Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


H15008Informatii hotel


PERGOLA 4* - MELLIEHA

? camere cu aer conditionat, baie proprie,televizor, telefon , frigider, uscator de par, seif contra cost, bar restaurante, piscina interioara si exterioara, sauna contra cost, sala de fitness.

EXCURSII OPTIONALE:

1. TURUL INSULEI GOZO ? 49 EURO (COPII ? 27 EURO) ? (ferryboatul si pranzul incluse)
- Excursie in insula lui Calypso. Se viziteaza Fereastra Albastra, Fungus Rock, Pestera, se serveste pranzul traditional in satul gozitan Xlendi cu un pahar de vin, urmand sa se viziteze Biserica Ta? Pinu (Biserica Miracolelor)si Citadela din Rabat. Insula a constituit scena de desfasufare a scenelor din filmul Troia, avandu-l in rolul principal pe actorul Brad Pitt.

2. TURUL VALLETTEI / MOSTA/MDINA? 36 EURO (COPII 22 EURO)
- Valletta - bijuterie a patrimoniului turistic mondial. Se viziteaza Gradinile Barakka, catedrala Sf. Ioan care pastreaza faimoasele picture ale lui Caravaggio, Palatul Marilor Maiestri ? Sediul Parlamentului, dupa care ne vom continua traseul spre Mdina si Mosta. Mdina este fosta capitala a Maltei, cunoscuta sub numele de Orasul Tacerii, construit deasupra unor orase antice (a fost utilizata ca scena de desfasurarea a filmului Gladiatorul). Mosta adaposteste Domul dedicat Sf Maria, dom considerat al treilea din Europa ca marime nesuspendat de coloane.

3. GROTA ALBASTRA / TEMPLELE DE LA HAGAR QIM/MARSAXLOKK ? 22 EURO (COPII ? 14 EURO) ?(nu sunt incluse biletele de barca ? 2.5 lm)
- Intrarea in grota similara celei din Capri se realizeaza cu o barca cu motor , aici se poate experimenta fenomenul ? mainii albastre?. Se viziteaza de asemenea templele megalitice de la Hagar Qim ( de 5000 ani), mai vechi decat Piramidele si Stonehenge, si satul pescaresc M?xlokk ? cel mai mai sat pescaresc din malta.

4. TURUL SICILIEI ? 110 EURO
- Excursie de 1 zi, se viziteaza vulcanul Etna (cota 2000 m) si Modica. Transferul pe mare se face cu catamaranul de mare viteza si dureaza 90 min.Excursia nu include masa. Muntele Etna este cel mai inalt si cel mai activ vulcan din Europa. Se remanca o varietate de peisaje cu sate pitoresti.De jur imprejurul vulcanului se desfasoara terenuri fertile cu culture de portocali, lamai si culture de vita de vie din care se produc cele mai bune vinuri siciliene. La baza vulcanului se desfasoara paduri de castani ce lasa loc, gradual, padurilor de stejari, fagi, mesteceni si pini.
Modica ? acest oras antic, mandru si prosper este una dintre bijuteriile stilului baroc Sicilian. Strada principala ? il Corso? este un punct de intalnire tipic italian, unde se pot intalni cladiri maiestoase

5. MALTA HARBOUR CRUISE - excursie gratuita pt rezervari pana la 10 nov
Harbour Cruise ofera o panorama a capitalei Valletta si a celor trei orase medievale Birgu, Senglea si Cospicua. Se viziteaza porturile Marsamxetto si Grand Harbour, in care pot fi admirate obiective turistice care dateaza din perioada cavalerilor ioaniti si a colonizarii engleze.


Termeni: Malta, Mellieha - Hotel Pergola 4*
Recomandari

  • Solana Pergola hotel_16799_Hotel_Solana_Pergola
  • Solana Pergola

    Pergola Club Hotel & Spa este situat intr-o frumoasa zona rezidentiala...