
Dupa micul dejun vom face turul orasului Kyoto cu vizita la Sanjusangen-Do - templul celor 1001 statui ale zeitei Kannon, Kyomizu Dera - templul apei curate, Kinkakuji - pavilionul de aur si Ginkakuji - pavilionul de argint. Vom face apoi o scurta plimbare prin cartierul Gion – cartierul vechi al orasului Kyoto, locul unde s-au filmat multe din scenele filmului Memoriile unei Geishe. Vom servi apoi o cina traditionala japoneza la care va participa pentru o jumatate de ora si o maiko adevarata care ne va demonstra un dans traditional si care ne va raspunde la intrebari legate de profesia sa. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 9 8.04 KYOTO – NARA – OSAKA
Dupa micul dejun ne vom indrepta catre Nara, cea mai veche capitala japoneza ce dateaza din secolul al VIII-lea. Aici vom vizita templul Todaiji care adaposteste cea mai mare statuie a lui Buddha din Japonia, acest templu fiind patrimoniu UNESCO, fiind cea mai mare cladire de lemn din lume. Tot aici vom petrece ceva timp liber in parcul Nara sau parcul caprioarelor. Dupa masa de pranz ne indreptam spre Osaka, cel de-al doilea oras ca marime din Japonia si vom avea dupa amiaza libera pentru relaxare si cumparaturi. Cazare la hotel 4*.

Ziua 10 9.04 OSAKA – HIROSHIMA – MIYAJIMA - OSAKA
Dupa micul dejun pornim cu trenul de mare viteza japonez spre Hiroshima unde vom vizita parcul bombei atomice si muzeul bombei atomice.
Plecam apoi spre Miyajima, insula situata in apropierea orasului Hiroshima, unde vom traversa cu feribotul si vom vizita altarul de la Itsukushima. Dupa amiaza ne intoarcem la Hiroshima si luam trenul inapoi spre Osaka. Seara vom servi cina cu meniu shabu-shabu la un restaurant traditional japonez. Cazare la hotel 4*.

Ziua 11 10.04 OSAKA
Dupa micul dejun avem timp liber la dispozitie pentru relaxare si ultimele cumparaturi. Dupa amiaza vom vizita castelul Osaka, cel mai mare castel construit in Japonia si vom continua cu Acvariul din Osaka, unde vom putea admira exemple de viata marina din 15 zone de pe intinsul globului pamantesc, acvariu al carui exponat central este un exemplar de rechin balena. Vom incheia ziua cu cina cu meniu bufet si cazare la hotel 4*.

Ziua 12 11.04 OSAKA – BUCURESTI
Dupa micul dejun vom fi transferati la aeroportul Kansai, aeroport construit pe o insula artificiala conceputa in intregime in acest scop. De aici vom decola spre casa via Amsterdam.SERVICII INCLUSE:
- transport avion Bucuresti - Tokyo - Osaka - Bucuresti cu compania KLM
- 10 nopti cazare cu mic dejun, 4 dejunuri, 6 cine, conform programului
- transport pe tot parcursul turului conform programului
- intrarile la obiectivele mentionate in program
- insotitor roman de grup
- ghid local vorbitor de limba engleza

NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport – 355 EURO/persoana (pot suferi modificari)
- asigurarea medicala de calatorie
- asigurarea strorno (optionala)
- orice servicii nementionate in program
- bacsisuri pentru ghizi locali, soferi si insotitor de grup

ORAR DE ZBOR
31 martie: Bucuresti ora 06:00 – Asterdam ora 08:00 / Amsterdam ora 15:15 – Narita ora 10:40 (01 aprilie)
11 aprilie: Osaka ora 11:55 – Amsterdam ora 16:15 / Amsteram ora 20:25 – Bucuresti ora 00:15

GRUP MINIM: 25 persoane.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 20 februarie 2009

CONDITII DE INSCRIERE/ RETRAGERE: conform contractului de prestari servicii care va fi semnat la inscriere

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
- pasaport valabil minim 6 luni;
- 1 poza tip pasaport;
- adeverinta de angajat cu mentionarea salariului;
- in cazul in care sunteti administrator/patron este nevoie de o copie a actului constitutiv din care sa reiasa statutul dumneavoastra;
- extras de cont bancar (preferabil in valuta);
- in cazul in care contul este al firmei - adeverinta din care sa reiasa ca cheltuielile legate de deplasarea in Japonia vor fi suportate

de firma;

OBSERVATII:
- Pasaport valabil minim 6 luni de la data inceperii excursiei
- Plata unui avans de minim 1000 EURO / persoana
- Data limita de achitare integrala a excursiei: 1 martie 2009
- Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective.
- In cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, cheltuielile agentiei.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i

permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul japonez de resort.
- Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor

parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat.