Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


H15035Informatii hotel

PREZENTAREA HOTELULUI:

Mirific 3* este situat in partea nordica a Parisului, intre Piata Clichy si Montmartre. Toate camerele dispun de TV, telefon direct, uscator de par. Printre facilitatile hotelului se numara restaurant si salon mic dejun.


Ziua 1 (28 Febr): BUCURESTI ? PARIS
Intalnire la ora 07:30 la aeroportul Otopeni cu insotitorul roman de grup pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Paris. Sosire la Paris la ora 11:35. Transfer si cazare la hotel Mirific 3*. Dupa-amiaza, tur pietonal cu insotitorul de grup pe Champs Elysees, Place de la Concorde, Arcul de Triumf, gradinile Tuileries. Cazare.

Ziua 2 (01 Mar): MARTISOR?ROMANTIC!!
Dupa micul dejun, plimbare cu insotitorul de grup in cel mai romantic oras al Europei, prin cartierul Montmartre pentru vizitarea renumitei biserici Sacre Coeur si a pietei Tertre, locul de intalnire al artistilor parizieni. Dupa-amiaza, vizita optionala a catedralei Notre-Dame si plimbare prin cartierul Montparnasse pentru vizitarea bisericii Saint Germain si a gradinilor Luxembourg. Seara, cazare.

Ziua 3 (02 Mar): PARIS ?ORASUL LUMINA?
Dupa micul dejun, tur panoramic al Parisului cu ghid local (3:30h) pentru admirarea celor mai frumoase obiective ale ?orasului lumina?: turnul Eiffel, opera Garnier, Place Vendome, Champs Elysee, Arcul de Triumf, muzeul Louvre. Cazare.

Ziua 4 (03 Mar): VALEA LOIREI
Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loirei, in timpul careia vor fi vizitate castelele Chenonceaux si Amboise. Seara, cazare la hotel in Paris.

Ziua 5 (04 Mar): EXCURSIE LA DISNEYLAND
Excursie optionala la Disneyland. Seara, cazare.

ZIUA 6 (05 Mar): FONTAINBLEAU SI VERSAILLES
Mic dejun. Optional, excursie la castelul Fontainbleau (resedinta de vanatoare a regilor Frantei) si palatul Versailles. Seara, cazare.

ZIUA 6 (06 Mar): PARIS - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber. Dupa-amiaza transfer la aeroport pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 19:50.

SERVICII INCLUSE:

- 6 nopti cazare cu mic dejun in hotel de 3*,

- transport avion Bucuresti ? Paris si retur cu compania TAROM;

- transferuri aeroport ? hotel ? aeroport;

- tur panoramic de oras cu ghid local,

- insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse: taxele de aeroport (62 EURO), asigurarea medicala, excursiile optionale.
INFORMATII UTILE

- Gradinile Tuilleries ? infiintate de Catherina de Medici in stil italian, aceste gradini au fost locul de joaca a multor copii de regi.

- Turnul Eiffel ? cel mai renumit simbol al Parisului, vizitat anul de peste 6 milioane de turisti este deschis in fiecare zi a anului intre orele 09:30 ? 23:00. Taxa de intrare: 4 Euro / primul etaj, 7.3 Euro / al doilea etaj, 11 Euro / al treilea etaj.

- Arcul de Triumf ? proiectat in 1806 ca simbol al lui Napoleon, reprezinta unul din principalele obiective turistice, fiind deschis intre orele 10 ? 15:30. Tarif de intrare: 6.5 Euro / pers.

- Muzeul Louvre ? unul din cele mai mari muzee ale lumii este deschis zilnic, cu exceptia zilei de marti, intre orele 09:00 ? 18:00. Taxa de intrare: 15 Euro / persoana.

- Domul Invalizilor ? renumit ca adapost al ramasitelor pamantesti ale lui Napoleon, deschis in fiecare zi a saptamanii, cu exceptia zilei de luni, intre orele 10:00 ? 17:00. Taxa de intrare: 8 Euro / persoana.

NOTA: - pentru a economisi bani si timpul pierdut stand la cozi pentru achizitionarea biletelor de intrare, o buna solutie este ?CARTE MUSEE? (pentru 1, 3 sau 5 zile consecutive). Cu acest card intrarea este permisa la aproximativ 70 de muzee si monumente

- pentru copii si tinerii ce nu au implinit 18 ani intrarea este gratuita la majoritatea muzeelor din oras.


Termeni: Ile-De-France - Franta, Paris - Hotel Mirific 3*
Recomandari