Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P113

Termeni: Lisabona - Sejur Lisabona: o mare de lumina si culoare: 8 zileLisabona: o mare de lumina si culoare: 8 zile

Ziua 1 Bucuresti – Lisabona
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 04:00. Plecare spre Lisabona, cu schimbrea cursei la Amsterdam – compania KLM. Sosire in Lisabona la ora 14:35. Transfer si cazare la hotel Oissippo Marques de Sa 3*** sau similar.

Ziua 2 Lisabona
Mic dejun. Tur de ½ de zi al Lisabonei, oras considerat unul dintre cele mai frumoase din€pa. Se vor trece in revista: Parcul Eduard al VII-lea, bulevardul Libertatii, Piata Rossio, cartierul Alfama cu catedrala ce dateaza sin secolul al XII-lea. Urmeaza cartierul istoric si al descoperirilor – Belem. Vizitam Torre de Belem - o adevarata bijuterie a artei manueline si manastirea Jeronimos. Dupa amiaza vom avea timp liber pentru vizite individuale si cumparaturi. Cazare.

Ziua 3 Sintra
Mic dejun. Excursie optionala de ½ de zi (4 ore) la Sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Datorita valorii sale istorice, Sintra a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vor putea fi vizitate: Palatul National, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV – XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al€pei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 50€/persoana). Cazare.

Ziua 4 Obidos – Alcobaca – Batalha – Fatima
Mic dejun. Excursie optionala la Obidos, Alcobaca, Batalha si Fatima. Excursia debuteaza cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Urmeaza orasul Alcobaca a carui manastire se inscrie in patrimonial UNESCO - fondata in 1153 ca dar al Regelul Afonso Henriques catre Bernard de Clairvaux. In Batalha se viziteaza manastirea din sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor (pret informativ valabil pentru minimum 25 persoane participante: 60€/ pers). Cazare.

Ziua 5 Lisabona
Mic dejun. Timp liber pentru shopping sau plimbare cu insotitorul de grup prin Lisabona. Cazare.

Ziua 6 Sesimbra
Mic dejun. Excursie optionala la Sesimbra urmata de o degustare de vinuri. Sesimbra este un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval si asezat intr-un golf. Aici vom vizita castelul ce dateaza din secolul al XII-lea. La pranz vom avea timp liber pentru a ne bucura de bucatele cu specific pescaresc din aceasta zona. Excursia se va incheia cu vizita la crama de vinuri Jose Maria da Fonseca unde vom avea si o degusrare de vinuri (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 60€/ pers). Cazare.

Ziua 7 Evora
Mic dejun. Excursie optionala la Evora. Plecare de la hotel spre orasul roman Evora, declarat de UNESCO patrimoniu universal. Vor fi vizitate centrul istoric, templul roman, Catedrala si biserica Sf. Francisc. Timp liber pentru a explora si pe cont propriu acest oras incantator, atat de bogat din punct de vedere cultural (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 60€/ pers). Cazare.

Ziua 8 Lisabona – Bucuresti
Dimineata devreme vom avea transferul la aeroportul din Lisabona pentru imbarcare cursa Bucuresti cu schimbarea cursei la Amsterdam. Sosire in Bucuresti la ora 16:40.


SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul Bucuresti – Lisabona – Bucuresti, cu compania KLM
 7 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Lisabona
 transferuri aeroport – hotel – aeroport
 tur de oras de jumatate de zi (4 ore) in Lisabona
 insotitor roman de grup


NU SUNT INCLUSE IN PRET:
 taxele de aeroport (~220€; pot suferi modificari)
 excursiile optionale
 asigurarea medicala, ~23 LEI/ persoana/ saptamana (pentru varste cuprinse intre 18 si 60 ani)
 asigurarea storno (2 la suta din pretul total); polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
12 Octombrie 2008:
Bucuresti 06:00 – Amsterdam 07:55
Amsterdam 12:40 – Lisabona 14:35
19 Octombrie 2008:
Lisabona 07:05 – Amsterdam 10:55
Amsterdam 12:55 – Bucuresti 16:40


CONDITII DE PARTICIPARE: pasaport sau carte de identitate valabil(a) cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

CONDITII DE RETRAGERE: conform contractului de prestari servicii turistice care va fi semnat la inscriere.

OBSERVATII:
 Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Portugalia conform standardelor proprii;
 Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
 Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport in cazul in care aceasta este impusa de terti (compania aeriana, autoritatile din Romania sau Portugalia, etc.)
 Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
 Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 Greutatea maxim admisa a bagajelor este de 20 kg. pentru bagajul de cala si 5 kg. pentru bagajul de mana. Pentru fiecare kg in plus fata de cele maxim admise, pasagerul va plati excedentul de bagaj.
 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor
2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat
3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
 Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii