Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P39

Termeni: Londra - Sejur LondraLondra

Ziua 1:
Intalnire la aeroportul Otopeni (Henri Coanda) cu conducatorul de grup la ora 06:30 pentru imbarcare pe cursa BRITISH AIRWAYS cu destinatia Londra. Sosire la Londra la ora locala 09:50. Transfer la hotelul Ibis Earls Court 3*, predarea bagajelor, apoi timp liber pana la ora 14:00, cand se va efectua cazarea (vizite optionale propuse de insotitorul de grup, in functie de disponibilitatile de la fata locului). Dupa amiaza timp liber pentru plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street (hotelul este situat intr-o zona foarte buna a orasului – Kensington – la 5 statii de metrou de Oxford Street).
Ziua 2:
Mic dejun. Astazi vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative cladiri ale sale, in cadrul unui tur de oras de o jumatate de zi, cu autocar si ghid local: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului - London Eye, Catedrala Westminster Abbey (exterior), Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace. Seara, plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden. Cazare.
Ziua 3:
Mic dejun. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Ofxord, Stratford-upon-Avon si Castelul Warwick cu ghid local si autocar. Cazare.
Ziua 4:
Mic dejun. Zi libera. Optional excursie la Bath cu binecunoscutele bai romane,la Catedrala Salisbury si apoi la monumentul neolitic de la Stonehenge. Excursia dureaza o zi, in pret sunt incluse intrarile la obiectivele turistice, ghid local si autocar. Cazare.
Ziua 5:
Mic dejun. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiza doritorii vor vizita British Museum, de asemenea cu insotitorul de grup (nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati). Cazare.
Ziua 6:
Mic dejun. La ora 15:30 transfer la aeroport pentru imbarcare – cursa BRITISH AIRWAYS – cu destinatia Bucuresti. Sosire la Bucuresti la ora 23:55.

SERVICII INCLUSE IN PRET :
• transport avion compania BRITISH AIRWAYS Bucuresti – Londra si retur
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• cazare 5 nopti in Londra, la Hotel Ibis Earls Court 3*
• mic dejun imbunatatit (englezesc, si nu continental)
• tur panoramic de oras de o jumatate de zi cu ghid local
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
 taxele de aeroport - 95 EURO
 excursiile optionale
 asigurarea medicala
 asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu Contractul de comercializare a serviciilor turistice)