Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P193

Termeni: Budapesta - Sejur Londra: 12 zileLondra: 12 zile


IASI - SUCEAVA - VATRA DORNEI - NASAUD - BISTRITA - CLUJ - ORADEA - BUDAPESTA...

Cod 158

15 august: Iasi - Budapesta
Ora 04.00: plecare din Iasi, pe traseul Pascani - Vatra Dornei - Cluj - Oradea; sosire seara in Budapesta. Cazare in Budapesta, la hotel de 3*.

16 august: Budapesta - Melk - Regensburg
Mic dejun. Ora 08.00: plecare din capitala Ungariei spre Germania. Se tranziteaza Austria, cu o scurta oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, abatia Melk. Seara, cazare in zona Regensburg (la hotel de 2 sau 3*).

17 august: Regensburg - Luxembourg
Mic dejun. Ora 08.00: ne indreptam spre Marele Ducat al Luxembourgului. Vizita la Palatul Ducal, Piata Constitutiei si Catedrala. Timp liber. Seara, cazare in zona Luxembourg (la hotel de 2 sau 3*).

18 august: Luxembourg - Bruxelles
Mic dejun. In jurul orei 11.00, sosire in Bruxelles: Palatul Regal, Palatul de Justitie, Grand Place, Primaria. Timp liber. Seara, cazare in zona Bruxelles (hotel de 2 sau 3*).

19 august: Bruxelles - Calais - Dover - Londra
Mic dejun. Traversarea Canalului Manecii cu ferry boat-ul de la Calais la Dover. Optional (6 €) vom opri la Canterburry, capitala eclesiastica a Angliei, in atmosfera medievala dominata de renumita catedrala. Sosim la Londra; optional, plimbare cu vaporasul pe Tamisa catre Greenwich. Cazare la Londra (la hotel de 3*).

20 august: Londra
Mic dejun, tur panoramic al orasului Londra, oras ce s-a format in jurul unui pod construit de romani peste Tamisa. Aceasta metropola s-a dezvoltat de-a lungul timpului, dobandind, odata cu zbuciumata istorie, glorie, putere comerciala, putere politica, stralucind prin monarhiile ce au condus-o de-a lungul timpului. Va fi greu sa cuprindem, cu privirea si cu sufletul, numeroasele monumente, muzee, castele: Palatul Buckingham (schimbarea garzii la 10.30), catedrala St. Paul, Kensington Palace, Galeriile Nationale, cu bogatele colectii de pictura, Turnul Londrei (Wilhelm Cuceritorul a ordonat aducerea pietrelor enorme, deschise la culoare, din Caen, pentru construirea cetatii sale de aparare de pe malul Tamisei), Turnul alb al Londrei a fost o inchisoare de temut. Aici au fost inchisi: Anne Boleyn – una din sotiile lui Henric al VIII-lea, Thomas Morus, Sir Walter Raleigh. Se spune ca atat timp cat se va auzi sunetul ciorilor in curtea cetatii va dainui monarhia britanica. Continuam turul cu Leicester Square, Westminster Abbey, cladirea Parlamentului strajuita de Big Ben care din 1858 anunta ora exacta, vizitam in interior catedrala St. Paul si Westminster Abbey, important loc pentru traditia monarhiei engleze, locul de incoronare al tuturor suveranilor englezi de dupa Wilhelm Cuceritorul, Podul Londrei, Trafalgar Square – dominata de grandioasa statuie a generalului Nelson. Apoi ne propunem vizitarea muzeului figurilor de ceara – Madame Tussaud’s. Seara ratacim pana tarziu pe Oxford Street, principala artera comerciala, cu magazine de lux, buticuri. Cazare la Londra.

21 august: Londra
Mic dejun. Dimineata, timp liber; optional, excursie la Castelul Windsor, cel mai frumos castel din Anglia, resedinta de baza a suveranilor britanici, castel ce se inalta semet deasupra Tamisei, pe o stanca de calcar.Descoperim Londra muzeelor, caci Londra, aceasta capitala a unui gigant imperiu, a acumulat tezaur artistic din lumea intreaga. Vom vizita British Museum in salile caruia sunt expuse opere de mare importanta pentru istoria artei: colectii din Orientul Apropiat, sculpturi din Parthenonul grec, din Mausoleul din Halicarnas, intregi sali cu vestigii grecesti si romane.In timpul ramas, va sugeram sa va plimbati prin Belgravia, cel mai scump district residential al Londrei, plin de terase, piete in stil regent, vile albe, gradini inflorite. Cazare la Londra in acelasi hotel.

22 august: Londra
Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor sau excursie la Oxford - Blenheim - Stratford. In Oxford, cel mai vechi centru universitar se vor vizita Queen’s College, Merton College, Catedrala. La Blenheim veti admira Palatul Ducilor de Marlborough, cea mai mare constructie baroc din Anglia, iar Stratford este locul de nastere al lui W. Shakespeare. Cazare la Londra in acelasi hotel.

23 august: Londra - Brugge - Koln
Mic dejun. Parasim Londra si indreptam spre Germania. Ne vom opri in Belgia, la Brugge, pe care il vom descoperi atat pietonal, cat si printr-o minunata plimbare cu barca. Seara sosire si cazare in zona Koln (hotel de 2 sau 3*).

24 august: Koln - Valea Rinului – Praga
Mic dejun. Dimineata admiram impresionanta catedrala din Koln. Traseul urmeaza minunata Valea Rinului cu legendara Stanca Lorelei si semetele castele medievale. Scurt popas in Rudesheim. Cazare in Praga (la hotel de 3*).

25 august: Praga - Budapesta
Mic dejun. Tur de oras Praga: catedrala St. Vit, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc. Ne continuam calatoria spre capitala Ungariei. Optional, croaziera pe Dunare cu cina inclusa (30 €). Cazare in Budapesta (hotel de 3*).

26 august: Budapesta - Iasi
Mic dejun. Ora 07.30: plecare spre Iasi, unde sosim in functie de trafic si conditiile meteo (aproximativ la ora 24.00).


TARIFUL INCLUDE:
- transport cu autocar modern, dotat cu instalatie de aer conditionat, linie audio-video, scaune rabatabile;
- 11 nopti cazare cu mic dejun buffet sau continental, camere cu 2 sau 3 locuri, baie proprie, televizor;
- ferry-boat Calais - Dover, dus-intors;
- asistenta turistica (ghid).

TARIFUL NU INCLUDE:
- asigurarea medicala;
- alte cheltuieli decat serviciile mentionate, intrarile la obiectivele turistice.

OPTIONAL:
- Canterburry: 6 € (transport)
- Windsor: 8 € (transport)
- excursie la Oxford: 20 €.