Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P166

Termeni: Tokyo - Sejur Japonia - tara soarelui rasare: 11 zile/9 noptiJaponia - tara soarelui rasare: 11 zile/9 nopti

Cod 132

Ziua 1 BUCURESTI - TOKYO
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) ora 4h00 in fata biroului de Informatii pentru imbarcare cursa KLM cu destinatia Tokyo (cu escala la Amsterdam).

Ziua 2 TOKYO
Sosire la Narita - aeroportul international din Tokyo la 10h40, transfer la hotel. Dupa amiaza timp liber pentru odihna, masa sau scurt tur pietonal de orientare cu insotitorul de grup. Cazare in hotel de 4*.

Ziua 3 TOKYO
Mic dejun. Tur de oras al capitalei nipone cu vizita la gradinile Palatului Imperial continuam cu Turnul televiziunii din Tokyo, templul Asakusa Kannon de unde se pot cumpara si suveniruri tipic japoneze din vestita Galerie Nakamise (galerie comerciala ce functioneaza dinainte de cel de-al doilea razboi mondial). La finalul turului avem timp liber pe Ginza (cea mai importanta artera comerciala a Japoniei). Seara vom admira panorama nocturna din cladirea Roppongi Hills. Cina bufet la restaurantul hotelului.

Ziua 4 TOKYO – NIKKO - TOKYO
Mic dejun. Astazi vom face o excursie de o zi la Nikko unde vom vizita templul Toshogu unde se gaseste mormantul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important in istoria Japoniei cunoscut noua mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel). Tot aici vom servi si pranzul in stil japonez. Ne intoarcem in Tokyo si vom avea dupa amiaza libera pentru odihna sau vizitarea orasului pe cont propriu. Cazare la hotel de 4* in Tokyo.

Ziua 5 TOKYO – HAKONE – LACUL KAWAGUCHI
Dupa micul dejun, plecam spre Hakone, una dintre cele mai populare zone de agrement datorita vederilor pe care le ofera asupra muntelui Fuji, terenurilor de golf si apelor termale. Vom lua cu noi doar bagajele de mana deoarece bagajele mari vor fi trimise cu un serviciu special de curierat direct la Kyoto. Pe drum vom face o scurta croaziera pe lacul Ashi. Dupa-amiaza vom ajunge la o statiune balneara pe malul lacului Kawaguchi - cel mai mare dintre cele 5 lacuri ce inconjoara muntele Fuji. In aceasta seara ne vom caza la un Ryokan (han/hotel traditional japonez) si vom putea sa admiram Muntele Fuji reflectat in lacul Kawaguchi in timp ce ne relaxam, optional, in baile termale (onsen) din hotel. Cazare si cina la Ryokan Kasui.

Ziua 6 LACUL KAWAGUCHI – MUNTELE FUJI – KYOTO
Dupa micul dejun ne indreptam spre muntele sfant al japonezilor, unde, pe malul lacului Oshino vom putea face cateva fotografii panoramice extraordinare. Dupa amiaza vom merge la Mishima, de unde vom lua trenul de mare viteza spre Kyoto, vechea capitala nipona. Cina si cazare la hotel de 3*.

Ziua 7 KYOTO
Mic dejun. Astazi vom face un tur de oras in Kyoto cu vizita la Sanjusangen-Do, templul celor 1001 statui ale zeitei Kannon si Kyomizu Dera - templul apei curate. Ziua continua cu templul Kinkakuji - pavilionul de aur. Dupa cina de la restaurantul hotelului, vom participa la Festivalul Gion, unul din cele mai mari festivaluri care se organizeaza in Japonia. (Grupul din 25.11 va servi o cina traditionala japoneza la care va participa, pentru jumatate de ora si o Maiko adevarata). Cazare la hotel 3*.

Ziua 8 KYOTO – NARA - OSAKA
Mic dejun. Timp liber pentru a ne bucura de spectacolul festivalului. La ora 11:00 vom parasi Kyoto, indreptandu-ne spre Nara - cea mai veche capitala japoneza, datand din secolul VIII (grupul din 25.11 va pleca din Kyoto la 8h30). Aici vom vizita templul Todaiji - aflat pe lista patrimoniului UNESCO, cladire ce adaposteste cea mai mare statuie a lui Buddha din Japonia. Vom petrece apoi putin timp in parcul Nara sau parcul caprioarelor. Sosire la Osaka - cel de-al doilea oras ca marime din Japonia, cazare la hotel de 4*.

Ziua 9 OSAKA – HIROSHIMA – MIYAJIMA – OSAKA
Mic dejun. Vom porni de dimineata cu Shinkansen - trenul de mare viteza japonez – spre Hiroshima, localitate unde vom vizita Parcul bombei atomice si vom afla totul despre tragicul eveniment de la 6 august 1945. Trecem cu ferryboat-ul spre insula Miyajima - situata in apropierea orasului Hiroshima – unde vom vizita altarul de la Itsukushima, cu poarta Tori - considerata una dintre cele trei cele mai frumoase imagini japoneze. Dupa amiaza ne intoarcem la Hiroshima si luam trenul de mare viteza inapoi spre Osaka. Cazare la hotel de 4* in Osaka.

Ziua 10 OSAKA
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa amiaza vom vizita Castelul Osaka - cel mai mare castel construit in Japonia si de asemenea cunoscut noua, din romanul Shogun. Urmeaza o vizita la Acvariul din Osaka - unde vom putea admira exemple de viata marina, din 15 zone de pe intinsul globului pamantesc. Exponatul central al acvariului, este un exemplar de rechin balena. Vom incheia ziua cu cina la hotel. Cazare la hotel de 4* in Osaka.

Ziua 11 OSAKA – BUCURESTI
Dupa micul dejun vom fi transferati spre aeroportul Kansai, pentru imbarcare cursa KLM. Plecare la ora 11h55. Sosire la Amsterdam la 15h45, plecare spre Bucuresti la 20h25. Sosire la 00h15.


SERVICII INCLUSE:
- transport cu avion Bucuresti - Tokyo si Osaka - Bucuresti, cu compania KLM;
- 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*: 3 nopti in Tokyo, la hotel de 4*, 1 noapte in zona lacului Kawaguchi in han traditional 3*, 2 nopti in Kyoto, la hotel de 3*, 3 nopti in Osaka - hotel de 4*;
- 2 mese de pranz si 5 cine (din care una traditionala cu participarea unei Maiko pentru grupul din 10.07)
- transport cu tren de mare viteza Mishima – Kyoto, Osaka – Hiroshima si retur;
- tururile si vizitele mentionate in program;
- intrarile la obiectivele mentionate in program;
- insotitor de grup roman si ghid local vorbitor de limba engleza conform programului.

NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport: 275€ (pot suferi modificari)
- bacsisuri pentru ghizi locali, soferi: 40$ (se vor achita insotitorului de grup la sosirea in Japonia)
- asigurarea medicala de calatorie si asigurarea strorno (optionala)
- bauturile alcoolice si nealcoolice din timpul meselor.

GRUP MINIM: 25 PERSOANE.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 4 saptamani inainte de plecare. Inscrierea presupune achitarea a 50 la suta din contravaloarea excursiei.

CONDITII DE RETRAGERE:
- intre 30 si 22 zile: 40 la suta din contravaloarea pachetului
- intre 15 si 21 zile: 80 la suta din contravaloarea pachetului
- cu mai putin de 14 zile inainte de plecare: integral.

OBSERVATII:
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective / agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul japonez de resort / copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta va prezenta la trecerea frontierei cazier judiciar / taxele de aeroport pot fi modificate de agentie in situatia impunerii acestui lucru de catre compania aerianai / distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare / oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/yen valabile in luna mai 2009; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful / prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.