Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


H15062Informatii hotel

Asezat inntr-o pozitie centrala, aproape de gara Franz Josef si de Prater. In centrul istoric se poate ajunge pe jos in cca 15 - 20 minute minute, cu metroul ( U4 , statia Friedensbrucke) sau cu tranvaiul. Camerele ofera un confort deosebit, fiind dotate cu grup sanitar, telefon, TV satelit, radio, majoritatea avand si fotolii. Micul dejun se serveste in regim buffet.

Ziua 1. BUCURESTI - BUDAPESTA ( 800 km )
Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta, pe ruta Pitesti - Sibiu - Deva - Arad - Szeged. Sosire si cazare Budapesta hotel 4****.

Ziua 2. BUDAPESTA - VIENA ( 295 km )
Mic dejun. Tur panoramic Budapesta, cuprinzand principalele atractii turistice ale orasului. Plecare spre Viena. Sosire in cursul dupa-amiezii si instalare la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare Viena hotel Mozart 3***.

Ziua 3. VIENA
Mic dejun. Vizitarea principalelor obiective turistice: Ringstrasse ( Parlamentul, Primaria, Opera ), Hundterwasser, Domul Sf. Stefan, Palatul Hofburg. Dupa-amiaza libera pentru cumparaturi sau alte activitati. Cazare.

Ziua 4. INCURSIUNE IN IN INIMA ALPILOR...
Mic dejun. Excursie optionala la Mariazell, una din cele mai pitoresti statiuni montane din Austria, situata in inima Alpilor la 1000 m altitudine, la doar 140 km de Viena. Altfel, timp liber pentru explorarea orasului pe cont propriu. Cazare.

Ziua 5. VIENA
Mic dejun. Vizita la Palatul Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale. Program liber pentru ultimele cumparaturi inainte de Anul Nou. Seara cina festiva de Revelion la Altes Burgermeisterhaus- unul din cele mai traditionale restaurante din cartierul vienez Grinzing. Se servesc mancaruri rustice, vin la carafa, sampanie si goulash-ul de la miezul noptii, in acompaniamentul muzicii de taraf . LA MULTI ANI ! Cazare.

Ziua 6. VIENA - BUDAPESTA ( 295 km )
Mic dejun. Prima parte a zilei libera pentru odihna. In jurul pranzului plecare spre Budapesta. Sosire in cursul dupa amiezii. Seara, optional, croaziera cu cina inclusa pe Dunare - prilej de a admira panorama superba a orasului. Cazare hotel 4****.

Ziua 7. BUDAPESTA - BUCURESTI ( 800 km )
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara dupa ora 23.00.
Pretul include:

- transport autocar licentiat;
- cazare cu mic dejun buffet: 2 nopti Budapesta- hotel 4****, 4 nopti Viena - hotel Mozart 3*** (sau similar)
- ghid din partea agentiei pe traseu;

Pretul nu include:
- asigurarea medicala;
- intrarile la obiectivele turistice;
- cina de Revelion - 59 euro ( optional )
- excursia la Mariazell - 30 euro (optional)
- croaziera pe Dunare la Budapesta cu cina inclusa - 20 euro (optional)
- alte servicii decat cele mentionate.

Nota: Cina de Revelion la Altes Burgermeisterhaus din Grinzing cuprinde meniu rustic cu 4 feluri, litru vin , o apa minerala, sampanie si traditionala supa goulash la miezul noptii sau preparate din branza, muzica live.


Termeni: Viena - Austria, Viena - Hotel Mozart 3*
Recomandari

  • Ibis Mariahilf 2628670
  • Ibis Mariahilf

    Ibis Wien Mariahilf este situat la numai 500...

  • Etap hotel_17451_Hotel_Etap
  • Etap

    Hotelurile Etap fac parte din lantul hotelier Accor, fiind...

Informatii despre Destinatia Turistica

Viena (în germană Wien) este capitala Austriei. Orașul este situat în extremitatea răsăriteană a acestei republici federale, în landul (regiunea autonomă) Viena, și este traversat de Dunăre. Regiunea autonomă Viena este, cu cei aproape două milioane de locuitori ai săi, ce reprezintă un sfert din populația totală a Austriei, al zecelea oraș ca mărime din cadrul Uniunii Europene.
Viena este un important centru politic internațional (datorită neutralității postbelice...vezi mai mult