Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


 

Nisipurile de Aur - Riviera Holiday Club

 

Informatii despre zona

Riviera Holiday Club este o fosta resedinta guvernamentala, situata la o distan?? de 17 km de ora?ul Varna (27 km de aeroportul Varna), în imediata apropiere a statiunii Nisipurile de Aur. Acesta se intinde pe o suprafata de 12 hectare, pe malul marii, cu plaje proprii dispuse în golfuri ?i în mijlocul unui parc minunat de copaci seculari. Pacea, linistea si confortul fac din Riviera Holiday Club un loc atractiv pentru vacan?e de familie dar ?i pentru turismului de afaceri (o mul?ime de evenimente interna?ionale ?i reuniuni au avut loc aici).

In zilele noastre Riviera Holiday Club ofer? 493 camere ?i apartamente cu 1000 paturi, repartizate în 5 hoteluri de diferite categorii: Hotel Imperial si Hotelul Riviera Beach 5* (care a fost de 5 ori in Top 100 ?i de 2 ori în top 10 hoteluri în lume, în conformitate cu rating-ul anual al turoperatorului european Neckermann), Boutique Hotel Oasis si Hotel Lotos de 4* ?i Hotel Nympha 3*.

Complexul Riviera ofera oportunitati pentru practicarea sporturilor nautice si pentru petrecerea timpului liber. Este un loc ideal pentru familii prin atmosfera si comfortul pe care le ofera. Riviera este o oaza de liniste in apropierea aglomeratei statiuni Nisipurile de Aur.

Cadrul natural in care este situat complexul Riviera Holiday Club este remarcabil: parcul care o inconjoara este unul dintre cele mai frumoase parcuri de pe intreg litoralul bulgaresc, plaja este linistita.

Turismul de intretinere (wellness) dispune aici de o infrastructura bine dezvoltata, hotelurile oferind diverse facilitati in centrele Spa & wellness si tratamente variate.

 

 

Fotografii din zona

ImagineImagineImagine
ImagineImagine