Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P106

Termeni: Beijing - Sejur Miracolul chinezesc: 13 zileMiracolul chinezesc: 13 zile

Ziua 1 - prezentare pe aeroportul »Henri Coanda» din Bucuresti, la ora 13:00, biroul informatii, intalnire cu insotitorul roman de grup, plecare cu avionul la Beijing, decolare la ora 15:15 (via Paris).

Ziua 2 - sosire, transfer la hotel si cazare. Vizita Palatului de Vara.

Ziua 3 - mic dejun; excursie de o zi in Beijing: se vor vizita: piata Tian’an Men, Orasul interzis si Templul Cerului. Dejun.

Ziua 4 - mic dejun; excursie la Marele Zid (sectiuna Badaling), uimitoare constructie, singura facuta de mana omului vizibila si din cosmos. Dejun. Apoi, oprire pentru a vedea un Centru Medical traditional.

Ziua 5 - mic dejun; vizita Templului Lama. Dejun. Timp liber pentru cumparaturi. Seara, transfer la gara, plecare cu trenul la Xi’an - acolo unde incepea, pe vremuri, «drumul matasii»; cazare in vagon dormit.

Ziua 6 - sosire Xi’an, transfer la hotel pentru mic dejun, apoi vizita de o zi la Complexul Arheologic unde a fost descoperita armata razboinicilor si cailor de lut, Pagoda Gasca salbatica. Seara: cina specifica, cu spectacol tipic dinastiei Tang.

Ziua 7 - mic dejun; transfer la aeroport, zbor la Shanghai, metropola cu numeroase banci si firme internationale, magazine ce atrag prin eleganta, dar si preturi atractive. Sosire, transfer la hotel, cazare. Vizita: Bund si bulevardul Nanjing.

Ziua 8 - mic dejun; vizita orasului Shanghai: gradinile Yu, templul Budha de Jad, turnul Televiziunii. Dejun.

Ziua 9 - mic dejun; optional, excursie la Suzhou – renumit ca «oras al matasii», cu frumoasele sale gradini sau, timp liber pentru cumparaturi.

Ziua 10 - mic dejun; transfer la aeroport, zbor la Hong Kong, sosire, transfer la hotel, cazare.
Tur panoramic al orasului jumatate de zi; se vor vedea: varful Victoria, Repulse Bay, satul pescaresc Aberdeen etc.)Dejun. Seara, optional: croaziera ce include si cina (puteti admira orasul incarcat de lumini stralucitoare).

Ziua 11 - mic dejun; optional: excursie de o zi la Macao (se vor vedea ruinele Bisericii St. Pavel, templul zeitei Kum Lam, dealul Penha, casino Lisboa.

ziua 12 - mic dejun; plimbare pe cont propriu sau timp liber pentru cumparaturi. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer la aeroport, zbor la Beijing; sosire, transfer la hotel si cazare. Seara, cina la un restaurant specific mongol, cu muzica si dansuri traditionale mongole.

ziua 13 - transfer la aeroport, plecare spre Bucuresti, decolare la ora 09:50, via Paris (sosire ora 14:40). Decolare spre Bucuresti ora 18:55, sosire pe aeroportul “Henri Coanda” din Bucuresti-Otopeni la ora 22:45.


Servicii incluse:

- transport avion Bucuresti - Beijing - Bucuresti, via Paris, compania Air France;
- transport intern: avion: Xi’an-Shanghai; Shanghai - Hong Kong; Hong Kong – Beijing; microbuz/autocar, dotat cu instalatie de aer conditionat in timpul vizitelor si transferurilor;
- cazare la hoteluri de 3* standard la Xi’an, Shanghai si Hong Kong; 4* standard la Beijing;
- mic dejun chinezesc la restaurantul hotelului; dejun sau cina meniu chinezesc la restaurante locale; 1 noapte vagon de dormit, cuseta de 4 persoane;
- transferuri, vizitele/intrarile prevazute in program, ghizi locali in timpul vizitelor; insotitor roman de grup pe tot parcursul excursiei;
- asigurarea in cazul insolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism.

Nu sunt incluse:
- taxa viza (in prezent: 25$),
- taxe aeroport (in prezent 345€); cheltuieli personale (apa/racoritoare la mese, telefoane etc.),
- asigurare medicala,
- vizite neprevazute in program,
- bacsisuri pentru ghizi locali/soferi,
- excursiile optionale, care se organizeaza si achita la fata locului;
- asigurare storno – recomandata de agentie.

Conditii de participare:
- pasaport valabil 6 luni de la data intoarcerii; 1 fotografie color tip pasaport; formular viza, adeverinta de serviciu (cu mentionarea salariului si functiei); asigurare medicala.

Mentiuni:
Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera refuza vreunui turist sa permita intrarea/iesirea in/de pe teritoriul propriu; turistii sunt raspunzatori pentru indeplinirea tuturor formalitatilor necesare obtinerii vizei turistice.
Taxele de viza, aeroport, iesire din tara, tarifele zborurilor interne pot fi modificate de catre autoritatile de resort pana la data plecarii in excursie, diferenta de prêt urmand a fi achitata de catre turisti.
Asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
In cazul in care turistul intarzie la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri.
Firma isi rezerva dreptul de a modifica programul pe zile, fara a afecta structura generala a acestuia si serviciile mentionate.
Firma nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare, masa si transport este acordata in mod oficial de autoritatile de resort din tara unde se organizeaza excursia, conform standardelor proprii.
Conditiile de participare si penalizare in caz de retragere sunt prevazute in Contractul de comercializare a pachetului de servicii.