Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P190

Termeni: Hurghada - Sejur Misterul Piramidelor: 8 zileMisterul Piramidelor: 8 zile


Cod 106

MISTERUL PIRAMIDELOR cu vas de croaziera de 5*

Ziua 1. Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroport. Decolare cu o cursa charter. Sosire in Hurghada. Formalitatile de primire a vizei. Transfer la hotel si cazare.

Ziua 2. Plecare dimineata foarte devreme (mic dejun la pachet). Transfer Hurghada - Luxor - Aswan cu autocar cu aer conditionat, cu scurte opriri pe traseu. Vizitarea Obeliscului Neterminat si a Marelui Baraj de la Aswan. Plimbare cu felucca pe Nil. Optional: spectacol de lumini si sunete la templul Philae. Imbarcare pe vapor. Cina si cazare pe vapor.

Ziua 3. Mic dejun pe vapor. Vizitarea templului din Kom Ombo. Pranz. Navigare spre Edfu. Vizita la Templul lui Horus (transferul la templu se efectueaza cu trasuri). Cina si Galabia Party pe vapor.

Ziua 4. Mic dejun. Vizitarea malului vestic al Nilului: colosii Memnon, Valea Regilor, Templul Mortuar al Reginei Hatshepsut, atelier de prelucrare a alabastrului. Pranz. Optional: vizita la Templul Luxor. Cina si cazare pe vapor.

Ziua 5. Mic dejun. Vizitarea templului din Karnak. Pranz. Seara transfer la gara. Calatorie cu trenul la Cairo (clasa I, cu fotolii rabatabile).

Ziua 6. Dimineata sosire in Cairo. Transfer la hotel. Vizite la: Muzeul de Egiptologie (inclusiv tezaurul lui Tutankamon, optional sala mumiilor), platoul de la Giza cu Piramidele si Sfinxul, fabrica de parfumuri. Optional: spectacol de sunete si lumini la Piramide. Cina si cazare.

Ziua 7. Mic dejun. La amiaza plecare din Cairo. Sosire in Hurghada si transfer la hotel, cina si cazare.

Ziua 8. Mic dejun. Eliberarea camerelor cel tarziu la ora 12.00. Transfer la aeroport si decolare.Pe croaziere se accepta maxim 3 persoane in camera (adulti si copii).
Supliment vagon de dormit (cuseta maxim 2 persoane; include cina si micul dejun pe tren): 45 € (loc in dubla) si 70 € (single).


Servicii incluse la croaziera “Misterul Piramidelor”:
- transport avion cursa charter Cluj - Bucuresti – Hurghada si retur;
- transferuri;
- 2 nopti cazare cu demipensiune in Hurghada, hotel 3*;
- 3 nopti cazare cu pensiune completa vas de croaziera 5*;
- 1 noapte cazare cu demipensiune in Cairo hotel 4* (Oasis, Zoser sau similar);
- 1 noapte pe tren clasa I (fotolii rabatabile);
- vizitele la obiectivele turistice mentionate; ghid local si insotitor de grup roman.

Nu sunt incluse in pret:
- taxe aeroport (75 € / persoana – obligatorii);
- taxa viza (16 € / persoana – obligatorie, se achita la agentie);
- taxa de meeting&assistance si bacsisuri – obligatorie ( 34 € / persoana);
- asigurarea medicala (optionala dar recomandata);
- asigurarea storno (1,5% din pretul total – optionala dar recomandata);
- excursiile optionale.

IMPORTANT:
* VIZA pentru Egipt se obtine la sosirea in Hurghada pe aeroport, dar se achita la agentie. Acte necesare: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii. Turistii care isi obtin viza individual sau copiii care nu au pasaport individual nu vor achita taxa de viza.
* PRETURILE pentru COPII sunt valabile numai in cazul in care copiii sunt cazati in camera cu doi adulti. Cazarea a doi copii in camera cu doi adulti se poate face doar la hotelurile in care exista posibilitatea suplimentarii camerei duble cu doua paturi. Copiii sub 2 ani platesc doar taxele de aeroport si de viza, insa fara loc in avion si fara masa la hotel. Preturile pentru copii se acorda copiilor care NU au implinit varstele specificate pana la data intoarcerii. in majoritatea hotelurilor si pe vasele de croaziera camera tripla inseamna camera dubla cu pat suplimentar.
* programul pe zile (ordinea vizitelor sau a cazarilor) poate suferi modificari (in functie de orarul de zbor al avionului, programul de navigare al vaporului, afluenta circulatiei pe Nil, ecluza de la Esna), cu pastrarea integrala a serviciilor. Programul exact pe zile si ore se stabileste zilnic si se afiseaza de catre ghid la avizierul de la receptia vasului.
* in majoritatea hotelurilor si pe vasele de croaziera camera tripla inseamna camera dubla cu pat suplimentar
* in program este inclusa calatoria cu tren la clasa I (compartimente de aproximativ 30 persoane) iar ghidul va calatori cu acest tren. Turistii care vor achita suplimentul de cuseta vor calatori cu alt tren care are doar cusete si care pleaca la ore diferite fata de trenul cu compartimente de clasa I (aproximativ 1 – 2 ore diferenta).
* preturile pentru cazarile din Hurghada au fost calculate pentru urmatoarele hoteluri:
- hotel 3*: Hor Palace, Empire sau similar;
- suplimentul hotel 4* demipensiune la: Sea Gull, Grand Seas Hostmark sau similar;
- suplimentul hotel 4* all inclusive la: Sea Gull, Palm Beach, Hilton Long Beach sau similar;
- suplimentul hotel 5* demipensiune la: Sonesta Pharaoh (garden view), Tia heights Makadi Dune sau similar
- suplimentul hotel 5* all inclusive la: Desert Rose, Tia Heights Makadi Dune sau similar
Alegerea hotelurilor din Hurghada pentru programele de croaziera se face de catre agentie, in functie de disponibilitati. Optiunea turistului pentru alte hoteluri decat cele mentionate mai sus presupune recalcularea pretului.
* preturile vor putea fi modificate in situatia in care costurile de transport vor fi majorate de catre transportator, ca o consecinta directa a cresterii pretului petrolului pe piata internationala. De asemenea, preturile vor putea fi majorate in situatia in care paritatea euro / dolar va inregistra modificari mai mari de 5 la suta fata de data intocmirii ofertei.
* agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport si de viza in situatia in care acestea sunt impuse de terti
* Va rugam sa verificati orarul de zbor cu 24 ore inainte de plecare. Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare. Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.