Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P50

Termeni: Casablanca - Sejur Maroc - orasele Imperiale si sejur la Oceanul Atlantic: 9 zileMaroc - orasele Imperiale si sejur la Oceanul Atlantic: 9 zile

Ziua 1. Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul din Bucuresti. Decolare cu o cursa regulata. Sosire in CASABLANCA, transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza vizite: Piata Centrala, Medina, selectul Cartier Anfa, Cornisa Ain Diab, Moscheea lui Hassan al II-lea (exterior) construita partial deasupra Oceanului. Cina si cazare in Casablanca.

Ziua 2. Mic dejun. Plecare spre RABAT, unde se viziteaza : Oudayas Kasbah, Palatul Regal (Mechouar), Turnul si Moscheea Hassan, Mausoleul Mohamed V. Continuarea calatoriei cu oprire la ruinele romane de la Volubilis si la Moulay Idriss. Sosire la MEKNES, supranumit si Versaillesul Marocului. Se viziteaza: poarta Bab Monsour, grajdurile regale, Medina. Plecare spre Fez pentru cina si cazare.

Ziua 3. Dupa micul dejun se viziteaza prestigiosului oras imperial FEZ, capitala religioasa si spirituala a Marocului. Se viziteaza Medina Medievala (inclusa in patrimoniul UNESCO), Medersas (Universitatea Religioasa Islamica), Moscheea Karaouine si faimoasa fantana Nejjarine. Cina si cazare Fez. Optional: spectacol folcloric cu muzica andaluziana.

Ziua 4. Mic dejun. Plecare spre MARRAKECH trecand prin Immouzer du Kandar - un sat berber, Ifrane - incantatoarea statiune de ski intr-o padure de cedru din Atlasii Mijlocii, Azrou - sat berber recunoscut pentru artizanatul sau in lemn si covoare. Sosire in Marrakech , cina si cazare.

Ziua 5. Dupa micul dejun se viziteaza cele mai atractive obiective ale orasului MARRAKECH denumit si « Perla Sudului » : Moscheea si Minaretul Koutuobia, Palatul Bahia, gradina Menara, Piata Djema el Fnaa. Cina si cazare Marrakech. Optional: spectacol Fantazia (spectacol folcloric, cavalcada cu tineri razboinici si numere de cascadorie).

Ziua 6. Mic dejun. Plecare spre tarmul Oceanului Atlantic. Sosire la AGADIR, cea mai bine amenajata statiune din Maroc, cu o plaja de 10 km de nisip auriu si clima placuta. Cina si cazare in Agadir.

Ziua 7. Mic dejun. Timp liber in statiune pentru plaja, baie sau cumparaturi. Cina si cazare in Agadir.

Ziua 8. Mic dejun. Plecare spre Casablanca via Essaouira. Cina si cazare in CASABLANCA.

Ziua 9. Mic dejun. Transfer la aeroport. Decolare cu o cursa regulata si sosire in Bucuresti seara.

Preturile sunt exprimate in euro si includ:
- bilet de avion cursa regulata Bucuresti – Casablanca – Bucuresti
- 2 nopti cazare cu demipensiune in Casablanca la hotel 4*
- 2 nopti cazare cu demipensiune in Fez la hotel 4*
- 2 nopti cazare cu demipensiune in Marrakech la hotel 4*
- 2 nopti cazare cu demipensiune in Agadir la hotel 4*
- transport local cu autocar dotat cu aer conditionat
- vizitele si intrarile la obiectivele turistice mentionate in program
- asistenta turistica in limba romana si ghid local (in limba engleza)

Preturile NU includ:
- taxele de aeroport si transferuri ( 165€/pers – obligatorii);
- asigurarea storno (1,5 la suta din pretul total – optionala, dar recomandata);
- asigurarea medicala;
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mese;
- alte intrari la obiective turistice decat cele mentionate in program;
- bacsisuri;
- intrare la Moscheea Hassan II: 15€/persoana (optional)
- programele optionale (cu cina si bauturi incluse): spectacol folcloric (aprox. 35€/pers); spectacol Fantazia (40€/pers) - excursiile optionale se achita la fata locului

Grup minim 30 persoane.
Pentru grup 25 - 29 persoane tariful se majoreaza cu 40€/pers.
Pentru grup 20 - 24 persoane tariful se majoreaza cu 90€/pers.

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei.

Important:
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- agentia isi rezerva dreptul de a opera modificari in program fara a afecta structura generala a acestuia; conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot apare in timpul excursiei
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Maroc, conform standardelor proprii.
- contravaloarea taxelor de aeroport pot suferi modificari pana la data plecarii
- compania aeriana / orarul de zbor se pot modifica, caz in care va vom anunta
- copiii sub 18 ani care cãlãtoresc doar cu unul dintre pãrinþi, vor trebui sã prezinte la vamã acordul parental al pãrintelui care nu însoþeºte minorul, obþinut la notariat
- copiii sub 18 ani care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa prezinte cazierul judiciar.

Orar de zbor informativ (ore locale):
Bucuresti 06.10 – Milano 07.35 / Milano 10.40 – Casablanca 11.50
Casablanca 12.50 - Milano 17.50 / Milano 20.50 - Bucuresti 00.10